Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش «نماینده»، قرار است تا دوازدهم بهمن سال جاری هر شنبه یک پروژه و یا مجموعه ای از پروژه ها در شهر تهران افتتاح شود و از ۱۲ بهمن تا پایان سال روزانه در تهران پروژه های افتتاح و آماده بهره‌برداری می‌شود.

سال گذشته شورای اسلامی شهر تهران مصوبه ای در خصوص خروج نمایشگاه های پرمخاطب از شهر تهران داشت اما این مصوبه هنوز به تایید فرمانداری تهران نرسیده است و همچنان نمایشگاه های پرمخاطب در شهر برگزار و باعث بروز ترافیک و دردسر برای شهروندان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای شورای اسلامی شهر تهران پیگیر هستند تا این مشکل را برطرف کنند.

بافت فرسوده در سال های گذشته رشد بیشتری داشته است .در حال حاضر بیش از ۴ هزار هکتار از شهر تهران دارای بافت فرسوده است و باید برای نوسازی آن اقدامات اساسی انجام شود. مدیران فعلی یکی از اولویت هایشان رفع معضل بافت فرسوده است و بسته تشویقی تهیه کرده اند که باید مراحل قانونی خود را طی کند.

با نوسازی بافت فرسوده می‌توان بخشی از مشکل مسکن پایتخت‌نشینان را برطرف کرد. مدیریت شهری با ایجاد قرارگاهی به دنبال رفع مشکل مسکن پایتخت نشینان است و قرار است در این زمینه مانع زدایی های لازم صورت گیرد.

کمتر از یک ماه دیگر مدارس بازگشایی می‌شود. پیش‌بینی می‌شود که امسال ترافیک شدیدی را در روزهای ابتدایی مهر شاهد خواهیم بود. البته ستاد مهر تشکیل شده و قرار است هماهنگی های لازم صورت گیرد تا با کمترین مشکل این روزها سپری شود.

در خصوص آخرین وضعیت نوسازی بافت فرسوده، خروج نمایشگاه های پرمخاطب از شهر تهران، شنبه های امید در تهران، کاهش سرفاصله قطارهای مترو در روزهای ابتدایی مهر و ... با مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران به گفت‌وگو نشستیم.

شورای اسلامی شهر در سال گذشته مصوبه‌ای مبنی بر خروج نمایشگاه‌ها از سطح شهر داشت و قرار شد که نمایشگاه‌های پرمخاطب در شهر آفتاب برگزار شود، اما همچنان شاهدیم که نمایشگاه‌های پرمخاطب در سطح شهر برگزار و باعث بروز ترافیک و دردسر برای شهروندان می‌شود. از سوی دیگر شنیده شده که فرمانداری هم ایراداتی به مصوبه شورای شهر گرفته است، در این زمینه توضیح دهید.

برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب باعث بروز مشکل برای شهروندان می‌شود/رایزنی‌هایی با دوستان برگزاری نمایشگاه‌ها داشته‌ایم/نامه ای تهیه کرده ایم؛ پیگیر رفع ایرادات فرمانداری به مصوبه شورا هستیم

بله، فرمانداری ایراداتی به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران گرفته است. البته مقدمه‌ای که فرستاده‌اند با مؤخره خیلی همخوانی ندارد. از سویی نوشته‌اند که نمایشگاه‌ها ایجاد ترافیک می‌کند و بعد مصوبه را رد کرده‌اند. به دنبال این هستیم که مصوبه را پیگیری کنیم و ایرادات برطرف شود. این را هم بگویم که مصوبه‌ای در دولت قبلاً در این زمینه وجود داشته است که این مصوبه هم امضا شده و در خصوص نمایشگاه‌های پرازدحام است و می توان بر آن استناد کرد.

ببینید! برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب باعث بروز مشکل برای شهروندان می‌شود و زندگی شهروندانی که در آن محدوده ساکن هستند را مختل می‌کند. برای ما رفع این مشکل بسیار مهم است. ما در شورای اسلامی شهر تهران هم مصوبه‌ای داشته‌ایم. در حال تهیه نامه‌ای هستیم و همچنین رایزنی‌هایی هم با دوستان برگزاری نمایشگاه‌ها داشته‌ایم تا برگزاری نمایشگاه‌ها با توزیع مناسبی انجام شود و زندگی شهروندان را مختل نکند.

نمایشگاه‌هایی که مخاطب کمتری دارند می‌تواند در داخل شهر برگزار شود

به طورکلی بحث ما در خصوص انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب بود، نمایشگاه‌هایی که مخاطب کمتری دارند می‌تواند در داخل شهر برگزار شود. نمایشگاه‌های تخصصی که مخاطب کمتری دارند و پرازدحام نیستند؛ می‌توانند در داخل شهرها به کار خود ادامه دهند.

چه راهکاری برای انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب شهر تهران دارید؟

نباید نمایشگاه‌های پرازدحام در داخل شهر برگزار شود/ براساس بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها می‌توانیم جلوی برگزاری نمایشگاه های پرازدحام را بگیریم/می خواهیم مشکل را به صورت مسالمت آمیز برطرف کنیم

باید مصوبه شورا را پیگیری کنیم و نباید نمایشگاه‌های پرازدحام در داخل شهر برگزار شود و البته از دولت هم می‌ خواهیم که در این زمینه کمک کند. البته ما براساس بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها می‌توانیم جلوی این کار را بگیریم، اما به دنبال این هستیم که مسالمت‌آمیز مشکل را برطرف کنیم. وقتی نمایشگاه‌های پرمخاطب برگزار می‌شوند، بسیاری از خیابان‌ها مسدود می‌شود و برای شهروندان مشکل ایجاد می کند.

اخیراً نمایشگاه پر ازدحامی در سطح شهر برگزار شد که پلیس مقصر این امر را برخی سازمان‌ها و نهادها عنوان کرد، در این زمینه توضیح دهید.

در شهر آفتاب زیرساخت‌هایی داریم که می‌توان نمایشگاه‌های پرمخاطب را در آن برگزار کرد

پلیس در خصوص نهادی صحبت کرد که یکی از درهای ساختمان آن به خیابان اصلی باز می‌شد و پلیس معتقد بود که ترافیک رخ می‌دهد. البته ما در شهر آفتاب زیرساخت‌هایی داریم که می‌توان نمایشگاه‌های پرمخاطب را در آن برگزار کرد. ایراداتی هم که در نمایشگاه وجود دارد باید برطرف شود تا افرادی که می‌خواهند نمایشگاه برگزار کنند به راحتی در آنجا اقدام به برگزاری نمایشگاه کنند.

یکی از مشکلات اساسی کلان شهر تهران بافت فرسوده است که در دوره قبل مدیریت شهری بی توجهی به این موضوع شده است. در این دوره قرار است نوسازی بافت فرسوده صورت گیرد و بسته های تشویقی در نظر گرفته شود، در خصوص این بسته ها توضیح می‌دهید؟

ماجرای یک طبقه اضافه در بافت فرسوده/ یکی از اولویت‌های مهم رفع مشکل بافت فرسوده است/رشد بافت فرسوده نسبت به گذشته/با نوسازی می توانیم بخشی از مشکل مسکن را برطرف کنیم

بحث یک طبقه اضافه در بافت فرسوده مطرح است که البته باید مراحل قانونی خود را طی کند. بگذارید در خصوص بافت فرسوده موضوعاتی را مطرح کنم. یکی از اولویت‌های مهم در کلان‌شهر تهران، رفع مشکل بافت فرسوده است. باید روند نوسازی را در بافت فرسوده رونق دهیم. اگر بتوانیم نوسازی را در این بخش انجام دهیم، اقدامات خوبی در تهران انجام داده ایم ؛ البته برنامه‌ریزی‌هایی هم صورت گرفته است.

در تهران چه میزان بافت فرسوده داریم؟

تقریبا 4 هزار هکتار از فضای شهر تهران مربوط به بافت فرسوده است/در برخی از نقاط بافت فرسوده به دلیل ریزدانه بودن، امکان تأمین پارکینگ وجود نداشت

میزان بافت فرسوده نسبت به سنوات قبل افزایش یافته است و البته باید موضوع بازآفرینی و نوسازی انجام شود. اگر بتوانیم نوسازی را انجام دهیم، بخشی از کمبود مسکن هم برطرف می‌شود. البته باید تسهیل‌گری صورت گیرد تا بتوانیم شاهد اقدامات مؤثر باشیم. تقریبا 4 هزار هکتار از فضای شهر تهران مربوط به بافت فرسوده است. اگر زلزله‌ای در تهران رخ دهد حوادث ناگواری دارد، پس باید برای نوسازی اقداماتی صورت گیرد. در برخی از نقاط بافت فرسوده به دلیل ریزدانه بودن، امکان تأمین پارکینگ وجود نداشت و شرایط برای ساخت طبقات اضافی مهیا نبود.

در بافت فرسوده عوارض اخذ نمی‌کنیم و درآمدی هم شهرداری ندارد/ یک طبقه اضافه برای بلدیه درآمد ندارد/شهرداری به دنبال تسهیل‌گری برای ساخت و ساز است/قفل‌هایی به بحث ساخت و ساز زده شده بود

طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار است که بسته‌های تشویقی داده شود تا شهروندان رغبت بیشتری به ساخت و ساز داشته باشند. ببینید! در خصوص ساخت و ساز باید بگوییم که برخی باید عقب‌نشینی‌هایی انجام دهند. در برخی نقاط پارکینگ تأمین نشده و باید مشکلات این چنینی برطرف شوند. ما در بافت فرسوده عوارض اخذ نمی‌کنیم و درآمدی هم در این زمینه برای شهرداری وجود ندارد. این را هم بگویم که اگر یک طبقه اضافه در بافت فرسوده هم داده شود درآمدی برای شهرداری نیست. باید سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه در این زمینه ورود کنند. شهرداری به دنبال تسهیل‌گری برای ساخت و ساز است و در صدور پروانه و ارائه زمین کمک می‌کند. البته ما به دنبال کاهش زمان صدور پروانه هم بوده‌ایم و اقداماتی هم در این زمینه صورت گرفت. قفل‌هایی به بحث ساخت و ساز زده شده بود که ما به دنبال رفع این قفل‌ها هستیم و می‌خواهیم رونق ساخت و ساز را در شهر ایجاد کنیم.

قرار است که شهرداری تهران مانع‌زدایی‌هایی در بحث مسکن انجام دهد، چه اقداماتی تاکنون صورت گرفته است؟

قرار نیست شهرداری خانه بسازد؛ فقط مانع زدایی می کنیم/استفاده از زمین های فریز شده

شهرداری تهران هماهنگی‌هایی با سایر نهادها در این زمینه انجام داده و قرارگاهی هم تشکیل داده است. تأمین مسکن وظیفه شهرداری نیست و قرار نیست شهرداری در این زمینه ورود کند بلکه به دنبال مانع‌زدایی است. البته شهرداری می‌تواند از زمین‌های فریز شده هم استفاده کند و در جاهایی که امکان دادن تسهیلات وجود داشته باشد شهرداری ورود خواهد کرد. باز هم تأکید می‌کنم که ما به دنبال مانع‌زدایی هستیم.

دیوان عدالت اداری رای به عدم برگزاری انتخابات شورایاری ها داد، آیا پیگیری های لازم برای ادامه فعالیت شورایاری ها انجام شده است؟ در این زمینه توضیح دهید.

در دوره گذشته به خوبی از شورایاران دفاع نشد/تلاش می کنیم از ظرفیت شورایاری ها استفاده کنیم

شورایاران را خود ما در دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران راه‌اندازی کردیم و در برخی از محلات انتخابات برگزار شد، اما به دلیل برخی موارد انتخاب شورایاری‌ها از سوی دیوان عدالت اداری رد شد. در دوره گذشته مدیریت شهری به خوبی از شورایاران دفاع نشد و در دادگاه فعالیت آنها منحل شد. البته ما تلاش می‌کنیم که از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

یک ماه دیگر مدارس تهران بازگشایی می‌شوند، چه اقداماتی در خصوص بازگشایی مدارس از سوی مدیریت شهری انجام می‌شود؟ پیش‌بینی شده با توجه به اینکه دو سال آموزش‌ها به صورت غیرحضوری بوده و قرار است از امسال آموزش‌ها حضوری شود، ترافیک سنگینی را در ابتدای مهر شاهد باشیم، در این باره توضیح دهید.

جلسه شورای شهری ها با مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران/ستاد مهر تشکیل شد/ورود تعدادی اتوبوس تولید داخل تا پایان شهریور/هماهنگی شهرداری های مناطق با مدارس برای بازگشایی مدارس

در ارتباط با بازگشایی مدارس، مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران را به جلسه شورای اسلامی شهر تهران دعوت کردیم تا برنامه‌های خود را ارائه و هماهنگی‌هایی به وجود آید. البته ستاد مهر هم تشکیل شده است تا کارهای هماهنگی در این زمینه انجام شود. قرار است تعدادی اتوبوس هم تا آخر شهریور به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شود. این اتوبوس‌ها هم تولید داخل است که ان‌شاءالله تا بازگشایی مدارس این اتوبوس‌ها وارد ناوگان می‌شود. اما هماهنگی‌هایی هم شهرداران مناطق با مدارس داشته‌اند تا برای آن اقداماتی انجام دهند، البته بیشتر این اقدامات عمرانی است. ما هم در بودجه موضوعاتی را در این زمینه دیده‌ایم.

تراکم ترافیک و شلوغی معابر در روزهای ابتدایی مهر/آموزش ها بعد از 2 سال حضوری می شود/هماهنگی در ستاد مهر انجام می شود

امسال هم پیش‌بینی می‌کنیم در اول مهر ترافیک متراکم و شلوغی زیادی داشته باشیم، چرا که بعد از دو سال به خاطر کرونا آموزش‌ها غیرحضوری بود و حال قرار است آموزش‌ها حضوری شوند و همه به مدارس و دانشگاه‌ها بروند و همین امر باعث می‌شود در روز اول مهر ترافیک فشرده‌ای را در شهر تهران داشته باشیم. قاعدتا در ستاد مهر هماهنگی‌هایی در این زمینه صورت می‌گیرد اما فشردگی و تراکم ترافیک وجود دارد.

در خصوص سرویس مدارس امسال چه اقداماتی انجام شده است؟

سرویس مدارس مانند روال قبل است

طبق روال گذشته سرویس‌های مدارس قراردادهایی را با مدارس یا انجمن اولیاء و مربیان می‌بندند و نرخ‌ها هم تعیین شده است.

با توجه به اینکه بخشی از شهروندان از سیستم حمل و نقل عمومی در روزهای اول مهر استفاده می‌کنند قطعا میزان مسافران بیشتر می شود. چه تدابیری در این زمینه صورت گرفته است؟

کاهش سرفاصله قطارهای مترو در روزهای ابتدایی مهر

سرفاصله قطارها کم می‌شود و تلاش می‌کنیم که خدمات خوبی به شهروندان داده شود.

در خصوص اینکه قرار است هر شنبه یک پروژه در تهران افتتاح شود توضیح دهید.

قرار است هر شنبه یک پروژه یا مجموعه پروژه‌ها در شهر افتتاح شود/از 12 بهمن به بعد روزانه پروژه‌ها افتتاح می‌شود

بله، شهرداری این موضوع را اعلام و برنامه‌هایی داده است. براساس برنامه ریزی صورت گرفته مشخص است تا پایان سال چه اقدامات انجام می شود. قرار است هر شنبه یک پروژه یا مجموعه پروژه‌ها در شهر افتتاح شود. تا 12 بهمن هر هفته یک پروژه و از 12 بهمن به بعد روزانه پروژه‌ها افتتاح می‌شود و این اقدام تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: شورای شهر ابتدای مهرماه بازگشایی مدارس نماینده شورای اسلامی شهر تهران نمایشگاه های پرازدحام داخل شهر برگزار شود روزهای ابتدایی مهر نمایشگاه های پرمخاطب برای شهروندان می شود برگزاری نمایشگاه ها شنبه یک پروژه بافت فرسوده بازگشایی مدارس بافت فرسوده یک طبقه اضافه هماهنگی هایی شورایاری ها مدیریت شهری ما به دنبال چه اقدامات افتتاح شود مانع زدایی توضیح دهید ساخت و ساز باعث بروز انجام شود صورت گیرد البته ما آموزش ها پروژه ها ستاد مهر تا پایان مصوبه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان اینکه ۴۴ درصد از بافت محله فرسوده است، اظهار کرد: علی رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته، به دلیل ریزدانگی، تنها نزدیک به ۱۰۰ فقره صدور پروانه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تعدادی از قالیشویی‌های موجود در محله به فضایی برای اطراق معتادان تبدیل شده است، یادآور شد: تعدادی از این فضا‌ها برای تبدیل به بوستان محلی تملک شده و مابقی آن نیز باید تملک شود.

امانی با بیان اینکه دستگاه‌های عابر بانک این محله از کار افتاده و تعدادی از شعب بانک نیز تعطیل شده اند، گفت: یکی از املاک موجود متعلق به شهرداری است و قرار بر این بود به میدان میوه و تره بار تبدیل شود که متاسفانه این اقدام انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه مردم برای رسیدن به ایستگاه مترو ناچارند دو کیلومتر مسیر را طی کنند، تصریح کرد: پله‌های این پل مکانیزه نیستند و افراد سالمند و بیماران نمی‌توانند به راحتی از پل تردد کنند.

امانی با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه دوچرخه زیر باد و باران در فضایی در این محله رها شده است، اظهار کرد: این فضا به قبرستانی از دوچرخه‌های طرح بیدود تبدیل شده و سه سال است که نگهداری دوچرخه‌ها در این فضا صورت می‌گیرد که برای این موضوع هزینه نیاز است و باید تدبیری برای آن اندیشیده شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در روز‌های اخیر به خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مسئله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کمااینکه در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته اند.

وی با تأکید بر اینکه دغدغه مهم و اصلی شهروندان این محله سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰ درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. یکی از موضوعات مطرح شده این بود که درآمد پایین اتباع باعث بیکاری آنها شده است. ۱۰ تا ۳۰ درصد دانش آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس در حال ریزش بود، تصریح کرد: تجمع ۱۰‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی با اعلام اینکه محله جوادیه ۲۳ مسجد دارد، یادآور شد: متأسفانه این محله از سرانه فرهنگی برخوردار نیست. سرانه فضای سبز محله نیز دو متر مربع است و جز یک بوستان که در این دوره مدیریت شهری در حال ساخت است، تنها یک بوستان در محله وجود دارد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه گوسفند‌ها در قصابی‌های موجود شبانه ذبح می‌شود، گفت: بوی نامطبوع و تجمع حیوانات موذی به دنبال این کشتار‌ها باعث شده فضای سه متر مربعی پیاده رو به فضایی غیرقابل تحمل تبدیل شود. خوشبختانه تمام مخازن محله نو شده بود و تنها یک زباله گرد در محله دیده شد.

وی افزود: در جوادیه یک ناحیه وجود دارد و پیگیری مسائل خدمات شهری توسط این ناحیه انتظار زیادی نیست. منطقه ۱۶ تعداد ۶ ناحیه و یک محله دارد و انتظار می‌رود مسائل شهروندان بررسی شود.

امانی با بیان اینکه مردم از تأخیر در تردد اتوبوس‌ها و کرایه بالای وسایل حمل و نقل عمومی در سال جاری رضایت ندارند، گفت: برخی رانندگان مابقی کرایه را به شهروندان بازنمی گردانند این در حالی است که حتی ۵۰۰ تومان نیز برای مردم این محله دغدغه است. درخواست می‌شود شرکت واحد اتوبوسرانی به این موضوع رسیدگی کند.

وی با اشاره به زد و بند‌های موجود بین وانت بار‌ها و بساط گستران و مأموران انضباط شهری و اذعان بسیاری از ساکنان این محله به زد و بند‌های شکل گرفته، یادآور شد: وضعیت آسفالت در معابر ناهنجار است و نیاز به نوسازی دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه عدم وجود سرویس‌های بهداشتی در محله یکی از گلایه‌های آنها بوده است، تصریح کرد: تملک چند ملک برای ساخت سرویس بهداشتی کار سختی نیست و می‌تواند مشکلات ناشی از این کمبود‌ها را جبران کند.

امانی همچنین خاطرنشان کرد: درخواست مردم شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه آهن است که هیچ یک به شهرداری بازنمی گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند. تسهیل مقررات نوسازی بافت فرسوده برای واحد‌های ریزدانه نیز از دیگر درخواست‌های شهروندان بود و همانطور که بار‌ها شهردار تهران نیز اعلام کرده، کسی نمی‌تواند انکار کند که در این دوره کار بزرگی انجام شده، اما باید شرایط برای بافت ریزدانه تسهیل شود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید نوسازی مدارس دولتی را در دستور کار قرار دهد، تأکید کرد: احیا و تغییر کاربری دو سینمای محله و ایجاد سرانه‌های فرهنگی از جمله درخواست‌های ساکنان این محلات است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران