Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@17:13:28 GMT

ایجاد خط اعتباری بانك صنعت و معدن

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۲۲۰۵

ایجاد خط اعتباری بانك صنعت و معدن

دکتر علی خورسندیان، در نشست با استاندار و مسؤلان استانی دست اندر کار تولید و اشتغال استان ایلام از ایجاد خط اعتباری توسط این بانک در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، مدیرعامل این بانک که به ‌منظور بازدید از برخی طرح های صنعتی به این استان سفرکرده بود در ادامه این بازدیدها در نشست مشترکی با استاندارد و دیگر مسؤلان استان ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند با تأکید بر موقعیت و ظرفیت های استان ایلام در حوزه‌های مختلف بیان داشت: ارتباط بین بنگاه‌های تولیدی و بانک‌ها یک ارتباط متقابل و مؤثر است و ضروری است که این رابطه با برگزاری جلسات سازنده و تبیین درخواست های طرفین در راستای بهبود فضای تولید و اشتغال ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه سخنان خود ضمن تشریح رویکرد این بانک در محرومیت زدایی در نقاط مختلف کشور از طریق توسعه صنعتی و امکان اشتغال پایدار عنوان داشت: اهتمام ما تمرکززدایی و گسترش واحدهای تولیدی متناسب با آمایش سرزمین و بهره برداری از ظرفیت ها و مزیت های اقتصادی این استان است.
وی از تخصیص بیش از 70 هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک صنعت و معدن به واحدهای تولیدی این استان خبر داد و ادامه داد: این بانک با توجه به رسالت خود وظیفه دارد در خدمت سرمایه‌گذاران و بنگاه‌های تولیدی باشد و در این راستا می‌تواند با بررسی کارشناسی در حوزه تأمین مالی و ارائه خدمات نوین خود نقش مهمی در تسهیل و تسریع روند سرمایه‌گذاری در این استان داشته باشد.
در این دیدار حسن بهرام نیا، استاندار ایلام گفت: این استان از ظرفیت های اقتصادی و صنعتی خوبی برخوردار است و بانک صنعت و معدن نیز همکاری مناسبی با صنعتگران استان داشته است؛ در حوزه اشتغال نیز 12 هزار شغل در این استان ایجاد شده که به پیشنهاد بنده به 14 هزار افزایش یافت و هم اکنون رتبه اول اشتغال در کشور را داریم.
وی افزود: برای تامین برق پایانه نیز پست 32 مگاواتی برق ایجاد شده و 20 هزار متر مربع با اعتباری افزون بر 80 میلیارد تومان در مهران ایجاد شده و 350 میلیارد تومان نیز در حوزه راه های اربعین هزینه شده است.
گفتنی است در این نشست مقرر شد، شرکت های بزرگ نسبت به تمرکز موجودی حساب های خود نزد بانک صنعت و معدن اقدام کنند تا بانک نیز متقابلا با توان وام دهی بیشتر به ارائه خدمات به این شرکت ها بپردازد.
دکتر خورسندیان همچنین در خلال این سفر در جمع کارکنان مدیریت استانی ایلام حضور یافت و طی مراسمی محمد کلانتری را به عنوان مدير استاني و رييس شعبه ایلام معرفي نموده و از زحمات امین رضایی مدير پيشين این استان که منشاء اقدامات مؤثر و مثبتی در حمایت از واحدهای تولیدی استان بوده است، قدرداني کرد.
وی در جمع همکاران بر نقش مهم بانک صنعت و معدن در توسعه و رونق واحدهای تولیدی استان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: مدیریت استانی این بانک توانسته در سطح مطلوبی به معرفی و ارائه خدمات متعدد به مشتریان بپردازد و عملکرد خوب همکاران ما در این استان کاملا مشهود است.
در این نشست حسین عسکری عضو هیات مدیره بانک صنعت و معدن نیز اظهار داشت: مقوله تولید و سرمایه گذاری در این حوزه با امنیت رابطه مستقیم دارد و با ایجاد زیرساخت های لازم و حمایت از کارآفرینان و صنعتگران می توان ظرفیت های بالقوه را بالفعل نمود و در این مسیر توان تخصصی و مشاوره ای بانک صنعت و معدن نیز می تواند نقش سازنده ای داشته باشد.
وی بر اهمیت وصول مطالبات تاکید کرد و گفت: تداوم خدمات دهی بانک وابسته به وصول هر چه سریع تر مطالبات غیر جاری است و بایستی یک اعتماد دوطرفه و متقابل بین بانک و مشتریان وجود داشته باشد.
محمد کلانتری مدير جديد استان ایلام پیش از این سمت، مديريت استان کرمانشاه و رياست شعبه کرمانشاه را بر عهده داشته است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک صنعت و معدن واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، یادگار احمدی اظهار کرد: در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای برخی اقلام خوراکی، کالاهای اساسی، پوشاک و کیف و کفش، طرح نظارت و بازرسی ویژه این ایام که از یکم اسفند سال گذشته آغاز و تا پانزدهم فروردین سال جاری ادامه داشت، تعداد ۳۴۰۰ فقره بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها که توسط بازرسان و کارشناسان نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و با مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط از واحدهای صنفی استان انجام شد، تعداد ۵۹۳ مورد تخلف صنفی ثبت و ۵۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: این تخلفات اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نشدن قیمت و نصب نرخ‌نامه و ارائه نکردن فاکتور به ارزش ریالی بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۲۵ میلیون و ۳۷۰ هزار ریال کشف شد که جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

احمدی تصریح کرد: در این طرح نظارتی، تعداد ۱۵۲ مورد شکایت و درخواست مردمی به سامانه پاسخگویی به شکایات اداره کل صمت استان اعلام شد که از این تعداد، ۹۰ مورد توسط بازرسان اداره کل رسیدگی و ۶۲ مورد نیز در دست بررسی است.

کد خبر 748758

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز