Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:41:36 GMT

تولید ۱۰۰ هزار تن کود فسفاته مورد نیاز کشور در یزد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۱۶۶۴

تولید ۱۰۰ هزار تن کود فسفاته مورد نیاز کشور در یزد

ایسنا/یزد مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد با اشاره به تولید ۱۰۰ هزار تن کود فسفاته مورد نیاز کشور در یزد طی یکسال اخیر، از رشد ۱۵۵ درصدی ذخیره استراتژیک انواع کودها در این استان نسبت به مدت مشابه سال خبر داد.

«محمد حسن زارعیان» ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت برخی از اقدامات و دستاوردهای این شرکت طی یک سال دولت سیزدهم در استان را تبیین کرد و در این باره به ایسنا گفت: کاهش ۴۵ درصدی کودهای پتاسه و فسفاته از ابتدای سال جاری توسط وزارت جهاد کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از اساسی‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در بخش کشاورزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با پیگیری‌های هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مبنی بر حمایت از تولید داخل، این شرکت طی قراردادهای مشخصی در یکسال اخیر میزان ۱۰۰ هزار تن کود فسفاته مورد نیاز کشور را از طریق واحدهای تولیدی استان یزد تامین کرده که از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بین کشاورزان به صورت یارانه‌ای توزیع می‌شود.

زارعیان همچنین بیان کرد: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ سامانه صدور حواله الکترونیک جهت تسهیل در روند دریافت کود توسط متقاضیان، جلوگیری از فروش غیرقانونی کودهای یارانه‌ای و پایش بهتر توزیع این کودها توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی راه اندازی شد که بر این اساس ۳۹ هزار و ۵۶۴ حواله الکترونیک صادر شده و ۱۸ هزار و ۴۶۳ تن انواع کودهای ازته، پتاسه و فسفاته توزیع شده است.

وی ادامه داد: طی یک سال فعالیت دولت سیزدهم میزان ۱۷ هزار و ۳۲۲ تن کود ازته، دو هزار و ۹۹۶ تن کود فسفاته و دو هزار و ۹۴۴ تن کود پتاسه توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل توزیع کودهای ازته ۱۴ درصد، فسفاته ۳۱۰ درصد و پتاسه ۳۸۰ درصد افزایش داشته است. همچنین ذخیره استراتژیک استان میزان ۱۸ هزار و ۱۱۰ تن انواع کودهاست که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵۵ درصد افزایش داشته است.

زارعیان در پایان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مسئولان جهاد کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی طی یکسال اخیر، ابراز امیدواری کرد که افزایش مصرف کودهای پتاسه و فسفاته که به دنبال کاهش قیمت این کودها صورت گرفته است، افزایش عملکرد محصولات باغی و زراعی را به دنبال داشته باشد.   

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کود کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تن کود فسفاته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید

حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران نموده است، به‌گونه‌ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

او با تاکید بر اینکه با همه ظرفیت‌مان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: با شیب ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز گردیده بود و در ماه مبارک حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

 مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور ادامه داد: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور می‌باشد.

او در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات‌اش دارد و برای این منظور حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

 شیرزاد با بیان اینکه صادرکنندگان عدد وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک  تولیدنمایی هستیم.

شیرزاد گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است