Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@00:23:10 GMT

شش ایراد اساسی به نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۰۵۰۳

شش ایراد اساسی به نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲

نمایشگاه فارمکس در حالی از یکم تا چهارم شهریور در ایران مال برگزار شد که برخی انتقادات به نحوه برگزاری این نمایشگاه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ برخی از این انتقادات به صورت خلاصه به این شرح است:

 ۱- عدم حضور مسئولان ارشد سازمان غذا و دارو: نمایشگاه فارمکس در حالی برگزار شد که هیچیک از مقام‌های ارشد سازمان غذا و دارو در آن حضور نیافتند و این شائبه تقویت شد که سازمان غذا و دارو این نمایشگاه را به رسمیت نشناخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با توجه به اینکه بسیاری از امور صنعت داروسازی مربوط به سازمان غذا و دارو است، عدم حضور مسوولان این سازمان در نمایشگاه فارمکس به هر دلیلی که باشد، یک نقطه ضعف بزرگ برای این نمایشگاه محسوب می‌شود. البته برگزارکنندگان فارمکس تلاش کردند با دعوت از مسوولان وزارت صمت این ضعف را جبران کنند، با این حال بر همگان مشخص است که وزارت صمت دخالت اندکی در صنعت داروسازی دارد و اغلب امور این صنعت مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو است. ۲- موقعیت نامناسب و زمان غیراستاندارد هرچند ایران مال یکی از بزرگترین مراکز خرید در منطقه و جهان است و مرکز نمایشگاهی مجهز و مناسبی هم دارد، اما به دلیل موقعیت مکانی، شاید چندان برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی مناسب نباشد و دسترسی به آن هم با توجه به نبود ایستگاه مترو در نزدیکی آن و فاصله زیاد با مرکز شهر، دشوار باشد. بگذریم از اینکه برخی قبلا مدعی بودند تنها سایت استاندارد برگزاری نمایشگاه در تهران، محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران است و هر نمایشگاهی خارج از این محل برگزار شود، استاندارد نیست! همچنین تقریبا همه نمایشگاه‌های دارویی معتبر جهان طی سه روز برگزار می‌شوند، اما فارمکس به صورت چهار روزه برگزار شد. همچنین نزدیک بودن برگزاری نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲ با نمایشگاه ایران فارما نیز نقطه ضعف دیگری برای این نمایشگاه محسوب می‌شود چرا که معمولا نمایشگاه‌های اینچنینی با فاصله زمانی مناسبی از هم برگزار می‌شوند. ۳- ضعف در ثبت‌نام بازدیدکنندگان با وجودی که کانتری برای ثبت‌نام از بازدیدکنندگان از نمایشگاه فارمکس وجود داشت و دستگاهی هم برای ثبت‌نام و دریافت کار به صورت خودکار تعبیه شده بود، اما افراد می‌توانستند بدون ثبت‌نام هم وارد نمایشگاه شوند که این ضعف باعث شد آمار بازدیدکنندگان از نمایشگاه به درستی مشخص نشود و همچنین باعث شد افراد عادی و بدون ارتباط با صنعت داروسازی نیز از نمایشگاه بازدید کنند که عملا فایده‌ای برای شرکت‌ها نخواهد داشت. ۴- عدم حضور بسیاری از غول‌های داروسازی با وجود حضور برخی از شرکت‌های بزرگ داروسازی در نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲ (آن هم عمدتا حوزه تولید مواد اولیه دارویی)، اما بسیاری از دیگر شرکت‌های بزرگ داروسازی و حتی شرکت‌های کوچک و متوسط داروسازی در این نمایشگاه حضور نداشتند که این موضوع می‌تواند به عنوان نقطه ضعفی برای نمایشگاه فارمکس به حساب بیاید. به طور کلی می‌توان گفت که بخش زیادی از ظرفیت صنعت داروسازی کشور در نمایشگاه فارمکس حضور نداشت. ۵- حضور نداشتن مقام‌های بلندپایه خارجی با توجه به اینکه توسعه صادرات جزو شعار‌های اصلی فعالان صنعت داروسازی کشور محسوب می‌شود، انتظار می‌رود که در رویداد‌های نمایشگاهی حوزه داروسازی حتما دستکم یک مقام ارشد خارجی نیز حضور داشته باشد تا بتوان به آن رویداد عنوان بین‌المللی اطلاق کرد و امیدی به توسعه صادرات داشت. با این وجود در نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲ خبری از حضور مقام‌های ارشد خارجی نبود. ۶- نبود نشست خبری در حاشیه نمایشگاه در حاشیه نمایشگاه‌های تخصصی معمولا نشست‌هایی خبری با رسانه‌ها درباره موضوعات مختلف برگزار می‌شود، اما در نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲ خبری از این نشست‌ها نبود، در حالی که مثلا سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی می‌توانست از این فرصت برای بیان مشکلات و مسائل خود استفاده کند. ایرادات دیگری هم به شیوه برگزاری نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۲ وارد است که در گزارش‌های بعدی به آن‌ها خواهیم پرداخت.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمان دارو سازمان غذا و دارو علم و فناوری حاشیه مقام نمایشگاه نشست خبری ثبت نام داروسازی انتقادات ایراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز