Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل دفتر تجاری سازی وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: یکی از مهمترین محورهای مذاکره با روس ها اجرایی سازی قرارداد وام راه آهن گرمسار-اینچه برون تا پایان سال است و می توان با اجرای این پروژه اتصال مرز ریلی اینچه برون به شبکه ریلی کشور را پر ظرفیت تر کرد.

به گزارش تین نیوز، امین ترفع، دبیر کارگروه روانسازی و توسعه ترانزیت درباره جزییات مذاکرات با معاون وزیر حمل و نقل روسیه در سفر روز گذشته وی به ایران اظهار داشت: در چند حوزه با روس ها در حال مذاکرات و انجام توافق هستیم که بخشی از این موضوعات از گذشته مطرح بود و در این دوره تلاش شد تا با سرعت بیشتری بتوان آن موضوعات را به سرانجام رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در جلسه با معاون وزیر حمل و نقل روسیه دو پروژه زیرساختی راه آهن گرمسار – اینچه برون و راه آهن رشت- آستارا مورد مذاکره قرار گرفت، گفت: پروژه راه آهن گرمسار-اینچه برون وام مصوب دارد اما به اصلاحاتی در قرارداد آن نیاز دارد که با همکاری دو طرف در حال انجام است.

مدیرکل دفتر تجاری سازی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه اجرای پروژه برقی سازی گرمسار اینچه برون با دریافت وام یک میلیارد یورویی روسیه انجام خواهد شد، ادامه داد: یکی از مهمترین محورهای مذاکره با روس ها اجرایی سازی قرارداد وام راه آهن گرمسار-اینچه برون تا پایان سال است و می توان با اجرای این پروژه اتصال مرز ریلی اینچه برون به شبکه ریلی کشور را پر ظرفیت تر کرد.

ترفع با اشاره به مذاکرات انجام شده درباره راه آهن رشت – آستارا گفت: پس از سفر رییس جمهوری روسیه به ایران و مذاکره با مقام های کشورمان، پروژه راه آهن رشت – آستارا به پروژه مشترک همکاری دو کشور اضافه شده که پیش این، در دستور کار پیگیری مشترک قرار نداشت. هر چند دو کشور همواره از ساخت و تکمیل راه آهن رشت- آستارا استقبال می کردند اما یک اقدام و تمرکز مشترک برای اجرای این پروژه بین دو کشور وجود نداشت. به دنبال آن هفته گذشته یک هیات روسی در سفر به ایران از مسیر بازدید داشتند.

وی با بیان اینکه تا چند روز دیگر روس ها پیشنهاد جامع خود را درباره همکاری خود در پروژه راه آهن رشت- آستارا  را اعلام می کنند، افزود :قرار بر این است که روس ها درباره جزییات فنی این پروژه پیشنهاداتی را به ایران بدهند که براساس مقیاس و حجم پروژه، ساخت راه آهن رشت-آستارا به چه میزان اعتبار نیاز دارد و در مرحله بعدی دو طرف بر خصوص مکانیزم به تصمیم خواهند رسید.

ترفع گفت: یکی دیگر از موضوعات مورد مذاکره با معاون حمل و نقل روسیه، بررسی راهکارهای تحقق ترانزیت 10 میلیون تن بین ایران و روسیه است. ما برنامه اقدام پیشنهادی خود را تهیه و در جلسه اخیر با روس ها این برنامه را به آنها ارایه دادیم و با اعمال نظرات روس ها این برنامه به پروژه و برنامه زمان بندی مشترک تبدیل می شود. 

مدیرکل دفتر تجاری سازی وزارت راه و شهرسازی گفت: درباره حمل بارهای فله زغال سنگ و هم بارهای کشاورزی، پتروشیمی، کودها و ...مذاکراتی داشتیم و امیدواریم تا پایان 2023 به هدف ترانزیت 10 میلیون تنی به / از روسیه دست پیدا می کنیم.

این مقام مسئول ادامه داد: به دنبال این هستیم که جلسه سه جانبه با روسیه و آذربایجان درباره ترانزیت کریدور شمال – جنوب داشته باشیم و در مذاکره با روس ها در تلاش هستیم که ترانزیت جاده ای شرق خزر و حمل و نقل در خزر را نیز تقویت کنیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه و شهرسازی معاون حمل و نقل معاون وزیر راه آهن رشت آستارا معاون حمل و نقل ترانزیت ایران و روسیه روسیه راه آهن رشت آستارا راه آهن اینچه برون راه آهن گرمسار اینچه برون گرمسار اینچه برون راه آهن گرمسار راه آهن رشت روس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک پس از فراز و نشیب‌های طولانی قرار است روز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شود و طبق اعلام سیدمحمد شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش برای انتخابات ژیمناستیک ثبت نام جدیدی انجام نخواهد شد و مجمع انتخاباتی این فدراسیون با همان نامزدهای قبلی برگزار خواهد شد. بنابراین برای انتخابات پیش روی این فدراسیون تنها ۳ نامزد شامل زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی حضور دارند.

مجمع انتخاباتی این رشته ورزشی در شرایطی برگزار می‌شود که حدود سه سال است، فدراسیون ژیمناستیک درگیر حواشی مدیریتی است. دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به پایان رسید؛ او بعد از فراز و نشیب‌های زیاد و بعد از ۶ ماه صندلی ریاست این فدراسیون را به سرپرستی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده بود واگذار کرد.

در نهایت وزارت ورزش، حمید احمدی را به عنوان اولین سرپرست برای فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۴۰۰ معرفی کرد. پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، در تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۱ وزارت ورزش و جوانان ابتدا طاهر علوی را به عنوان سرپرست معرفی کرد که البته بعد از گذشت چند ساعت، زهره مرزوقی را جایگزین او کرد. عمر سرپرستی مرزوقی در فدراسیون ژیمناستیک هم چندان طولانی نبود و او تنها دو ماه سرپرستی این فدراسیون را به عهده داشت. بعد از او وزارت ورزش و جوانان، عابد حقدادی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد.

حقدادی چندین ماه به عنوان سرپرست در فدراسیون حضور داشت تا اینکه در تاریخ ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۱ انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد؛ در آن مقطع زهرا اینچه درگاهی، عابد حقدادی، حبیب نوظهوری، علی خسروی و مقداد قلندرپور نامزدهای حضور در این انتخابات بودند که پس آغاز مجمع تأیید صلاحیت سه نامزد قلندرپور، نوظهوری و حقدادی اعلام شد.

همین موضوع با واکنش اینچه درگاهی همراه بود و او که تأیید صلاحیتش برای حضور در این مجمع انتخابی نیامده بود مجبور به ترک جلسه شد. عدم حضور اینچه درگاهی در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک منجر به ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع شد. در همان زمان زمزمه‌های به حد نصاب نرسیدن مجمع عنوان شده بود اما انتخابات این فدراسیون با ریاست پولادگر برگزار و بعد از ۲۰ ماه بلاتکلیفی عابد حقدادی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

اما با انتخاب حقدادی کار برای ژیمناستیک ایران به پایان نرسید، در واقع انتخابات این فدراسیون به جای اینکه مایه آرامش باشد بیشتر ایجاد حاشیه کرد. بعد از گذشت چندین ماه از دوره ریاست حقدادی، فدراسیون جهانی ژیمناستیک ریاست او را به رسمیت نشناخت و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس فدراسیون قبول داشت. در نهایت پس از کش و قوس فراوان انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با حکم دیوان عدالت اداری ابطال و فدراسیون در دی ماه سال گذشته به اینچه درگاهی تحویل داده شد تا او شرایط برگزاری انتخابات مجدد را فراهم کند.

حالا قرار است هفته آینده انتخابات این فدراسیون با حضور سه نامزد برگزار شود؛ نکته جالب توجه این است که فدراسیون جهانی به فدراسیون ژیمناستیک ایران اخطار داده در صورتی که انتخابات در تاریخ مقرر (۲۴ اردیبهشت) برگزار نشود، این فدراسیون در خطر تعلیق قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران در روزهای اخیر موفق به کسب سهمیه المپیک شده و در این شرایط بیشتر از هر زمانی نیاز است که مسئولان ورزش انتخابات را در تاریخ مقرر برگزار کنند تا بیش از این ژیمناستیک ایران درگیر حواشی نشود.

کد خبر 6096776 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود
  • اوکراین مدعی خنثی سازی ترور زلنسکی شد
  • روایت اوکراین از خنثی‌سازی طرح روسیه برای ترور «زلنسکی»
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد