Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین مجله علمی بین‌المللی به زبان انگلیسی در زمینه مطالعات بین‌رشته‌ای قرآن کریم با همکاری مشترک علمی دانشگاه شهید بهشتی و موسسه مطالعات معاصر اسلامی در لندن منتشر شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، این ​​​مجله علمی بین المللی در لندن تهیه، منتشر و روانه بخش مطالعات قرآنی و اسلامی دانشگاه‌های انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا طالب پور سردبیر فصلنامه مطالعات بین رشته‌ای قرآن کریم و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، در آیین رونمایی از نخستین مجله علمی مطالعات بین رشته‌ای قرآن کریم که نخستین تجربه انتشار مجله علمی معتبر قرآنی در عرصه بین المللی نیز هست، گفت: اندیشمندان و پژوهشگران برای ارائه مقالات علمی قرآنی خود می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این فصلنامه تخصصی، مقاله خود را بارگذاری کنند تا در صورت موفقیت در ارزیابی و داوری‌های علمی، در شماره‌های بعدی این فصلنامه قرآنی منتشر شود.

وی افزود: در ۱۰۰ سال اخیر کتاب‌های زیادی درباره اسلام و علوم در قرآن به محافل مختلف غربی راه یافته است اما تاکنون به صورت مجله و یافتن پایه‌های تئوری‌های جدید علمی در قرآن نبوده است.

حجت‌السلام و المسلمین سید هاشم موسوی رییس مرکز اسلامی انگلیس هم در این مراسم گفت: قرآن کریم کتاب هدایت انسان هاست و انسان‌ها برای هدایت به سوی سعادت، ذائقه‌های مختلفی دارند و قرآن کریم برای آن بخش از آحاد جامعه که در این باره ذائقه علمی صرف دارند نیز حرف برای گفتن دارد و ما برای اینکه بخش وسیعی از جامعه به ویژه افرادی که از مسیرهای علمی در جستجوی راه سعادتند باید تلاش کنیم و انتشار این مجله در همین راستا است.

وی با بیان اینکه مطالب متعددی در قرآن کریم آمده است، خاطرنشان کرد: وقتی مطالب این کتاب آسمانی که هزار و چهارصد سال پیش نازل شد با مولفه‌های علمی امروز تشریح می‌شود، آنهم به زبان انگلیسی که زبان آشنا در محافل علمی جهان به ویژه در غرب است، برای بخش وسیعی از نخبگان جذابیت ایجاد می‌کند.

نماینده ولی فقیه و رییس مرکز اسلامی انگلیس ادامه داد: ما به این نتیجه رسیدیم که یکی از راهکارهای دعوت مردم به سوی هدایت، رستگاری و قرآن کریم این است که از موضوعات جذاب برای آنان استفاده شود و موضوع مطالعات میان رشته‌های مختلف علمی با قرآن کریم از جمله مواردی است که نظر جامعه نخبگانی را به خود جلب می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین سعید سبحانی استاد حوزه و کالج اسلامی لندن در این باره گفت: اینکه در غرب کتاب‌هایی نوشته و عنوان می‌شود که قرآن با برخی علوم در تعارض است وظیفه محققان دینی را برای اثبات نادرست بودن این دیدگاه سنگین‌تر می‌کند.

وی افزود: اندیشمندان مسلمان باید با تولید محتوا و عرضه معارف قرآنی در جامعه به ویژه جوامع غربی، آحاد جامعه را با ژرفای قرآن کریم آشنا کنند.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی دکتر سعید الشهابی مدیر اندیشکده ابرار در لندن هم در این مراسم گفت: به طور قطع این مجله نظر دانشمندان، روشنفکران، محققان و دانشگاهیان را از هر دو گروه موافقان و منتقدان که دوست دارند این مطالب را به چالش بکشند به خود جلب می‌کند، زیرا از منظر علمی به مسائل منحصر به فرد می‌پردازد.

وی افزود: از تضارب دیدگاه‌های اندیشمندان موافق و منتقد نظرهای جدیدی حاصل می‌شود که آن نیز می‌تواند مفید باشد.

مدیر اندیشکده ابرار در لندن یادآور شد: افزایش روز افزون گرایش به اسلام و شمار مسلمانان در غرب موجب شده بخش مطالعات اسلامی و قرآنی در بیش از 100 دانشگاه اروپایی از جمله در انگلیس شکل بگیرد که نیازمند تغذیه علمی و مقالات اندیشمندان اسلامی است.

 

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: حوزه علمیه ، دانشگاه شهید بهشتی ، قرآن کریم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حوزه علمیه دانشگاه شهید بهشتی قرآن کریم مطالعات بین رشته ای قرآن کریم دانشگاه شهید بهشتی بین المللی مجله علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآنی و حدیثی در نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه تانزانیا برگزار می‌شود.

این آئین با حضور بزرگان، علما، شخصیت‌های قرآنی، مراکز علمی آکادمیک و دینی، دانشجویان، طلاب، علاقمندان از مذاهب مختلف توسط نمایندگی جامعه المصطفی در مرکز همایش‌های بین المللی جولیوس نیرره شهر دارالسلام برگزار خواهد شد.

این جشنواره به صورت حضوری و مجازی با حضور قاریان استاد قاسم مقدمی از کشور جمهوری اسلامی ایران، سعید رحیمی از کشور جمهوری اسلامی ایران، استاد عیدی شعبان از کشور تانزانیا، استاد جلال معصومی از کشور افغانستان، استاد رجا ایوب از کشور تانزانیا، قاری نوجوان آقای یاسین غلامی از کشور جمهوری اسلامی ایران، استاد حسین بوکی از کشور تانزانیا، استاد رضا دوسا از کشور تانزانیا و استاد علی عبدالله از کشور تانزانیا برپا خواهد شد.

تاریخ برپایی اختتامیه جشنواره روز یکشنبه نهم اردیبهشت سال جاری مطابق با ۲۰۲۴/۴/۲۸ از ساعت ۱۴ در محل Julius Nyerere International Convention Centre است.

علاقه مندان می‌توانند از نشانی زیر شاهد پخش زنده این اختتامیه باشند.

یوتیوب:

https://www.youtube.com/live/pV8I9X0IWQE?si=aAMNlL6Cce6_oMKS

یوتیوب:

https://youtu.be/8H2s342gMf4?si=4jjwBD7ZShu0QJcy

کد خبر 6089604 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا