Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:13:52 GMT

روش‌های کنترل سردرد حین ورزش کدام است؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۱۶۹۳

روش‌های کنترل سردرد حین ورزش کدام است؟

ایسنا/زنجان متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد گفت: نوشیدن آب قبل، حین و بعد از فعالیت ورزشی، پرهیز از مصرف تنقلات شیرین قبل از ورزش، استفاده از مواد غذایی مناسب یک ساعت قبل ورزش از جمله روش‌های کنترل سردرد حین ورزش است.

نوشین یمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با اثر ورزش بر میگرن، اظهار کرد: ورزش کردن همواره یکی از چالش‌های متداول افراد مبتلا به میگرن بوده، زیرا ورزش و فعالیت بدنی سنگین و غیراستاندارد می‌تواند سبب تشدید حملات میگرن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ورزش سبک، اصولی و مداوم، علاوه بر این که خطری برای فرد مبتلا به میگرن نخواهد داشت، می‌تواند باعث کنترل بیماری شود و فواید بسیاری نیز برای فرد داشته باشد، افزود: بهترین ورزش برای افراد مبتلا به میگرن پیاده‌روی یا دویدن آرام در فضای مناسب است.

این متخصص با بیان اینکه شنا، یوگا، پیلاتس، ایروبیک و دوچرخه‌سواری نیز از جمله ورزش‌های خوب برای افراد مبتلا به میگرن است، تصریح کرد: نوشیدن آب قبل، حین و بعد از فعالیت ورزشی، پرهیز از مصرف تنقلات شیرین قبل از ورزش، استفاده از مواد غذایی مناسب یک ساعت قبل ورزش و قبل و بعد از ورزش اصلی با انجام حرکات کششی ساده و گرم کردن بدن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از جمله روش‌های کنترل سردرد حین ورزش است.

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد در رابطه روش‌های کنترل سردرد حین ورزش، خاطرنشان کرد: افراد به طور منظم و پیوسته ورزش کرده و ورزش را سبک شروع کنند و به تدریج خود را به سطح سخت‌تر و بالاتری ارتقا دهند، از ورزش زیر نور مستقیم آفتاب یا در محیط‌های گرم و فاقد تهویه پرهیز کنند، از انجام ورزش‌های سنگین تا حد امکان اجتناب کنند و به موقعیت بدنی خود حین ورزش توجه داشته باشند تا فشار اضافی به سر، گردن و شانه‌ها وارد نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان میگرن استانی ورزشی ورزش مبتلا به میگرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • درگیری بزرگ در لیگ یونان: نتوانستند مربی را کنترل کنند!
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟