Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز گزارش داد که اعضای کمیته پارلمان سوئیس و نمایندگان تجاری درخواستی را پر خواهند کرد که براساس آن خواستار بازنگری سیاست انرژی این کشور جهت جلوگیری از کمبود برق هستند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در سال ۲۰۱۷ سوئیس رای داد که انرژی هسته‌ای را با انرژی تجدیدپذیر جایگزین کند؛ اقدامی که از ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای جدید در این کشور به دلیل مسائل امنیتی به خصوص پس از فاجعه ۲۰۱۱ فوکوشیما ژاپن جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش رویترز، قانونگذاران از احزاب میانه و راست این کشور به همراه نمایندگانی از بخش اقتصادی گروهی را تحت عنوان "توقف قطعی برق" تشکیل داده‌اند تا روز سه‌شنبه درخواستی را پر کنند و براساس آن خواستار بازنگری سیاست انرژی این کشور شوند تا تامین کافی انرژی را تضمین و همچنین از انرژی هسته‌ای به عنوان بخش جدایی‌ناپذیر محافظت کنند.

روز سه‌شنبه، انتظار می‌رود که دولت سوئیس برنامه‌ای را جهت غلبه بر کمبود انرژی احتمالی که توسط جنگ روسیه – اوکراین ایجاد شده، رونمایی کند؛ برنامه‌ای که تمرکز اصلی آن بر کاهش داوطلبانه مصرف‌کنندگان خواهد بود.

مقامات سوئیسی از پیش اعلام کرده‌اند که برای اولین بار ممکن است درخصوص کمبود گاز و برق محدودیت‌هایی را بر مصرف انرژی در زمستان پیش رو اعمال کند. سوئیس برق بیشتری نسبت به مصرفش تولید می‌کند اما در زمستان این مسئله به واردات از کشورهای همسایه بستگی دارد.

خطر کمبود برق یکی از مهم‌ترین مشکلات سوئیس درنظر گرفته می‌شود. «ورنر لوگینبول» رئیس کمیسیون فدرال برق سوئیس (الکام) از شهروندان این کشور خواست به دلیل احتمال قطعی برق در زمستان، باید هیزم و شمع برای موارد ضروری ذخیره کنند.

از سال ۲۰۲۱، قیمت انرژی در اروپا به شدت افزایش یافته است. پس از شروع حمله روسیه به اوکراین (۲۴ فوریه) که مسکو خود آن را «عملیات ویژه نظامی» می‌نامد، کشورهای غربی تحریم‌های مختلفی را علیه این کشور اعمال کرد و این موقعیت مسئله انرژی در کشورهای اروپایی را بدتر و همچنین آن‌ها را وادار کرد تا به دنبال جایگزینی برای انرژی روسیه باشند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سوییس ، انرژی هسته‌یی ، اروپا ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سوییس اروپا حمله روسیه به اوکراین انرژی هسته هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

وزارت دفاع روسیه دیروز دوشنبه در بیانیه ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: یگان های غرب نیروهای مسلح روسیه ۳ حمله نیروهای مسلح اوکراین را در لوهانسک دفع کردند. دشمن تا ۴۰ پرسنل نظامی خود را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص می افزاید: یگان های جنوب مواضع را در خط مقدم بهبود بخشیدند، اوکراین بالغ بر ۳۹۵ پرسنل نظامی و یک هویتزر ساخت آمریکا را در دونتسک از دست داد.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه می‌کند: یک کارگاه مونتاژ پهپاد و همچنین نیروی انسانی و تجهیزات نظامی نیروهای مسلح اوکراین در ۱۱۰ منطقه مورد اصابت قرار گرفت.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: یگان مرکزی روسیه، نیروهای اوکراین و مزدوران لژیون خارجی را در دونتسک هدف قرار داد. ۱۰ ضدحمله دفع شد، دشمن ۳۷۰ نظامی را از دست داد.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6092918

دیگر خبرها

  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد