Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@10:46:16 GMT

کمک‌های خیرین برای احداث واحدهای آموزشی ۸ برابر شد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۷۷۶۷

کمک‌های خیرین برای احداث واحدهای آموزشی ۸ برابر شد

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: با آغاز فعالیت دولت سیزدهم شاهد افزایش حمایت‌های جامعه خیرین مدرسه ساز از این بخش بودیم، کمک‌های صورت گرفته از سوی خیرین در راستای احداث واحدهای آموزشی در کشور بیش از ۸ برابر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، صادق ستاری فرد ظهر امروز در مراسم افتتاح 4 طرح آموزشی و فرهنگی استان قم اظهار داشت: فراهم آوردن زیر ساخت‌های مورد نیاز آموزشی و نیز توجه به عدالت آموزشی از جمله موارد تاکید شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش این موضوعات دنبال می‌شود.

وی با اشاره به سیاست دولت در راستای توزیع عادلانه سرانه فضاهای آموزشی و تربیتی بیان کرد: هم اکنون بیش از 2100 فضای آموزشی در استان‌های مختلف کشور در دست اجرا است.

ستاری فرد عنوان کرد: در دور نخست سفرهای رئیس‌جمهور به استان‌های کشور 26 هزار میلیارد تومان به منظور تکمیل زیر ساخت‌های آموزشی اختصاص یافته است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش  از تجهیز همه مدارس دخترانه و پسرانه استان در مقاطع مختلف به امکانات ورزشی در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: تا مهرماه از محل اجرای طرح شهید سلیمانی باید دو هزار و یکصد فضای ورزشی در مدارس کشور ایجاد شود که سهم استان قم 43 فضای ورزشی است که از این تعداد 15 فضای ورزشی در اختیار دانش آموزان قمی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به بهره برداری 3 تا 4 زمین چمن در منطقه پردیسان تا پایان بیان کرد: تا اول مهرماه 15 زمین چمن مصنوعی هم در استان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

ستاری فرد تصریح کرد: با آغاز فعالیت دولت سیزدهم شاهد افزایش حمایت‌های جامعه خیرین مدرسه ساز از این بخش بودیم، به گونه‌ای که کمک‌های صورت گرفته از سوی خیرین در راستای احداث واحدهای آموزشی در کشور بیش از 8 برابر شده است.

سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم نیز در این مراسم بر لزوم تلاش و همکاری مضاعف اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اداره کل آموزش و پروش استان برای رفع سریع نیاز‌های آموزشی استان تاکید کرد.

وی افزود: تاکنون 700 میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور جذب استان شده و تلاش داریم تا پایان شهریورماه 500 میلیارد تومان دیگر دریافت کنیم.

استاندار قم با بیان اینکه مدیران باید قدر فرصت خدمتگزاری به مردم را بدانند خاطرنشان کرد: در استان قم در حوزه‌های آموزشی عقب ماندگی‌هایی وجود دارد که باید با سرعت پروژه‌های آموزشی تکمیل و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از برادر شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشور تجلیل شد.

انتهای پیام/452/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری

محمد صفرزاده اظهار داشت: از این تعداد ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضا‌ها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهاد‌های دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، اضافه کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

وی بیان داشت: در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد، بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

صفرزاده افزود: زیربنای کل طرح‌های خیری در دست اجرا در استان ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: هم‌اکنون سرانه آموزشی کشور ۸.۳۹ متر مربع و استان ۸.۲۵ متر مربع است که این آمار براساس آمار طرح شناسنامه سال‌ها ۹۳ است و باید این اطلاعات به روز رسانی شود.

صفرزاده ادامه داد: در سرانه فضای آموزشی در کل نسبت به کشور در وضعیت مطلوب قرار داریم، اما دربرخی مناطق آموزشیبا کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم و باید آمار مدارس براساس منطقه به منطقه استخراج شود تا بتوان وضعیت فضا‌های آموزشی را در همه مناطق استان به سطح متوسط و استاندارد برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد