Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، امید محبی روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: تصمیمات مناسبی در این حوزه گرفته شده است تا بتوانیم با کمک شرکت‌های دانش بنیان طرح کلان شهر مازندران را اجرایی کنیم .

وی ادامه داد : با توجه به اهمیت هوشمندسازی و الکترونیکی کردن خدمات دولت ، شورای راهبری توسعه مدیریت هوشمندسازی به ریاست استانداران در تمامی استان های کشور تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار مازندران گفت: این شورا در استان با برگزاری جلسات و مصوبات مختلف فعالیت های خود را انجام می دهد که از جمله کارهای صورت گرفته در سال گذشته در دستور کار قرار گرفتن یکصد مصوبه بود.

محبی با ابراز خرسندی از عملکرد این شورا اظهار داشت: با پیگیری ها و اقداماتی که از سوی اعضای این شورا صورت گرفته است تمام مصوبات از دستور کار خارج شده است.

وی ادامه داد : امسال برخلاف روال سالهای گذشته که موضوعات متعدد در دستور کار قرار می گرفت موضوع الکترونیکی کردن خدمات دولت و هوشمند سازی در دستور قرار گرفته است تا دغدغه مهم مردم استان بدلیل طولانی شدن روند اداری کارهایشان برطرف شود.

دبیر شورای اداری استان مازندران با اشاره به نارضایتی مردم از ارائه خدمات در دستگاه‌های اجرایی توضیح داد: با الکترونیکی شدن خدمات علاوه بر تسریع در انجام و پیگیری کارها بدلیل کاستن از تردد افراد برای حضور در ادارات امنیت و سلامت آنها نیز حفظ خواهد شد .

محبی بیان کرد: به صورت موردی و سوژه ای برخی موضوعات در مازندران پیگیری شده است که از آن جمله نظام بانکی که بنا به گزارش ها از مردم برای پرداخت تسهیلات کپی شناسنامه و کارت ملی اخذ می شود؛ در حالی که براساس بخشنامه اداری در روند اداری پرداخت تسهیلات با کد رهگیری احراز هویت فرد انجام می شود و نیاز به دریافت فتوکپی اسناد هویتی نیست.

خدمات دستگاههای پرتکرار احصا می شود

معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه برای اجرای طرح هوشمند سازی می بایست اقدامات و بسترهایی فراهم شود، گفت: برای این منظور از دستگاه های اجرایی مهم استان خواسته شد تا پنج خدمت پرتکرار را اعلام کنند تا خدمات آنها الکترونیک شود.

محبی افزود: در حال حاضر با تاکید استاندار مازندران  برای اجرایی شدن روند هوشمند سازی  ، شرکت های بزرگ وارد کار شدند تا خدمات الکترونیکی شود؛ ارائه خدمات به مردم و قرار گرفتن در بستر پلتفرم مدنظر است.

وی با تاکید بر اینکه استان باید به سمت ارائه خدمات الکترونیکی حرکت کند ، ادامه داد:  با توجه به نوع فعالیت هایی که در این استان انجام می شود  چند دستگاه از قبیل جهادکشاورزی ، گردشگری و صنعت حوزه های پرکار و مهمترین نهادها در ارائه خدمات به شمار می روند.

دبیر شورای اداری استان مازندران بیان کرد: وقتی الکترونیکی شدن کارها مطرح می شود یعنی اینکه به طور مثال جهاد کشاورزی در فرایند الکترونیکی شدن قرار بگیرد و ارائه خدمات به مردم را غیر حضوری انجام دهد و بعد از آن حوزه کشاورزی در بستر پلتفرم فعالیت کند.

استانداری مازندران ، پیشقراول الکترونیکی شدن خدمات

محبی گفت: برای پایان دادن به خدمات سنتی و قرار گرفتن در مسیر الکترونیکی شدن تمامی خدمات دولت در مازندران این روند را از استانداری شروع کردیم و کمیسیون ماده ۹۹ که مراجعات زیادی مردمی را در این حوزه داریم به سمت الکترونیکی شدن خدمات سوق داده ایم.

وی افزود: تا پایان امسال کمیسیون ماده ۹۹ که زیر مجموعه دفتر فنی استانداری است تمامی خدمات آن الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: در گام بعدی اجرای الکترونیکی شدن خدمات دولت ، کمیسیون ماده صد مربوط به شهرداری که یکی از مراکز پرتردد مراجعات مردمی هم الکترونیکی خواهد شد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه استان باید به سمت هوشمند سازی حرکت کند، گفت : در این استان با توجه به نوع فعالیت ها چند دستگاه از قبیل جهادکشاورزی ، گردشگری و صنعت حوزه های پرکار و مهمترین نهادها در ارائه خدمات به شمار می روند؛ وقتی الکترونیکی شدن کارها مطرح می شود یعنی اینکه به طور مثال جهاد کشاورزی در فرایند الکترونیکی شدن قرار بگیرد و ارائه خدمات به مردم را غیر حضوری انجام دهد و بعد از آن حوزه کشاورزی در بستر پلتفرم فعالیت کند.

حرکت مازندران به سمت اقتصاد پلتفرمی

محبی افزود:  تا سال ۲۰۲۵ یعنی سه سال آینده  ۳۰ درصد از اقتصاد دنیا در بستر پلتفرمی قرار می گیرد و مازندران نیز می بایست در این مسیر حرکت کند تا از قافله توسعه باز نماند.

وی تاکید کرد: عدم ورود به اقتصاد پلتفرمی باعث ضربه خوردن اقتصاد ملی می شود و می بایست این مسیر را در مازندران با تهیه و تامین زیر ساخت های لازم ارتباطی فراهم کنیم. 

معاون استاندار مازندران در توضیح اقتصاد پلتفرمی آن را حذف واسطه میان گیرنده کالا یا خدمات و ارائه دهنده عنوان کرد.

وی گفت: در مازندران این اراده و انگیزه جدی در استاندار و مجموعه استانی برای اجرایی شدن روند دولت الکترونیک وجود دارد و این موضوع با قوت و شدت در حال پیگیری است  .

محبی همچنین تشکیل شورای فضای مجازی برای توسعه کسب و کار در مازندران به عنوان نخستین استان کشور را به عنوان دیگر تلاش صورت گرفته از سوی مسوولان در این مسیر نام برد و افزود: سمت و سوها باید به سمت توسعه اقتصادی از طریق فضای مجازی و پلتفرم ها باشد که در این مسیر تلاش بر این است تا موانع اداری موجود برطرف شود . 

برچسب‌ها استانداری مازندران مازندران توسعۀ زیرساخت هوشمندسازی دولت الکترونیک پروندهٔ خبری یکسال با «دولت مردم»

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری مازندران مازندران استانداری مازندران مازندران دولت الکترونیک معاون استاندار مازندران الکترونیکی شدن خدمات بستر پلتفرم ارائه خدمات هوشمند سازی خدمات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند

ایسنا/کرمانشاه در جریان بازدید معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مجموعه پارک علم و فناوری و برج فناوری استان کرمانشاه، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور استان مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، عصر امروز(ششم اردیبهشت) در حاشیه بازدید از این مجموعه، با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در حوزه فناوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ایجاد شده، اظهار کرد: انتظار وجود چنین زیرساخت های مطلوبی را در کرمانشاه نداشتم.

وی افزود: خوشبختانه با همت مسئولین پارک علم و فناوری استان از نظر زیرساختی اتفاقات بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری در این استان افتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: از نظر محتوایی نیز شرکت های توانمندی با تولید محصولات خوب و آمار صادرات بالا در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مستقر شده اند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ارتباطات از فعالیت واحدهای پارک علم فناوری استان کرمانشاه حمایت خواهد کرد، افزود: طیف حمایت های ما در حوزه های مختلف همچون تجهیزات، تسهیلات و توسعه محصولات که در اولویت وزارت ارتباطات قرار دارد، خواهد بود.

در ادامه این بازدید سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری  استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند، گفت: عمده شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان در ۶ حوزه شامل نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، پزشکی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی و  و نهاده های کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته این مسئول ۲۷۱۶ نفر در شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و فناور استان سال ۱۴۰۱  حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته اند که پیش بینی می شود این رقم در آمارهای سال ۱۴۰۲ رشد داشته باشد.

آزادی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان ما برای توسعه فعالیت های خود و خرید تجهیزات به تسهیلات نیاز دارند که وزارت ارتباطات در این زمینه قول حمایت داده است.

وی در ادامه از حمایت وزارت ارتباطات در این بازدید در حوزه تکمیل فضاهای اشتراکی و تکمیل تجهیزات مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه برای حدود ۵۰ تیم خبر داد و افزود: همچنین در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۲۴ شرکت فناور داریم که می توانند در طرح تحول دیجیتال کشور نقش آفرین باشند که امیدواریم مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حمایت از شرکت های فناور کرمانشاه برای شرکت در نمایشگاه های خارجی جهت نشان دادن قابلیت های خود و معرفی محصولاتشان، حمایت جهت برگزاری حداقل پنج کمپین مشاوره تخصصی با حضور مشاورین و منتورهای ملی و تکمیل فضای مرکز نوآوری اقتصاد دیجیتال را از دیگر نیازهای واحدهای پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و گفت: مقرر شده وزارت ارتباطات حمایت هایی را در این حوزه ها نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم