Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون سیاسی وزیر کشور، دغدغه‌مندی نسبت به دینداری جامعه را ویژگی استاندار طراز انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: رویکرد دولت سیزدهم توجه به تقویت ارتباط دولت با مردم و تعمیق مردمی‌سازی امور است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدرضا غلامرضا به مناسبت هفته دولت به قم رفت تا با آیات و مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این سفر با حضرات آیات نوری همدانی، سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه، سلام الله علیها، سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری  و حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین دیدار کرد و پس از شنیدن دیدگاه‌ها، نظرات، انتظارات و دغدغه‌هایشان، به توضیح مسئولیت‌ها و اقدامات معاونت سیاسی وزارت کشور پرداخت.
غلامرضا با اشاره به وظایف معاونت سیاسی وزارت کشور اظهار کرد: کسی که می‌خواهد فضای سیاسی کشور را مدیریت کند، خودش نباید کار سیاسی انجام دهد؛ بنابراین ما تلاش می‌کنیم که معاونت را به مسیر واقعی آن بازگردانیم.
وی با بیان اینکه ما مجری سیاست‌های نظام هستیم، ادامه داد: معاونت سیاسی وزارت کشور متولی سیاست‌های داخلی است. در حوزه تقسیمات کشوری اگر چه که برای ما اجرای قانون مهم است، ولی توجه به مناطق محروم هم اهمیت دارد. تقسیمات کشوری به گونه‌ای انجام خواهد شد که توازن در توزیع ظرفیت‌ها و امکانات برقرار شود.
ضرورت تبیین ماموریت‌های معاونت سیاسی وزارت کشور
معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به اینکه تلاش بر این است تا به وظیفه در بهترین شکل ممکن عمل شود، گفت: وظایف معاونت سیاسی به درستی تبیین نشده است. وظیفه معاونت سیاسی، یک فعالیت سیاسی نیست بلکه مبتنی بر رویکرد حکمرانی و مدیریت فضای سیاسی کشور است.
غلامرضا با بیان اینکه در نظام اسلامی، یک حکمران نسبت به دین، اعتقادات و باور‌های دینی مردم و مسائل فرهنگی، اجتماعی و معیشتی هم مسئولیت دارد، افزود: حوزه دین از سیاست یا سیاست از دین، تفکیک شدنی نیست.
وی اضافه کرد: وزارت کشور و استانداری‌ها تا سطوح پائین علاوه بر وظایف عمرانی، اقتصادی و معیشتی، ایجاد امید و نشاط در جامعه، خدمت رسانی و توجه ویژه به محرومان، بر ارتقای سطح مشارکت نخبگان و حلقه‌های میانی در امور کشور نیز توجه ویژه دارند.
توجه ویژه به حلقه‌های میانی برای تعمیق مردمی سازی امور
معاون سیاسی وزیر کشور همچنین با اشاره نقش حلقه‌های میانی در تقویت ارتباط مردم با دولت، گفت: نخبگان و حلقه‌های میانی در سطوح و مناطق مختلف از مهمترین ارکان مردمی سازی دولت هستند.
غلامرضا یادآور شد: وزارت کشور در راستای مردمی سازی دولت و جوان‌گرایی، اهتمام جدی به تدوین نظامات جدید برای انتصاب مدیران و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های دولتی دارد.
وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم نسبت به نقش مردم و احزاب در تصمیم سازی‌ها هم رویکرد مثبتی دارد.
استانداران باید نسبت به دین مردم دغدغه داشته باشند
معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد: از نظر وزیر کشور استاندار طراز انقلاب اسلامی، استانداری است که علاوه بر مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، نسبت به دین مردم دغدغه‌مندانه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حوزه علمیه، برنامه‌ریزی دقیق و مسئولانه داشته باشد.
غلامرضا تاکید کرد: دین اسلام برای ابعاد مختلف زندگی انسان‌ها برنامه دارد. یعنی به غیر از بُعد فردی، برای مسائل اجتماعی و حکمرانی نیز دستورالعمل دارد.
وی یادآور شد: اسلام به عنوان کامل‌ترین دین برای امور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی برنامه دارد، پس باید این مبانی را به عنوان پایه‌های برنامه ریزی کلان تا خرد کشور مورد توجه قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رویکرد دولت معاونت سیاسی وزارت کشور حلقه های میانی نسبت به دین مردمی سازی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از مهر، وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه روز کارگر این روز را به همه کارگران عزیز و همه فعالان عرصه تولید تبریک و تهنیت عرض می‌کنم امروز افتخار داریم که از گروه مپنا دیدن کنیم و در طی این دوره برای سومین بار بازدید صورت می‌گیرد

وی ادامه داد: مهمترین نیاز امروز کشور مسأله انرژی و سرمایه گذاری در آن بخش برای رفاه و رفع نیازهای کشور است و در این زمینه امیدواریم رویکردها اصلاح شود.

وزیر نیرو ادامه داد: ما در طی ۳ سال اخیر برنامه‌های که برای رفع نیاز کشور در صنعت برق در نظر گرفتم این بود که برنامه‌های مشخصی وجود داشت که مطابق آن برای تابستان بدون خاموشی پیش رفتیم.

جایزه خودرو برای صرفه‌جویی‌کنندگان برق

محرابیان خاطر نشان کرد: مشترکانی که در تابستان امسال مصارف برق خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش روی قبوض و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی برخوردار می‌شوند.

به گفته محرابیان برای تابستان امسال ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی برای مشترکان برق پیش‌بینی شده است‌. که این جوایز از اینترنت همراه تا بیش از صدها دستگاه خودرو و لوازم برقی خانگی کم در نظر گرفته شده است که به قید قرعه به افرادی که در مصرف برق صرفه‌جویی کرده‌اند اعطا می‌شود، برخوردار خواهند شد.

به گفته وی مپنا جز افتخارات صنعت کشور است و در حال حاضر سهم مهمی در اجرای نیروگاه‌ها در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد، پروژه‌های متعددی به عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی دارد و روز به روز مطابق نیاز کشور و دنیا مسیر پیشرفت و تعالی را طی می‌کند ما نیز به طور کامل از این اقدامات حمایت می‌کنیم.

محرابیان با اشاره به اقداماتی که در سطح کشور انجام شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد، البته میزان ناترازی و مصرف بویژه در بخش صنعت کشور با توجه به رشد تولید بیش از این است به همین دلیل پروژه‌های متعددی در نیروگاههای کشور در دستور کار قرار گرفت و با زمانبندی خوبی پیگیری می‌شود، هر چند ماه یک بار شاهد بهره برداری از نیروگاههای کشور مطابق برنامه هستیم. هرچند تأمین مالی پروژه‌ها سخت است.

وزیر نیرو در رابطه با تأمین اعتبار از صندوق توسعه برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی تاکید کرد: ضرورت دارد پروژه‌ها توسط نهادهای مالی بویژه صندوق توسعه ملی تأمین مالی شود تا پروژه‌ها در زمان خود وارد مدار شوند.

وی ادامه داد: متأسفانه صندوق توسعه ملی نقش اساسی خود را در این خصوص ایفا نکرده است امیدواریم با تغییراتی که در این صندوق شاهد خواهیم بود منابع کشور در مسیر توسعه واقعی ملی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه تبدیل شد
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • عقیدتی سیاسی سپاه به دنبال تعمیق معنویت در علم است