Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@12:07:18 GMT

بیت کوین حمایت ۲۰ هزار دلاری را از دست داد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۴۶۷۸

بیت کوین حمایت ۲۰ هزار دلاری را از دست داد

بازار رمزارزها امروز روند نزولی در پیش گرفت، با از دست رفتن سطح ۲۰ هزار دلار برای بیت کوین رنگ بازار به رنگ قرمز درآمد، بیت کوین افت ۱.۲، اتریوم ۲.۹۸، ریپل افت ۳.۶۹ و اوالانچ افت ۱۱ درصدی را تجربه کردند، وضعیت شاخص ترس و طمع به سمت ترس بیشتر در حال حرکت است و با کاهش چهار واحدی شاخص به سطح ۲۴ رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بازار رمزارزها امروز روند نزولی در پیش گرفت، با از دست رفتن سطح ۲۰ هزار دلار برای بیت کوین رنگ بازار به رنگ قرمز درآمد، بیت کوین افت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲، اتریوم ۲.۹۸، ریپل افت ۳.۶۹ و اوالانچ افت ۱۱ درصدی را تجربه کردند، وضعیت شاخص ترس و طمع به سمت ترس بیشتر در حال حرکت است و با کاهش چهار واحدی شاخص به سطح ۲۴ رسیده است.

ارزش بازار رمزارزها و حوزه دیفای نیز روند کاهشی داشتند و به ترتیب به اعداد ۸۸۷ و ۴۳ میلیارد دلار رسیدند، دامیننس بیت کوین در سطح ۴۰.۶۷ درصد قرار گرفت، بر اساس آخرین تحلیل تکنیکال انجام شده برآورد روند اصلاحی تا سطح ۱۸ هزار دلار را خواهیم داشت.

آخرین تحولات قیمتی رمزارزهای برتر بازار

بیت‌کوین (BTC): ۱۹ هزار ۸۱۶ دلار

تغییرات: افت ۱.۲۰ درصدی

اتریوم (ETH): یک هزار ۴۴۹ دلار

تغییرات: افت ۲.۹۸ درصدی

بایننس‌کوین (BNB): ۲۷۸ دلار و ۳۷ سنت

تغییرات: افت ۰.۰۹ درصدی

ریپل (XRP): ۰.۳۲۲ دلار

تغییرات: افت ۳.۶۹ درصدی

کاردانو (ADA): ۰.۴۳۳ دلار

تغییرات: افت ۳.۰۷ درصدی

سولانا (SOL): ۳۰ دلار و ۳۷ سنت

تغییرات: افت ۴.۰۱ درصدی

دوج‌کوین (DOGE): ۰.۰۶۱۶ دلار

تغییرات: افت ۳.۱۴ درصدی

پالیگان (polygon) ۰.۷۷۸ دلار

تغییرات: افت ۴.۳۸ درصدی

پولکادات (DOT): شش دلار و ۹۴ سنت

تغییرات: افت ۱.۹۷ درصدی

ترون (TRON): ۰.۰۶۱۶ دلار

تغییرات: افت ۲.۱۳ درصدی

اوالانچ (Avalanche): ۱۷ دلار و ۷۲ سنت

تغییرات: افت ۱۱.۵۱ درصدی

تحلیل تکنیکال بیت کوین

حمایت: ۱۸ هزار دلار

مقاومت: ۲۰ هزار دلار.

پیش بینی: بیت کوین سطح ۲۰ هزار دلار را نیز از دست داد و برآوردها حاکی از این است که احتمال اصلاح قیمت این رمزارز تا محدوده ۱۸ هزار دلار وجود خواهد داشت.

(سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست)

دامیننس

(منظور از دامیننس یک ارز دیجیتال، درصد سهم ارزش دلاری آن ارز در مقایسه با ارزش دلاری کل ارزهای دیجیتال در دنیا است. یعنی یک ارز دیجیتال چه میزان از سهم بازار را به خود اختصاص داده است)

ارزش بازار رمزارزها در مقابل حوزه دیفای

شاخص ترس و طمع

اخبار بازار رمزارزها

مجلس، بانک مرکزی را به‌عنوان تنظیم‌گر حوزه ارزهای دیجیتال انتخاب کرد

به گزارش پیوست، مجلس شورای اسلامی و در ادامه بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی، بانک مرکزی را به‌عنوان تنظیم‌گر حوزه ارزهای دیجیتال انتخاب کرد. طبق ماده چهار این طرح، تنظیم‌گری در حوزه پول و ارزهای دیجیتال دارای مجوز و نظارت بر مبادله انواع ارزهای دیجیتال مجاز از وظایف بانک مرکزی خواهد بود.

طبق همین ماده، اختیار انتشار انواع اسکناس، مسکوک و ارز دیجیتال ملی (CBDC) به بانک مرکزی واگذار شده است. همچنین، تنظیم‌گری حوزه فناوری‌های نوین مالی (فین‌تک‌ها) فعال در حوزه نقل‌وانتقال پول و ابزارهای پرداخت از دیگر وظایف این بانک خواهد بود.

روز گذشته ۵ هزار بیت کوین با طول عمر ۷ تا ۱۰ سال خرج شده‌اند

داده‌های آنچین نشان می‌دهد که روز گذشته بیش از پنج هزار بیت کوین (به ارزش حدود ۲۱ هزار دلار) با طول عمر هفت تا ۱۰ سال خرج شده‌اند. یکی از تحلیلگران کرپیتوکوانت در پستی گفته که جابه‌جایی این کوین‌های قدیمی در سال جاری، همواره با روند نزولی بیت کوین همراه بوده است. با این حال، از آنجایی که این تراکنش‌ها به صرافی‌ها فرستاده نشده‌اند، نمی‌تواند گفت که جابه‌جایی آنها دقیقاً چه تأثیری بر قیمت بیت کوین خواهد گذاشت. او اشاره کرده که نتیجه این شروع روند صعودی نخواهد بود.

نرخ تأمین مالی اتریوم به پایین‌ترین حد خود در ۱۴ ماه اخیر رسید

نرخ تأمین مالی اتریوم به کمترین مقدار خود در ۱۴ ماه اخیر، از ژوئیه ۲۰۲۱ (تیر ۱۴۰۰) رسیده است. این شاخص بر اساس تفاوت قیمت میان بازار قراردادهای بدون سررسید و بازار اسپات، کامزد دوره‌ای را اندازه‌گیری می‌کند که معامله‌گران لانگ یا شورت به یکدیگر می‌پردازند.

منفی بودن نرخ تأمین مالی نشان می‌دهد که احساسات نزولی در بازار قالب است. طبق یادداشت یکی از تحلیلگران کریپتوکوانت، این اتفاق احتمالاً می‌تواند باعث افزایش ناگهانی قیمت اتریوم و به وجود آمدن فشار فروش استقراضی شود.

گرگ وال‌استریت به اشتباه بودن پیش‌بینی خود درباره بیت کوین اعتراف کرد

جردن بلفورت، کارگزار سابق سهام و کلاهبردار افسانه‌ای بازار سهام آمریکا که تحت عنوان «گرگ وال‌استریت» شناخته می‌شود، گفته است که پیش‌بینی اولیه او درباره صفر شدن ارزش بیت کوین اشتباه بوده است. بلفورت در گفت‌وگو با یاهو فایننس خاطرنشان کرد که موضع او در سال ۲۰۱۷ به این دلیل بود که فکر می‌کرد بیت کوین یک کلاهبرداری است، زیرا دارای ویژگی‌های یک پروژه تقلبی بوده است.

وی افزود: «در آن زمان که واقعاً از ارزهای دیجیتال متنفر بودم. من از هر چیزی که در سال ۲۰۱۷ درباره ارزهای دیجیتال گفتم، دفاع می‌کنم؛ به‌غیر از یک چیز، در مورد صفر شدن بیت کوین اشتباه می‌کردم. البته من چندان به‌دقت آن را بررسی نکردم، زیرا معتقدم بودم که کلاهبرداری است؛ چون این‌گونه به نظر می‌رسید و همه نشانه‌های یک پروژه کلاهبرداری را داشت.»

شیبا اینو به‌دنبال افت اخیر خود به رتبه چهاردهم بازار سقوط کرد

شیبا اینو، دومین میم‌کوین بزرگ بازار، پس از آنکه نتوانست روند صعودی خود را حفظ کند، به جایگاه چهاردهم سقوط کرده است. اکنون توکن شیبا اینو با افت حدوداً هشت درصدی در هفت روز گذشته، در رتبه‌بندی وب‌سایت کوین مارکت کپ پس از پالیگان و استیبل کوین دای قرار گرفته است. گفتنی است شیبا اینو با بیش از ۳۰ درصد رشد در چهاردهم اوت (۲۳ مرداد) توانسته بود تا رتبه دوازدهم بازار صعود کند.

بلاکزبریج: سختی استخراج بیت‌کوین به بالاترین سطح خود در تاریخ می‌رسد

هش ریت و نرخ دشواری استخراج شبکه بیت کوین در ماه جاری افزایش یافته است، زیرا ماینرها پس از چند ماه عقب‌نشینی و افزایش هزینه‌های عملیاتی، دوباره در حال پیوستن به شبکه هستند. در ماه آگوست (اواسط مرداد تا اواسط شهریور)، میزان سختی در ارتفاع بلوک ۷۴۹,۹۵۲ به ۲۸.۳۵ تریلیون واحد رسید که ۱۰ درصد از بالاترین سطح قبلی که در ماه مه (اواسط اردیبهشت تا اواسط خرداد) که ۳۱.۲۵ تریلیون واحد بود، کمتر است. در حال حاضر، میانگین زمان مورد نیاز برای استخراج هر بلاک به ۹.۱ دقیقه رسید که نشان‌دهنده افزایش احتمالی دشواری برای ایجاد بلاک‌های جدید است.

شرکت مشاوره بلاکزبریج (Blocksbridge) انتظار دارد که دشواری شبکه بیت کوین ۶.۸ درصد افزایش یابد که می‌تواند منجر به پیشی گرفتن این شاخص از رکورد قبلی و ثبت رکورد بالاترین میزان سختی استخراج در تاریخ شود. گفتنی است که سختی استخراج بیت کوین تقریباً هر دو هفته یک‌بار تنظیم می‌شود.

نقشه بازار

کد خبر 600598

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیت کوین قیمت بیتکوین بازار بیت کوین بیت کوین کش ارزش بیت کوین قیمت بیت کوین بیت کوین بومی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بازار رمزارزها ارزهای دیجیتال دلار تغییرات ۲۰ هزار دلار سنت تغییرات بانک مرکزی شیبا اینو بیت کوین ۱ درصدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار