Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران نفر از مردم آرژانتین در مخالفت با درخواست دادستان آرژانتینی مبنی بر ۱۲ سال محکومیت زندان علیه «کریستینا فرناندز کرچنر» معاون رئیس‌جمهوری این کشور به خیابان‌ها آمدند؛ تظاهرات پرتنشی که به درگیری میان پلیس ضدشورش و معترضان ختم شد.

به گزارش روز یکشنبه ایران اکونومیست به نقل از تارنمای شبکه تلویزیونی تله‌سور، هزاران آرژانتینی طرفدار حزب «فرنته دِ تودوس» (FdT) در اقدامی گسترده و در حمایت از «کریستینا فرناندز کرچنر» معاون رئیس‌جمهوری این کشور به خیابان‌ها آمدند و مخالفت خود با پیگرد قضایی، سیاسی و رسانه‌ای علیه وی را ابراز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتراض‌ها به درخواست دادستان فدرال آرژانتین از روز اعلام آن، آغاز شد اما تقویت حضور پلیس و نصب حصار در اطراف خانه کرشنر به منظور جلوگیری از تجمع بیشتر مردم موجب تشدید اعتراض‌ها شد. اعتراض‌ها ابتدا به صورت مسالمت‌آمیز انجام شد تا اینکه شماری از هواداران کرشنر نرده‌ها را شکستند و به سمت خانه این رئیس‌جمهوری سابق پیشروی کردند.

کریستینا فرناندز که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ ریاست جمهوری آرژانتین را نیز بر عهده داشت در سخنرانی از طرفداران خود خواستار توقف راهپیمایی‌ها شد اما درگیری میان پلیس ضد شورش و گروهی از هواداران موجب افزایش تنش در خیابان‌های اطراف محل سکونت کرشنر در بوئنوس آیرس پایتخت این کشور شد.

کرچنر گفت: ما باید از اپوزیسیون بخواهیم ‌به ویژه اکنون که مبارزه‌های انتخاباتی جدید ریاست جمهوری در راه است، از رقابت با یکدیگر دست بردارند تا ببینند چه کسی بیشتر از پرونیست‌ها (پرونیسم یک ایدئولوژی و جنبش سیاسی آرژانتینی است) متنفر است.  

بر اساس تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از طریق شبکه‌های مجازی، ماموران پلیس از گاز اشک‌آور، باتوم و کامیون‌ها برای سرکوب معترضان استفاده کردند.

«آلبرتو فرناندز» رئیس‌جمهوری آرژانتین در پیامی توییتری به اقدام خشونت‌آمیز پلیس علیه تجمع‌کنندگان واکنش نشان داد و تضمین حق آزادی بیان شهروندان و معترضان را خواستار شد.

«دیه‌گو لوسیانی» و «سرخیو مورو» دادستان‌های فدرال آرژانتین، کریستینا فرناندز را به کلاهبرداری و دست داشتن در طرح منحرف سازی منابع دولتی در دوران ریاست جمهوری ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ متهم کرده‌اند. ۱۲ سال زندان و محکومیت مادام‌العمر از تصدی منصب‌های دولتی از جمله مجازات‌هایی است که دادستان‌های آرژانتینی خواستار آن شده‌اند.

با اعلام این خبر، نمایندگان احزاب، اتحادیه‌ها، سیاستمداران و سازمان‌های اجتماعی، حمایت خود را از فرناندز اعلام کرده و روند قانونی علیه او را محکوم کردند.

رئیس‌جمهوری آرژانتین با «غیر قابل توجیه» خواندن پیگرد قضایی علیه کریستینا، نامه‌ای را در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرد که روسای جمهوری کلمبیا، بولیوی و مکزیک با امضای آن بر حمایت خود از معاون ریاست جمهوری این کشور تاکید کردند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اعتراض های خیابانی ، آرژانتین ، آمریکای لاتین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اعتراض های خیابانی آرژانتین آمریکای لاتین کریستینا فرناندز ریاست جمهوری رئیس جمهوری خیابان ها اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

 

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • تداوم تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • غرب بدون روتوش
  • اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید
  • افشاگری ستاره چلسی: 6 ماه با درد بازی کردم
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان