Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتما این سناریو به نظرتان آشنا می‌رسد، در نیمه‌های شب برای چک کردن گوشی خود غلت می‌زنید و ناگهان با روشن شدن صفحه نمایش با انفجار نوری شدید مواجه می‌شوید و از آنجایی که این انتقال شدید از تاریک به روشن می‌تواند تا حدودی برای حواس ما آزاردهنده باشد، آیا تنظیم کردن تلفن در حالت تاریک می‌تواند از چشمان ما بهتر محافظت کند؟

به گزارش ایسنا به نقل از هلث، با تنظیم «حالت تاریک» گوشی هوشمند به جای مشاهده متن سیاه و سفید سنتی در پس‌زمینه‌ای با رنگ روشن، این امکان طرح‌بندی را معکوس و آن را با متن سفید روی پس‌زمینه تیره جایگزین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کارشناسان مرکز بینایی ایالات‌متحده، این تعویض رنگ می‌تواند به کاهش تابش نور صفحه و کاهش قرار گرفتن در معرض نور آبی کمک کند و مزایای بالقوه‌ای برای بینایی ما داشته باشد، زیرا نور آبی با خستگی چشم، خشکی چشم و مشکلات خواب مرتبط است.

با این حال، دکتر برایان ام. دبروف، مدیر بخش جراحی آب مروارید و کاشت لنز داخل چشمی در مرکز چشم‌پزشکی دانشگاه ییل ایالات‌متحده می‌گوید که کاربران «حالت تاریک» به احتمال زیاد هیچ پیشرفت چشمگیری در عوارض جانبی مربوط به نور آبی مشاهده نمی‌کنند.

دکتر دبروف گفت: «حالت تاریک»، سطوح نور آبی را که از صفحه نمایش دستگاه الکترونیکی ساطع می‌شود کاهش می‌دهد، اما احتمالاً نه به اندازه‌ای که تأثیر مخرب نور آبی ماکولا (بیماری شبکیه) را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برای برخی، «حالت تاریک» ممکن است تضاد بین متن و پس زمینه را تشدید کند و خواندن مطالب را واضح‌تر، با این حال، برای برخی دیگر «حالت تاریک» ممکن است در واقع خواندن را چالش‌برانگیزتر کند.

کارشناسان توضیح می‌دهند که وقتی به یک صفحه تاریک نگاه می‌کنیم، مردمک چشم ما با گشاد شدن تنظیم می‌شود. با نور روشن، دید ما باریکتر و واضح‌تر می‌شود و عکس این موضوع در مورد نور تاریک صادق است که می‌تواند وضوح جزئیات کوچکتر را کاهش دهد.

افرادی که آستیگماتیسم یا با نزدیک‌بینی تشخیص داده می‌شوند ممکن است در حالت تاریک نیز مشکلاتی را تجربه کنند. افراد مبتلا به این شرایط مستعد ابتلا به هالاسیون (زمانی اتفاق می‌افتد که نور از مرز خاصی عبور کرده و ظاهری تیره و مه‌آلود ایجاد می‌کند) هستند و ممکن است تار شدن حروف را در پس زمینه تجربه کنند. در عوض، برای این افراد، حالت نور کم یا حالت فیلتر نور آبی ممکن است مناسب‌تر باشد؛ بنابراین در حالی که «حالت تاریک» ممکن است برای چشم برخی کاربران بهتر باشد، راه‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌توان فشار چشم یا قرار گرفتن در معرض نور آبی را کاهش داد.

مرکز بینایی، نوشیدن مقدار زیادی مایعات به صورت روزانه را برای کمک به هیدراته نگه داشتن بدن پیشنهاد می‌کند. به‌طور مشابه، قطره‌های چشمی بدون نسخه نیز می‌توانند به مرطوب نگه داشتن چشم شما کمک کنند.

علاوه بر این، سعی کنید هر ۲۰ دقیقه به‌طور منظم برای مدت زمان ۲۰ ثانیه استراحت کنید. این استراحت همچنین می‌تواند شامل گذاشتن گوشی همراه در اتاق دیگری در هنگام خواب و محدود کردن استفاده از آن تقریبا دو ساعت قبل از خواب باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه آستیگماتیسم حالت تاریک پس زمینه نور آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟

شاید تا به حال پیش آمده باشد که از خود بپرسید، چگونه با وجود خورشید که به‌راحتی زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟ در واقع چرا فضا با وجود پرشمار ستاره مانند خورشید، همچنان سرد و تاریک است؟ 

چرا با وجود این‌که خورشید زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟

به گزارش گجت نیوز، در پاسخی ساده به این سوال باید گفت از آنجایی که نور خورشید در فضا منعکس یا پراکنده نمی‌شود، ما فضا را سیاه می‌بینیم. در واقع در خلا، ذرات و موادی که نور خورشید را پراکنده و منعکس کنند وجود ندارد؛ اما در مورد زمین و با ورود نور خورشید به جو، مولکول‌ها و ذرات جو آن را پراکنده می‌کنند و در نتیجه در طول روز ما آسمان را به رنگ آبی می‌بینیم.

با این وصف، رنگ آبی آسمان حاصل برهم‌کنش نور خورشید با مولکول‌های گاز موجود در جو زمین است؛ پدیده‌ای که به آن پراکندگی رایلی نیز می‌گویند.

از طرفی، رنگ آبی با طول موج کوتاه، بیش از رنگ قرمز در آسمان منتشر می‌شود و به همین دلیل، چشم انسان نور آبی را بیشتر و بهتر تشخیص می‌دهد و همین مسئله سبب می‌شود تا آسمان را به رنگ آبی ببینیم.

همه این‌ها یعنی روشنایی زمین در طول روز حاصل وجود جو است که به انعکاس و پراکنده شدن نور خورشید کمک می‌کند. این در حالی است که فضا یک محیط بی‌نهایت گسترده و وسیع با ذرات و ماده اندک است که قادر به منعکس کردن نور خورشید نیستند. جالب است بدانید در فاصله مدار خورشید تا زمین و در هر ۱۰۰ سانتی‌متر مکعب، تنها یک اتم هیدروژن خنثی وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • کار‌های عجیب و غیر ممکن این افراد را ببینید
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد