Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@23:02:26 GMT

از نجات تخم‌مرغ تا ساخت نانوالیاف به روش الکتروریسی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۴۵۸۷

از نجات تخم‌مرغ تا ساخت نانوالیاف به روش الکتروریسی

دانش‌آموزان علاقه‌مند به شرکت در مسابقات نانو می‌توانند تا ۲۰ شهریور ماه جاری با مراجعه به سایت باشگاه نانو در پنجمین مسابقه ملی "توانمند" ثبت‌نام کنند.

به گزارش ایسنا، مسابقه ملی "توانمند" از سال ۱۳۹۵ و با هدف ایجاد انگیزه و هیجان بین دانش‌آموزان علاقه‌مند به رقابت در فضای علمی آغاز شد. در اولین دور این رویداد ساخت ریسمان نانویی محور اصلی مسابقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسابقه در دو مرحله برگزار می‌شود. مرحله اول در قالب بازی نرم‌افزاری و مرحله نهایی با حضور برگزیدگان مرحله اول به صورت عملی طی سه روز در محل نمایشگاه بین‌‏المللی فناوری‏ نانو (IRANNANO1401) و در سه مقطع دوره دوم ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم به صورت حضوری برگزار می‏‌شود.

در مرحله مقدماتی دانش‌آموزان اپلیکیشن مسابقه "توانمند" را نصب کرده و به سوالات تستی و یک سوال تشریحی و یک فعالیت جذاب علمی پاسخ می‌دهند. موضوعات مرحله دوم مسابقه نیز در سه گروه ابتدایی دوم، متوسطه اول و متوسطه دوم به گونه‌ای طراحی شده که هم دانش‌آموزان علاقه‌مند و متخصص در حوزه فناوری نانو بتوانند رقابت کنند و هم دانش‌آموزانی که در این حوزه به تازگی وارد شده‌اند.

تاکنون چهار دوره از مسابقه برگزار شده و ثبت نام پنجمین دوره این رقابت‌ها از ۵ شهریورماه آغاز شده و تا روز ۲۰ شهریورماه ادامه دارد.

دانش‌آموزان برای ثبت نام اولیه می‌بایست با مراجعه به سایت باشگاه نانو (www.nanoclub.ir) در صفحه مربوط به مسابقه "توانمند" اپلیکیشن مسابقه "توانمند" را نصب کرده و مراحل ثبت نام را انجام دهند. مسابقه به صورت گروهی است و کافی است فقط یک نفر از اعضای گروه اپلیکیشن را نصب کند و در حین بازی به صورت گروهی این مرحله از مسابقه را پیش ببرند.

مرحله عملی شامل سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم می‌شود. موضوع مسابقه مقطع دوم ابتدایی "ساخت ستون تصفیه آب" و "نجات تخم مرغ"، موضوعات مقطع متوسطه اول "ساخت سازه شگفت انگیز" و "دارورسانی" و موضوعات مقطع متوسطه دوم "ساخت نانوالیاف به روش الکتروریسی" و "ساخت بتن ضد ضربه" تعیین شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسابقه توانمند نانوفناوری نجات تخم مرغ دانش آموزان متوسطه اول متوسطه دوم ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد