Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به آمادگی برای پذیرش سرباز دانشجو، گفت: این اقدام را با هدف استفاده از توان و تخصص افراد نخبه و دانشگاهی پی‌گیری خواهیم کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازایکوپرس- مهدی خطیبی در بازدید از مدیریت آموزش و توسعه کارکنان ایران خودرو، با تاکید بر لزوم توسعه آموزش و همکاری با دانشگاهیان در قالب پیاده سازی برنامه های پروژه محور، عنوان کرد: باید بتوانیم پلی میان صنعت خودروسازی و دانشگاه ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در گروه صنعتی ایران خودرو به عنوان خودروسازی که از لحاظ کمی و کیفی در کشور و خاورمیانه جایگاه قابل توجهی داشته و در نظر دارد تا نقش راهبری خود را با انجام اقداماتی کمی و کیفی نظیر افزایش تولید، توسعه صادرات، توسعه محصول، ارتقای کیفیت و... در بازار خودرو حفظ کند، احصای نقش آموزش اقدام سخت و پیچیده ای نیست.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که آموزش یکی از کارپایه های اصلی برای دست‌یابی به این اهداف است، اظهار کرد: هرچه توجه بیشتری به مقوله آموزش و توسعه کارکنان داشته باشیم، با مشکلات کمتر و شرایط بهتری می توانیم مسیر رشد و توسعه را طی کنیم.
وی با تاکید بر این‌که در محیط های صنعتی و شغلی، آموزش باید کاربردی باشد، گفت: هم چنین ارتقای مشاغل و رده های شغلی کارکنان نباید صرفا با ارایه مدارک دانشگاهی باشد، بلکه باید به دانش و مهارت های فرد نیز توجه ویژه ای شود تا این ارتقا بر مبنای شایسته سالاری و با تکیه بر ظرفیت های فردی اشخاص صورت گیرد.
خطیبی بر لزوم تقویت ارتباط با دانشگاه ها به صورت کاربردی اشاره و خاطرنشان کرد: تاسیس تکنوسنتر با هدف ایجاد ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه بود و این مرکز شکل گرفت تا هماهنگ کننده شرکت‌های دانش بنیان با گروه صنعتی ایران خودرو باشد تا در نهایت بتوانیم بهترین خروجی را از این همکاری دو سویه داشته باشیم.
وی یکی از دلایل پیشرو بودن ایران خودرو در صنعت خودروسازی کشور را بهره مندی از نیروی انسانی متخصص و توانمند دانست.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به لزوم آشتی دادن آموزش با محیط های صنعتی اشاره کرد و گفت: آموزش باید در دل محیط های صنعتی و خطوط تولید صورت گیرد و این اقدام می تواند بر کیفیت اقدامات صورت گرفته توسط نیروی انسانی تاثیر خوبی داشته و به تربیت نیروهای کارآمد و توانمندتر کمک شایانی کند.
گفتنی است، در ادامه مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به مناسبت گرامی‌داشت روز پزشک، از مدیریت پیشگیری، درمان و رفاه و درمانگاه ایران خودرو بازدید به عمل آورد و از پزشکان، پرستاران و کارکنان شاغل در این بخش تقدیر و قدردانی به عمل آورد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو