Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: فعالان رسانه باید خود را معتقد به حقیقت بدانند و در تبیین مسائل، از جوسازی دشمن نترسند در برابر همه این هجمه و فشار روانی، فتح و ظفر جز با تقید و تعهد به جهاد تبیین حاصل نمی‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سید احمد علم‌الهدی، وی در دیدار با رییس و مسوولان سازمان‌های بسیج رسانه استان‎ های کشور افزود: بیان گذشته و عبرت‌آموزی از تاریخ می‌تواند تا حد زیادی به الگوگیری از تجربیات موفق انقلاب اسلامی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نخستین امتیاز بسیج رسانه، بصیرت اعضای آن است که اقتضای شغل آنان باعث می‌شود تا به خاطر عشقی که به رهبری و نظام دارند، برای اجرای راهبردهای رسانه‌ای انقلاب با بصیرت وارد عمل شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به فلسفه ایجاد بسیج مستضعفین در کشور گفت: از زمانی که آمریکا به طبس حمله کرد، اندیشه تشکیل بسیج مستضعفین به ذهن امام راحل خطور کرد. امام، عبد صالح خدا بود، عظمت ذاتی امام به خاطر باورمندی به خدا و وعده‌های صادقه الهی بود که باور داشت اتحاد انسان‌های تراز انقلاب اسلامی در قالب بسیج مستضعفین، می‌تواند مستکبران عالم را به زانو دربیاورد.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه یکی دیگر از امتیازات ویژه امام (ره)، مستندبودن رویکردها و دستورات ایشان بود، خاطرنشان کرد: همان‌طور که در جنگ بدر، حدود ۱۸۰۰ نفر از کفار قریش مسلح به جدیدترین سلاح‌ها، زره‌ها و ادوات نظامی در برابر ۳۱۳ نفر مسلمانی قرار گرفتند که بدون زره، همگی پیاده و تنها مسلح به یک شمشیر بودند، اما در نهایت نتیجه جنگ به فتح عظیم مسلمین انجامید، امام راحل نیز باور داشت که لشکر ۲۰ میلیونی مجهز به سلاح ایمان می‌تواند مستکبران را زمین‌گیر کند.

وی ادامه داد: عملکرد شهدای دفاع مقدس می‌تواند الگوی فعالان رسانه انقلاب اسلامی باشد، زیرا جنگ رسانه‌ای کنونی، دستکمی از دفاع مقدس ندارد و همان‌طور که در زمان محاصره خرمشهر، شهید جهان‌آرا به اتفاق کمتر از ۱۰ رزمنده بسیجی با حداقل امکانات و تجهیزات توانست به مدت سه ماه، لشکرهای زرهی مجهز بعثی‌ها را متوقف و زمین‌گیر کند، این شیوه کار باید در دستورکار اصحاب رسانه و همه آن‌هایی که اراده دارند تا در برابر قدرت‌های رسانه‌ای استکبار جهانی ایستادگی کنند، قرار گیرد.

امام جمعه مشهد ضمن ابراز امیدواری از تحول اخیر عرصه‌های فرهنگی و ارتقای بینش سیاسی در میان فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب اسلامی تصریح کرد: عرصه‌های فرهنگی در سال‌های اخیر دچار تحول و دگرگونی چشمگیری شده‌ و در همه فعالان این عرصه از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها گرفته تا ائمه جماعات شهرستان‌ها و حتی مبلغان مذهبی در روستاها، رشد بینش سیاسی و بصیرت انقلابی اتفاق افتاده است.

وی تأکید کرد: اسلام دین رسانه است و از صدها سال قبل، روضه‌خوانان و سخنرانان مذهبی به‌عنوان صاحبان تریبون و منبر، رسانه توانایی را در اختیار داشته‌اند که از تحصیل‌کرده‌ترین اقشار جامعه تا ساده‌ترین افراد را مخاطب خود قرار داده‌اند.

علم‌الهدی اظهار داشت: انقلابی که از مبارزه با رژیم طاغوتی ایران آغاز شد و در ادامه حکومت اسلامی را به‌عنوان یک ابزار به دست گرفت تا بتواند مبانی فکری خود را به جهان صادر کند، امروز در مرحله صدور گفتمان قرار دارد و در اینجاست که رسانه اهمیت مضاعف پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: در این شرایط، همان‌طور که در روز عاشورا، لشکر حضرت سیدالشهدا (ع) با ۱۲۰ نفر شهید، بیش از ۵ هزار نفر از عناصر پلید لشکر دشمن را به درک واصل کرد، این رویکرد در جنگ رسانه‌ای امروز هم مبناست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آیت الله علم الهدی انقلاب اسلامی علم الهدی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی ۱۷ اردیبهشت؛ سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری را گرامی داشت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

«أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَ‌بَ اللَّـهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَ‌ةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْ‌عُهَا فِی السَّمَاءِ تُؤْتِی أُکُلَهَا کُلَّ حِینٍ بِإِذْنِ رَ‌بِّهَا ۗ وَیَضْرِ‌بُ اللَّـهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ یَتَذَکَّرُ‌ونَ.» 
ترجمه: آیا ندیدی که خداوند چگونه مثلی زد و سخن نیک را به درخت پاکیزه‌ای تشبیه کرد که ریشه‌اش ثابت و شاخه آن در آسمان است؟ میوه‌اش را هر دم به اذن پروردگارش مى‌دهد؛ و خدا مَثَلها را براى مردم مى‌زند، شاید که آنان پند گیرند.

بسیج شجره طیبه انقلاب اسلامی است که به تدبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام راحل عظیم‌الشّان بنیان نهاده شد؛ سازمانی مردمی که در برهه‌های خطیرِ بیش از چهار دهه عمر با برکت انقلاب اسلامی خدمات بی‌شماری را در عرصه‌های مختلف، از حضور خالصانه در دفاع مقدس تا عرصه خدمت‌رسانی به محرومان جامعه، سازندگی و... به نظام مقدس جمهوری اسلامی و میهن اسلامی تقدیم کرده است.

۱۷ اردیبهشت؛ سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری می‌باشد که فرمودند: «این کارِ اردو‌های هجرت و حرکت عظیم بسیج سازندگی یکی از برکاتش خدمت‌رسانی است که میلیون‌ها نفر از این خدمت شما به صورت مستقیم بهره‌مند می‌شوند».

از این‌رو فرصت را غنیمت شمرده و سلام، خدا قوت و ارادت قلبی خود را به جوانان عزیز بسیجی در گروه‌های جهادی که مایه فخر و مباهات کشور هستند، تقدیم می‌کنم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح
سرلشکر پاسدار محمّد باقری

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود