Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساتید دانشگاه با شناخت کافی از راهبرد‌های رسانه‌ای می‌توانند در عرصه‌های جهانی نقش آفرین باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اکبر نصراللهی، رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد گفت: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به پیچیده ترشدن تاکتیک‌های جنگ شناختی و افزایش تلاش‌های رسانه‌ها افزود: کشور با سونامی تهاجم رسانه‌ای دشمنان در بخش‌های مختلف مواجه است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب ما در محاصره تبلیغاتی دشمن قرار داریم با این اوصاف دیگر نمی‌توان با اقدامات رسانه‌ای واکنشی حتی بموقع، سریع و درست در کارزار رسانه‌ای از افکار عمومی دفاع کرد.

نویسنده کتاب مدیریت پوشش اخبار بحران در رسانه‌های حرفه‌ای گفت: افکار عمومی ایران بی‌دفاع است، اما از رسانه‌های غیرمسئول و مهاجم، خون، خشونت و بی اخلاقی می‌چکد؛ بنابراین اقدامات پدافندی پراکنده و محدود اساتید دانشگاه و رسانه‌ها برای جهاد تبیین در جهت مقابله با جنگ شناختی و خروج از محاصره تبلیغاتی کافی نیست.

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به نقش اساتید دانشگاه در تغییر و تحولات در همه حوزه‌ها و تربیت قوه عاقله کشور گفت: متاسفانه دانشگاه و اساتید درگیر کار‌های عادی و اداری خود هستند و دغدغه یا فرصت کافی برای حضور در عرصه جهاد تبیین ندارند. مضاف بر این شناخت و اطلاعات اساتید در مورد آرایش جدید رسانه‌ها و سواد رسانه‌ای هم ناکافی است.

نصراللهی بر لزوم ارتقاء سواد رسانه‌ای دانشگاهیان تاکید کرد و افزود: کنشگری فعال و جهاد تبیین بدون داشتن سواد رسانه‌ای امکان پذیر نیست، اساتید دانشگاه در صورت شناخت کافی از ابزارها، بازیگران، نوع و میدان بازی، اصول، رویکردها، راهبرد‌ها، تاکتیک‌های کنشگران رسانه ای، درک محتوا و انگیزه اعلامی و اعمالی تولید و توزیع‌کنندگان پیام‌ها، آگاهی از ویژگی‌های مخاطبان، مصرف رسانه‌ای و دسترسی‌های آنان و توانایی استفاده حداکثری، صحیح و به موقع از ظرفیت‌های رسانه‌ها می‌توانند اثرگذار و در عرصه‌های جهانی نقش آفرین باشند.

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی همچنین با تبیین تغییر در آرایش رسانه‌ای و خروج کنشگری از انحصار کنشگران رسمی، راهبرد اعلامی مقام معظم رهبری در مورد بازسازی انقلابی در حوزه فرهنگ و رسانه را هوشمندانه دانست و افزود: مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد بازسازی انقلابی در حوزه فرهنگ و رسانه، جهاد تبیین و مقابله با جریان تحریف نباید در حد حرف و اعلام آمادگی، آن هم در مقطع خاص باقی بماند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: راهبردهای رسانه ای اساتید دانشگاه دانشگاه های علوم پزشکی رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد تهران مرکزی جهاد تبیین سواد رسانه ای ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد رییس دانشکده علوم اجتماعی اساتید دانشگاه جهاد تبیین رسانه ای رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش صدای ایران از ایسنا،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفتگو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه در جمع خبرنگاران افزود: اساتید چشم و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

دیگر خبرها

  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها پیش‌آهنگ تحولات جهانی باشند