Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:14:06 GMT

جای حداقل یک کارخانه شیرخشک در کرمانشاه خالی است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۵۳۰۳

جای حداقل یک کارخانه شیرخشک در کرمانشاه خالی است

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه، جای حداقل یک کارخانه شیرخشک در کرمانشاه خالی است.

سیدمهدی افخمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجهی که کرمانشاه در زمینه تولید شیر دارد، گفت: طی چند سال اخیر هم برخی از گاوداری‌های استان افزایش ظرفیت داده اند و هم شاهد راه‌اندازی چند گاوداری بزرگ در سطح استان بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این میزان از ظرفیت تولید شیر این پتانسیل را ایجاد کرده که کرمانشاه حداقل یک کارخانه شیرخشک کنی داشته باشد، خاطرنشان کرد: متاسفانه تا کنون شاهد راه‌اندازی چنین واحدی در استان نبوده ایم. البته طی سال‌های گذشته نیز یکی از واحدهای لبنی استان برای این منظور اقدام کرد،اما به دلیل مسائل متعدد موفق به راه‌اندازی واحد شیرخشک کنی نشد.

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه اظهار کرد: چنانچه کرمانشاه صاحب کارخانه شیرخشک کنی شود، می‌تواند به استان‌های دیگر خصوصا دو استان ایلام و کردستان نیز ارائه خدمات داشته باشد.

افخمی از مزایای احداث کارخانه شیرخشک کنی هم یاد کرد که علاوه بر شیرخشک می‌تواند در خشک کردن آب پنیر و تولید پودر پنیر نیز فعالیت کند و افزود: پودر پنیر اکنون در بسیاری از صنایع غذایی مورد استفاده است.

وی تاکید کرد: چنانچه بازاریابی مناسبی صورت بگیرد، می‌توان محصولاتی مانند شیرخشک و یا پودر پنیر را به کشورهای دیگر خصوصا عراق صادر کرد.

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه درباره اینکه اکنون راه‌اندازی یک واحد خشیرخشک کنی چقدر سرمایه نیاز دارد نیز اظهار کرد: با توجه به متغییر بودن قیمت ماشین آلات و تجهیزات نمی‌توان چنین قیمتی را به صورت دقیق اعلام کرد، اما اکنون کارخانجات شیرخشک کنی در کشور داریم که تعطیل شده و می توان تجهیزات آنها را خریداری کرد. همچنین برخی از این تجهیزات نیز در داخل کشور قابل ساخت است.

به گفته افخمی راه‌اندازی چنین واحدی کمک بسزایی به جلوگیری از خروج شیرخام از استان خواهد کرد.

وی اضافه کرد: اکنون عمده تمرکز صنایع شیرخشک کنی در اصفهان و خراسان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه صادرات صنایع لبنی شير خشك کارخانه شیرخشک لبنی استان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد

به گزارش خبرنگار مهر، افشین یگانه صبح شنبه در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیر مجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیر مجاز در این استان، بیان کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی همچنین به لای روبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در فصل زمستان ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

یگانه توضیح داد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

وی ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو، تنگ کنشت و… لایروبی شد.

به گفته یگانه، موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی اشاره کرد و گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

وی ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

یگانه از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

گفتنی است، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی و… ارائه و برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 6089500

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای