Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار ناحیه دو فولادشهر گفت: تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی اجتماعی، قبل از هرگونه بارگذاری جدید جمعیتی در این ناحیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سیدمهران موسوی در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: باید بپذیریم که اداره شهر تنها با طرح شعارهای مختلف انجام پذیر نیست، بلکه ابتدا باید زیرساخت‌ها را در همه حوزه‌های تجاری، اقتصادی، مذهبی، فرهنگی و تاریخی تقویت کرد تا در اداره شهر موفق عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برای موفقت در اجرای طرح‌های فرهنگی داشتن برنامه جامع در بخش سخت‌افزاری و زیرساختی حوزه فرهنگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: آمار جمعیتی به روز در مدیریت شهری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است درحالی که به دلیل مهاجرپذیر بودن شهر جدید فولادشهر و بارگذاری جمعیت در ناحیه دو این شهر، اصلاح مجدد قانون سرشماری نفوس و مسکن از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

شهردار ناحیه دو فولادشهر خاطرنشان کرد: علی‌رغم استناد نهادها و ارگان‌های فرا دست به آمار سنوات قبل و تخصیص بودجه و اعتبارات بر همان مبنا، در حال حاضر خدمت‌رسانی توسط شهرداری، دیگر نهادها و ادارات خدمات‌رسان به جمعیتی افزون بر آمار ارائه شده در گذشته انجام می‌شود.

همکاری‌های شرکت عمران با شهرداری فولادشهر برای رفع چالش‌ها

موسوی با اشاره به روند افزایش جمعیت منطقه دو فولادشهر، خاطرنشان کرد: اگرچه امروزه دستگاه‌های اجرایی و ستادی مدیریت شهری در شرایط نامساعد اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه، تورم و مشکلات بودجه‌ای قرار دارند، اما می‌توان با مدیریت تخصیص اعتبارات دولتی، توزیع عادلانه بودجه و اصلاح ساختارهای دچار اشکال، دستگاه‌های خدمات‌رسان و نهادهایی همچون شرکت عمران را برای بهبود و تسریع خدمت‌رسانی به شهروندان فولادشهر تقویت کرد.

وی اضافه کرد: شهروندان فولادشهر باید شیرینی دستاوردهای انقلاب را بیش از پیش بچشند و از دریافت خدمات شایسته ابراز رضایت کنند، تحقق این مهم در گروی عملکرد مسئولان است تا بتوانیم در میدان عمل خادم و جوابگوی خواسته‌های بحق آنان باشیم.

لزوم تشکیل منظم جلسات قرارگاه خدمت

شهردار ناحیه دو فولادشهر تصریح کرد: همکاری‌های شرکت عمران با شهرداری فولادشهر در بسیاری از بخش‌ها موجب شده مشکلات و چالش‌های زیادی در این شهر جدید مرتفع شود. تقویت این همگرایی‌ها موجب می‌شود تا خدمات شایسته‌تری به شهروندان ارائه شود و یکی از جلوه‌های این همگرایی، قرارگاه خدمت است.

موسوی با اشاره به درخواست تشکیل منظم جلسات قرارگاه خدمت، انعکاس مصوبات به مسئولان و شهروندان، تاکید کرد: پیش‌بینی ضمانت اجرای مصوبات قرارگاه خدمت می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات پیش‌روی ناحیه دو شهر جدید فولادشهر باشد.

وی با اشاره به نیازهای ناحیه دو فولادشهر، به ویژه برای خانواده‌ها و قشر جوان ساکن، گفت: مجموعه‌های فرهنگی مذهبی شهدا در برزن‌های ایثار و فرهنگ از جمله مطالبات شهروندان و یکی از فرصت‌های موجود است که در حال حاضر با گذشت چهار سال از تدفین شهدای والامقام در این دو نقطه، به محلی برای اجرای برنامه‌های خودجوش فرهنگی و مذهبی مردم تبدیل شده است.

شهردار ناحیه دو فولادشهر افزود: تکمیل این مکان مقدس همراه با اجرای پروژه‌های دیگر همچون کتابخانه و فرهنگسرا می‌تواند شهر را در یک توازن فرهنگی قرار دهد.

موسوی تاکید کرد: چنانچه اقدامات عمرانی برای توسعه و پیشرفت شهر در نظر گرفته شود، اما برای توسعه زیرساخت‌های اصلی شهر اقدامات لازم انجام نشود، قطعاً رشد فرهنگی لازم را نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اعمال دیدگاه محیط‌زیستی در توسعه فضای سبز ناحیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: توسعه همکاری‌ها برای رفع کمبودهایی همچون پارک، فضای سبز، ایجاد دسترسی برای ورودی و خروجی آزادراه شهید کاظمی، ایجاد دوربرگردان و اصلاح هندسی نقاط حادثه‌خیز و تکمیل ساختمان آتش‌نشانی تنها راه برطرف کردن نیازهای ناحیه دو است و امیدواریم با تحقق این مهم شاهد حل چالش‌های پیش‌روی شهروندان باشیم.

کد خبر 600322

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لنجان فولاد شهر مسکن مهر فولادشهر شهرداری فولادشهر زیرساخت فرهنگی شهر شهرهای ايران مدیریت شهری زیرساخت شهری توسعه زیرساخت ها بهبود زیرساخت های شهری زیرساخت های فرهنگی شهرداری شهرداری ها پروژه های شهری طرح های شهری طرح های شهرداری برنامه ریزی شهری خدمات شهری خدمات شهرداری مدیریت خدمات شهری خدمات شهرداری ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اهمیت ویژه ای برخوردار قرارگاه خدمت زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس بر ضرورت تقویت رویداد‌های گردشگری در این استان تاکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مریم جلالی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان اقلید با اشاره به نام‌گذار‌ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهارداشت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان (عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم، اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام اشاره و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویداد‌هایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی است که درشهر دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویداد‌ها به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

محمد ثابت اقلیدی نیز گفت: یکی از برنامه‌های این اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس تقویت رویداد‌ها متناسب با مزیت‌های رقابتی هر مکان و مقصد گردشگری در این استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به اهدای دو لوح ثبت ملی میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی شهر دژکرد در حاشیه برگزاری این جشنواره مردمی اشاره کرد و گفت: با توجه به قول مساعد خانم دکتر جلالی معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر انتخاب دژکرد به عنوان شهر ملی کیسه بافی، مقدمات این مهم فراهم و دژکرد، به زودی شهر ملی کیسه بافی شود.

ثابت اقلیدی در ادامه سخنانش به افتتاح آزادراه شیراز-اصفهان اشاره کرد وگفت: آزاد راه شیراز _اصفهان با تلاش دولت مردمی اخیرا افتتاح شده است وشهردژ کرد در مسیر این آزادراه قرار دارد، با توجه به پیشرفت‌هایی که متصویرم برای این شهر کمک می‌کنیم زیرساخت‌های گردشگری در منطقه نیز تقویت شود؛ بنابراین گزارش جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام شهر دژکرد در شهرستان اقلید امروز با حضور دکتر مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی همچنین تنی چند از مسئولان شهرستان اقلید و شهر دژکرد برگزار شد و مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت.

به گزارش تسنیم در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه‌خوانی به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد. همچنین به افرادی که در تهیه و تکمیل پرونده ثبت ملی مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی کمک کردند لوح تقدیر اهدا شد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • خاطره‌ای که حال ساکت را خوب می‌کند
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد