Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم گفت: تا به امروز ۲۵ هزار نفر از نوآموزان بدو ورود به دبستان نوبت گیری داشتند که از این تعداد برای حدود ۲۱ هزار نفر بحث سنجش به طور کامل انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی و دانش آموزان با نیازهای ویژه چند سالی هست که توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی اجرا می شود؛ این طرح باهدف سنجش و تعیین جایگاه نوآموزان و پیشگیری از بروز مشکلات در طول سال تحصیلی افراد ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز شناسایی به موقع مشکلات کودک و تعیین شرایط تحصیلی او، از ضرورت و اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که شناسایی مشکلات کودک می تواند در تحصیل بهتر او کمک کننده باشد در واقع عدم شناسایی و توجه به مشکلات جسمی و ذهنی کودکان، سلامت کودک را به مخاطره انداخته همچنین عدم سنجش سلامت دانش آموزان منجر به ایجاد مشکلات تحصیلی و رفتاری شده که یکی از دلایل ترک تحصیل در این دوره به شمار می رود.

1000 مدرسه تخریبی در لرستان/ استانداردسازی 2800 کلاس نیاز به 140 میلیارد تومان اعتبار دارد38 مدرسه در مهر ماه امسال در کرمانشاه افتتاح می‌شودکمبود 44 مدرسه و 670 معلم در مقطع ابتدایی پاکدشت

پیشگیری از تشدید بیماری ها، بهبود کیفیت آموزش، کنترل عوامل مؤثر در افت تحصیلی دانش آموزان از دیگر اهداف طرح سنجش سلامت دانش آموزان است.

طرح سنجش سلامت نوآموزان تبدیل به امری جهانی شده و غربالگری در پایگاه های سنجش، پیشگیری از مشکلات حاد در آینده را در بر دارد که بر همین اساس به صورت‌جدی هر ساله برای کودکان شش سال تمام ورود به دبستان انجام می شود.

بر همین اساس و به منظور اطلاع از چگونگی و نحوه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی و اقدامات صورت گرفته در این زمینه به گفت و گو با رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم پرداختیم.

مهدی آقا کوچکی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در  قم ، با اشاره به اهمیت و ضرورت بحث سنجش کودکان اظهار داشت: شناسایی به موقع مشکلات کودکان نقش بسیار مهمی در تحصیل بهتر و با کیفیت آنها دارد لذا طرح سنجش سلامت برای پیشگیری از بروز مشکلات تحصیلی دانش آموزان به صورت جدی دنبال می شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم تصریح کرد: با توجه به اینکه دورترین نوبت دهی پایگاه ها تا 17 شهریور ماه در نظر گرفته شده، تا به امروز 25 هزار نفر از نوآموزان بدو ورود به دبستان نوبت گیری داشتند که از این تعداد برای حدود 21 هزار نفر بحث سنجش به طور کامل انجام شده است.

وی تعداد پایگاه های فعال در سطح استان را 14 پایگاه اعلام کرد و افزود: بعد از اتمام نوبت گیری پایگاه ها تصمیم داریم برای سنجش کودکان پیش دبستانی نیز در هر ناحیه ای یک پایگاه فعال داشته باشیم که در مجموع 4 پایگاه تا پایان شهریور ماه به فعالیت خود ادامه می دهند البته این روند بسته به استقبال والدین و ثبت نام در مراکز پیش دبستانی، با فعالیت دو پایگاه در مهر ماه هم ادامه خواهد داشت.

به گفته آقا کوچکی مواردی که در بحث سنجش سلامت دانش آموزان انجام می شود مراقبت و بهداشت پوست و مو، دهان و دندان، قد و وزن و بینایی و شنوایی سنجی و واکسیناسیون و در نهایت آزمون آمادگی تحصیلی دانش آموزان هستند که بعد از بررسی در صورت مشاهده موارد مشکوک به پایگاه های تخصصی ارجاع داده می شوند.

وی خاطر نشان کرد: ازمجموع مراجعین به پایگاه‌های سنجش 3 هزار و 800 نفر به پایگاه های تخصصی ارجاع داده شدند که از این موارد بیشترین ارجاعی مربوط به بحث آمادگی تحصیلی و طیف اوتیسم هست که نتیجه اصلی بعد از ارزیابی این افراد اعلام خواهد شد.

این مسئول آموزشی خطاب به والدین تأکید کرد: اول اینکه باتوجه به نوبت گیری انجام شده در ساعت مقرر در مراکز و پایگاه ها حضور داشته باشند عزیزانی هم که به هر دلیلی نوبت خود را از دست داده اند هر چه سریعتر با مراجعه به مدرسه، مجدد برای نوبت گیری اقدام کنند درثانی کد اتباع هم برای مراحل سنجش صادر شده است.

انتهای پیام/452/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نوآموزان بدو ورود به دبستان آموزش و پرورش استثنایی طرح سنجش سلامت پیش دبستانی دانش آموزان نوبت گیری پایگاه ها بحث سنجش هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟

محسن زارعی؛ درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد ۱۴۰۲ برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده، اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون اختصاصی برای ۶۰ داوطلب جامانده از کنکور/ تعداد متقلبان کنکور امسال اعلام شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی