Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دبیر بعد از خروج از محل مجمع کمیته ملی المپیک گفت: مجمع خوب و سالمی بود که سلامت پیش رفت اما پیام‌هایی داشت. یکی در انتخاب رئیس ۲۸ به ۲۷ که باید تحلیل شود و وزارت و کمیته بفهمند کجا هستد و بنویسند که این تحلیل دارد و باید بحث بشود.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: این شکلی که فکر می‌کنند نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار سالِ دیگر خود را همه باید الان ببینند. یکی از آن اعضا رأی نیاورد کسی که برای خودش کار کند رأی نمی‌آورد.

وی با بیان اینکه عدالت برابری نیست، این اسلام نیست و کمونیست است، خاطرنشان کرد: اسلام می‌گوید با زحمت باید برداشت کرد. حق کشتی این نیست. من برای نفس صحبت نمی‌کنم. اگر کسی کار برای خدا کند، مشخص است. باید برای همه فدراسیون‌ها بدوند نه این که برای فدراسیون خودشان. این هم درسی برای زندگی‌شان است. کاندیدا نشدم و مرا زوری آوردند.

دبیر تاکید کرد: هیأت اجرایی را هر طور ببینید مشکل داشت. کمیسیون ورزشکاران و خبرگان مشکل داشت. خبره‌ها این‌ها هستند؟ چطور روی‌شان شد؟ مجمع جواب‌شان را داد.

وی با بیان اینکه «خوشحال نشدم، تاکید کردم کسی که برای خودش کار کند، آخرش این است» ادامه داد: پاکدل و داورزنی باید به همه کمک کنند. بودجه‌ای هستم و آماری حرف می‌زنم، ۶۷ درصد مدال‌های المپیک را کشتی آورده که باید به ۸۰ درصد می‌رسید. وقتی مدال جهانی بیاوریم که بحث فرق می‌کند که ۸۲ درصد مدال‌ها را کشتی آورده است. بودجه کمیته یک پنجاهم هم نیست. مگر خمره رنگرزی است با این بودجه و حمایت مدال المپیک بیاوریم؟ می‌توانیم در ۲ المپیک ۱۱ مدال جبران کنیم.

رئیس فدراسیون کشتی تاکید کرد: ما ۲ فدراسیون هستیم. باید به همه بودجه بدهند اما هر کس به اندازه حق خودش. وقتی به پولادگر حرف می‌زنم چون حرف غیرکارشناسی زده است. حرف من همین است. بنا با ۴ طلای المپیک نیاید این‌جا بنشیند؟ چینش این است؟

دبیر تصریح کرد: من که شورا بوده‌ام و ۲ دور مستقل در تهران رأی آوردم. دور سوم نمی‌خواستم بیایم چون در عالم سیاست حرف و حدیث است. من و چمران علی‌البدل شدیم و بدون لیست باز هم اول و دوم بودیم. دور اول هم نمی‌خواستم شورا بروم و می‌خواستم رئیس فدراسیون شوم که برای لج‌بازی رفتم شورای شهر. من پیاده بودم در اوایل و بعد وقت گذاشتم.

وی با بیان اینکه خسروی‌وفا خیلی عزیز است و زندگی‌اش را پای ورزش و نظام گذاشته و صبح مفصل باهم حرف زدیم، خاطرنشان کرد: در شورای سوم چرا من به کسی رأی دادم. این‌ها مشورت با او بوده است. هیأت اجرایی که رأی آورده رأی ما به حق سوزانده شد. من گله داشتم و کاندید نشدم. موضوع شرعی بود و باید رأی می‌دادم. درباره ۲ نفر دیگر هم که دور دوم آمدند تحلیل دارم، نمی‌توانم بگویم کجا بوده‌اند. از این انتخاب رئیس باید درس بگیریم.

دبیر افزود: همه‌چیز آن جور که ما فکر می‌کنیم نیست. من ریاست‌جمهوری به هرکسی رأی دادم، نیاورد اما امسال هم رأی آوردند و هم نیاوردند. خسروی وفا گزینه خوبی است و علی‌نژاد هم انتخاب می‌شد مزیت داشت. او جوان است و زبان بلد اما خسروی‌وفا تجربه دارد ولی باید تیم قوی و جوان بگذارد. او می‌تواند کار را جمع کند.

کد خبر 5575411 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا دبیر کمیته ملی المپیک محمود خسروی وفا تیم فوتبال استقلال تهران فوتبال لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس فدراسیون فوتبال مسابقات قهرمانی جهان کمیته ملی المپیک ورزشگاه آزادی ریکاردو ساپینتو تیم فوتبال مس کرمان کشتی فرنگی کشتی آزاد فیفا مهدی طارمی خسروی وفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده