Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@22:52:32 GMT

چه کسانی باید واکسن آبله میمون را دریافت کنند؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۴۸۸۵

چه کسانی باید واکسن آبله میمون را دریافت کنند؟

کارشناسان اعلام کرده‌اند با توجه به عرضه محدود فعلی واکسن Jynneos، اولویت با افرادی است که بیش از حد معمول در معرض خطر ابتلا به ویروس آبله میمون قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آبله میمون می‌تواند از طریق تماس پوستی نزدیک میان افراد و همچنین از طریق تماس با اشیا مانند لباس، ملحفه یا حوله فرد آلوده به دیگران سرایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، ترشحات تنفسی راه دیگر انتقال ویروس آبله میمون در نظر گرفته می‌شود. کارشناسان اعلام کرده‌اند با توجه به عرضه محدود فعلی واکسن Jynneos، اولویت با افرادی است که بیش از حد معمول در معرض خطر ابتلا به ویروس آبله میمون قرار دارند.

به نظر می‌رسد واکسن دیگری به نام ACAM2000 وجود دارد که برای آبله میمون تائید شده است. اگرچه این واکسن تک دوزی به طور گسترده در دسترس است، اما با عوارض جانبی و منع مصرف بیشتری همراه است. به طوری که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که عوارض جانبی واکسن ذکر شده در میان کودکانی که آن را دریافت کرده‌اند، رایج است. در حالی که تاکنون هیچ عارضه جانبی از واکسن Jynneos در ایالات متحده آمریکا گزارش نشده است.

به نظر می‌رسد که کارکنان و مسئولان آزمایشگاهی که در حال انجام آزمایش و بررسی بر ویروس آبله میمون هستند نیز باید واکسینه شوند. همچنین، کودکان و نوجوانان در صورتی که با فرد مبتلا به بیماری آبله میمون در تماس بوده‌اند نیز باید واکسن را تزریق کنند. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نهم آگوست مجوز استفاده اضطراری را برای واکسن Jynneos صادر کرد. بر این اساس، تزریق واکسن حتی برای افراد کمتر از ۱۸ سال در صورتی که در معرض خطر بالای عفونت آبله میمون هستند، منعی ندارد.

کد خبر 600466

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی آبله میمونی تشخیص آبله میمونی علائم آبله میمون آبله میمون آبله میمونی چیست گسترش آبله میمون درمان آبله میمون واکسن آبله میمونی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس آبله میمون واکسن Jynneos

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام