Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی در خصوص آخرین وضعیت منطقه ولی آباد اراک گفت: در جلساتی که با شهرداری و در کمیسیون ماده ۵ مطرح شده ۷۰ هکتار از اراضی منطقه ولی آباد در طرح جامع به اراک الحاق شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا عزیزی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی در رابطه با مسائل و مشکلات برخی شهروندان در اراضی منطقه ولی آباد در پاسخ به دیار آفتاب؛ اظهار داشت: در خصوص الحاق به محدوده اراضی منطقه ولی آباد ابتدا این سوال و بحث مطرح است که محدوده ای که از آن صحبت می شود کجاست و باید تعریف مشخصی از این اراضی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اراضی مثلثی حدفاصل جاده فراهان، کمربندی تا رودخانه در حدود ۷۰ هکتار است که بخشی از اراضی ولی آباد را شامل می شود و بخشی هم که ابتدای جاده مرزیجران قرار دارد و در سمت راست تعدادی ساختمان هم ساخته شده است.

عزیزی افزود: محدوده مثلثی در طرح جامع کلانشهر اراک به مساحت حدود ۷۰ هکتار به محدوده شهر اراک الحاق شده و جلسات متعددی با شهرداری داشته ایم و الان هم در کمیسیون ماده ۵ این موضوع بخش به بحث گذاشته شده است.

معاون شهرسازی و معماری این اداره کل خاطرنشان کرد: بند ۳ مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به دو موضوع اشاره کرده که یکی منطقه ۹۰ هکتاری باغات گردو است و یکی همین محدوده مثلثی اراضی ولی آباد که خریداران باید با شهرداری توافق کنند و پس از پرداخت حق و حقوق قانونی شهرداری امکان ساخت و ساز در این محدوده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: بخش دیگر اراضی ولی آباد در ابتدای جاده مرزیجران در ضلع جنوبی با کاربری فضای سبز است که در حریم آرامستان شهر اراک و داخل محدوده قرار دارد و در خصوص بخشی هم که در محدوده نیامده در جریان سفر ریاست محترم جمهور با حضور نمایندگانی که در استان داشتند بازدیدی انجام گرفت و موافقت اولیه ای اخذ شد که در طرح تفصیلی اراک بتوانیم برای الحاق به محدوده این بخش اقدام کنیم.

عزیزی تأکید کرد: خط محدوده در قالب طرح جامع تعیین می شود اما اگر در هنگام تدوین طرح تفصیلی بخواهیم تغییراتی را انجام بدهیم این اجازه داده شده و باید موارد مدنظر را به عنوان یک مغایرت اساسی به شورای عالی شهرسازی و معماری ببریم.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: فعلا یک موافقت کلی و اجازه ای را گرفته ایم که این موضوع را در طرح تفصیلی بررسی و مطالعه کنیم که البته تهیه طرح تفصیلی حدود دو سال و نیم به درازا خواهد کشید و در نهایت امیدواریم مشکل مردم در منطقه ولی آباد نیز مرتفع شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرسازی و معماری ولی آباد طرح تفصیلی ۷۰ هکتار طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • رفع تصرف ۲۰ هزار متر مربع از اراضی دولتی در گتوند
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن