Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمدمهدی فیض آبادی، رئیس انجمن میکروب شناسی ایران در نشست خبری بیست و سومین کنگره بین‌المللی میکروب شناسی ایران که در روزهای ۸ تا ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، گفت: مصرف بی رویه و غیر اصولی آنتی بیوتیک‌ها، فرایند مقاوم شدن میکروب‌ها را سرعت می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقاوم شدن میکروب‌ها باعث می‌شود مصرف آنتی بیوتیک‌ها بی اثر شود.

فیض آبادی با بیان اینکه تجمع مقاومت‌های میکروبی در بیمارستان‌ها موجب پیدا شدن نمونه‌هایی از چند میکروب به نام میکروب‌های مقام به چند دارو می‌شود، گفت: این شرایط باعث می‌شود بیمار که برای یک جراحی بستری شده است، در اثر عفونت‌های بیمارستانی فوت کند.

رئیس انجمن میکروب شناسی ایران افزود: آنتی بیوتیک‌ها باید به اندازه و درست مصرف شوند تا مقاومت میکروبی با آهنگ کندی پیش برود و امکان پیشگیری فراهم شود.

وی گفت: آنتی بیوتیک‌ها جان میلیاردها انسان را نجات داده‌اند، ولی داریم این داروها را بر اثر مصرف بی رویه و غیر اصولی، تباه می‌کنیم.

فیض آبادی تاکید کرد: مقاوم شدن میکروب‌ها به آنتی بیوتیک‌ها، مشکلات درمان را پیچیده‌تر می‌کند و مرگ‌های بیمارستانی را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انجمن میکروب شناسی ایران مصرف آنتی بیوتیک مرگ و میر آنتی بیوتیک ها میکروب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D