Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@06:01:15 GMT

بیش از این میزان در روز قهوه نخورید

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۲۶۰۷

بیش از این میزان در روز قهوه نخورید

دانه‌های معطر قهوه به عنوان محرک‌های ضروری در مبارزه با خستگی و افزایش سطح انرژی مصرف می‌شود. البته نباید بیش از چهار بار در روز مصرف شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث، دانه‌های معطر قهوه به عنوان محرک‌های ضروری در مبارزه با خستگی و افزایش سطح انرژی مصرف می‌شود. طبق گفته کلینیک مایو ایالات متحده، مصرف روزانه ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین برای اکثر بزرگسالان بی‌خطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقدار معادل چهار فنجان قهوه معمولی یا هشت انس قهوه است که البته نباید بیش از چهار بار در روز مصرف شود.

شاید شنیده باشید که عادت زیاده‌روی در مصرف قهوه ممکن است حساسیت افراد را به انواع اختلالات پوستی افزایش دهد. برعکس ممکن است شنیده باشید که قهوه می‌تواند مکمل روزانه مراقبت از پوست افراد نیز باشد؛ حال سوال اصلی اینجاست که آیا قهوه می‌تواند پوست را خراب کند؟

این سوال را نمی‌توان فقط با بله یا خیر پاسخ داد؛ قبل از اینکه عادات نوشیدن قهوه خود را ترک کنید، بسیار مهم است که زوایای مختلف مبحث قهوه و پوست را بدانید.

اگر متقاعد شده‌اید که مصرف قهوه در بدتر شدن سلامت پوست شما مقصر است، میزان مصرف روزانه‌تان را بررسی کنید. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۲ در نشریه روان‌تنی پزشکی منتشر شد، نشان می‌دهد مصرف زیاد قهوه می‌تواند با افزایش سطح استرس مرتبط باشد.

جیمز دی لین، محقق اصلی یک پروژه مطالعاتی در این زمینه و استادیار پژوهشی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک، معتقد است مصرف کافئین موجب پاسخ اغراق‌آمیز بدن به استرس می‌شود. در واقع مصرف قهوه موجب افزایش سطح فشار خون و هورمون‌های استرس می‌شود.

نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۶ در نشریه فارماکولوژی بیوشیمی و رفتار منتشر شد، نشان داد دوز‌های مکرر کافئین در طول روز باعث افزایش سطح کورتیزول در مردان و زنان می‌شود.

علاوه بر این کورتیزول مغز را تحریک می‌کند تا هورمون آزادکننده کورتیکوتروپین (CRH) را آزاد و روی غدد پوست چربی تولید کند. با این عملکرد منافذ پوست افراد مسدود و منجر به بروز چین و چروک پوستی می‌شود.

افزودن فرآورده‌های شیر در هر فنجان قهوه نیز ممکن است در ایجاد جوش نقش داشته باشد. در یک مورد مشابه انجمن آکادمی پوست آمریکا به چندین مطالعه اشاره می‌کند که شیر گاو را با آکنه مرتبط می‌داند.

با وجود دیدگاه‌های منفی موجود نسبت به رابطه مصرف کافئین و سلامت پوست، انجمن شیمی آمریکا دریافت که قهوه منبع اصلی تولید آنتی‌اکسیدان‌ها میان آمریکایی‌هاست.

آنتی‌اکسیدان‌های غنی موجود در قهوه شامل اسید‌های هیدروسینامیک و پلی فنول‌هاست. آنتی‌اکسیدان‌ها به طور کلی می‌توانند به مبارزه پیری زودرس و سایر اختلالات پوستی کمک کنند.

ممکن است تعجب کنید که بدانید استفاده از کافئین به طور مستقیم برای پوست انسان‌ها با فواید مختلفی همراه است. این یافته بر اساس نتایج آزمایشی که در سال ۲۰۱۱ در مجله بین‌المللی علوم آرایشی منتشر شد، آمده است.

در واقع برخی از موثرترین کرم‌های دور چشم به دلیل محتوای کافئین موجود در خود است که مورد توجه قرار می‌گیرند. مطالعه‌ای دیگر در سال ۲۰۱۵ نیز اثر ضد چروک پد‌های ضد چشم آغشته به پایه روغن امولسیون شده امو، متشکل از کافئین و ویتامین K، را بررسی کرد. پس از آزمایش روی ۱۱ زن سالم کاهش واضحی در عمق سیاهی و چین و چروک بعد از چهار هفته مشاهده شد.

دانه‌های قهوه سرشار از نیاسین نیز هست که نوع خاصی از ویتامین B ۳ به حساب می‌آید و آسیب‌پذیری پوست را در برابر اگزما، آکنه و سایر بیماری‌های التهابی پوست را کاهش می‌دهد.

بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۱۹۹۱ در نتایج تغذیه‌ای و سم‌شناسی پردازش مواد غذایی منتشر شد، قهوه می‌تواند بین ۱۰ تا ۴۰ میلیگرم نیاسین در هر ۱۰۰ گرم دانه بر اساس میزان خامی قهوه داشته باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه قهوه قهوه می تواند افزایش سطح مطالعه ای منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور