Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدی رئیس دامپزشکی شهرستان مهران ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: دامپزشکی با شعار همیشگی دام سالم، غذای سالم، انسان سالم، شهرستان مرزی و گرمسیری مهران با دارا بودن ظرفیت های استراتژیک در زمینه های مختلف در حوزه خدمات دامپزشکی و تلاش در به کارگیری حداکثر توان موجود به دامداران و تمامی امور محول خدمت رسانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مبارزه و پیشگیری از بیماریهای دامی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان مهران که همه ساله در فصل سرد سال میزبان دامداران و عشایر کوچ رو از استان های های هم جوار و سایر شهرستان های سردسیر استان است بر این اساس جمعیت دام این شهرستان به دو صورت ثابت و متغیر فصلی در نظر گرفته می شود بنابراین انجام امور مربوط به مبارزه و پیشگیری واکسیناسیون و مراقبت در هر دو جمعیت به نحو احسن انجام می گیرد.

مدیر دامپزشکی شهرستان مهران ادامه داد: از شهریور سال قبل تاکنون تعداد واکسیناسیون ۶۱۰۰۰۰ نوبت سر دفعه دام سبک بز، گوسفند، بره و بزغاله در واحدهای دامداری شهر و روستا و دامداری های عشایر علیه بیماری های های طاعون نشخوارکنندگان کوچک ppr ( آبله، تب مالت) ، بروسلوز( تب برفکی) FMD ( لمپی ، اسکین و ...) همچنین واکسیناسیون ۳۰۰۰ نوبت سر دفعه دام سنگین گاو و گوساله علیه بیماری های تب برفکی و بروسلوز، تب مالت و واکسیناسیون ۶۰۰ نوبت دوز هاری در سگ های گله و نگهبان و سایر انجام عملیات مراقبت سل و تست، توبرکولین ۳۰۰ راس در گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی شهرستان واکسیناسیون علیه نیوکاسل طیور بومی ۶۰۰۰۰ قطعه صورت گرفته است.

وی در حوزه تشخیص و درمان گفت: در این زمینه نیز خدمات کلینیکی و آزمایشگاهی به طور میانگین به ۱۰۰۰۰ راس دام صورت گرفته که شامل ویزیت دام مراجعه کننده و یا در محل دامداری توسط دامپزشک و ارائه نسخه درمانی و توصیه های لازم به دامدار و همچنین اقدام به اخذ نمونه جهت تهیه گسترش خونی و انجام آزمایشات مربوطه انجام شده است.

احمدی درباره بخش قرنطینه و امنیت زیستی افزود: در این بخش عملکرد اداره دامپزشکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که یکی از مهم ترین اقدامات در بحث کنترل بیماریهای دامی و حتی بیماری های مشترک در کشور انجام بازرسی و بازدیدهای کارشناسی و مراقبت های فعال مبتنی بر خطر در مرزها و مبادی ورود دام از کشور ها و مناطق همجوار است.

احمدی ادامه داد: در همین راستا نیروهای دامپزشکی در قالب اکیپ های سیار و ثابت در سطح شهرستان و نقاط مرزی به بازرسی بهداشتی دام های مبادله شده که ظهور پدیده قاچاق دام این امر را در اولویت اقدام قرار داده است علاوه بر این در بحث صادرات و واردات فرآورده های دامی نیز کارشناسان اداره دامپزشکی در گمرک و پایانه های ترانزیتی مستقر بوده و به انجام امور محوله به نحو احسن مشغول هستند.

وی در خصوص بازدید و نظارت بهداشتی دام ها در نقاط مرزی به منظور اطمینان از سلامت و بهداشت بیان داشت: تعداد ۲۰ مورد بازدید که به طور میانگین ۲۰۰۰ راس دام سبک نظارت شده، در طی فصل کوچ و تبادل دام در سطح شهرستان از طرف اداره دامپزشکی، اقدامات مربوط به بهداشت و امنیت زیستی حمل و نقل نیز صورت می گیرد که در این باب ۲۵۰ مورد گواهی حمل دام و طیور صادر شده است.

رئیس دامپزشکی مهران گفت: همچنین در امر امنیت زیستی و قرنطینه نظارت های دامپزشکی بر سالن های مرغداری حوزه شهرستان در هنگام جوجه ریزی و مانیتورینگ این واحدها در طی دوره رشد و نهایتا کشتار و عرضه به بازار به نحو احسن انجام می گیرد که در این مورد نظارت بر جوجه ریزی ۹۳۳۲۱۰ قطعه در مرغداری های شهرستان انجام شده است.

احمدی درباره نظارت و بازدید بهداشتی محموله های ترانزیتی صادرات دام و فرآورده های دامی گفت: محموله مرغ و قطعات مرغ و آلایش مرغی به وزن ۱۱۶۷۷۰۰ کیلوگرم همچنین ۷ محموله دنبه گوسفندی به وزن ۱۱۸۵۲۰ کیلوگرم و ۴۹ محموله خوراک آبزیان به وزن ۱۱۲۶۰۰۰ کیلو گرم، ۸ محموله ماهی زینتی ۱۶۰۰۰ قطعه انجام گرفته است.

وی درباره نظارت بر بهداشت فرآورده های دامی یادآور شد: یکی از اقدامات فعال این مجموعه، بازرسی و نظارت بهداشتی گوشت و فرآورده های خام دامی است که کارشناسان بهداشت و امور نظارتی مجموعه همه روزه و بصورت مستمراز مراحل تولید گوشت از کشتارگاه، توزیع، عرضه مناسب و بهداشتی آن در بازار بازدید به عمل می آورد لازم بذکر است بازرسی ها بعمل آمده در این بخش همراه با نظارت مدیریت منجر به کنترل مناسب کشتار غیر مجاز و عرضه گوشت سالم در بازار شهرستان شده است.

رئیس دامپزشکی مهران خاطرنشان کرد: ۶۰۳۴ بازدید از مراکز تولید و توزیع گوشت و فرآورده های خام دامی، قصابی، فروشگاه ها، کبابی، رستوران و ... که تعداد ۱۰ مورد پلمپ و ۲۲۵۰ کیلوگرم فرآورده های ضبط شده است.

وی ادامه داد: در طول یکسال گذشته تاکنون تعداد ۵۴۲۳ رأس دام کشتار شده در کشتارگاه وجود داشته است.

احمدی اضافه کرد: در بخش بازدید و نظارت نیز اداره دامپزشکی به تبع دستورالعمل های مصوب و در راستای تسریع روند توسعه کسب و کار و اشتغال زایی و تولید، طرح های حوزه دامی و کشاورزی را مورد بررسی قرار داده و در صورت تایید، نهایت همکاری خود را با متقاضیان این طرح ها به انجام می رساند که در همین راستا در طی یک سال گذشته ۳۶ مورد بازدید از طرح های مذکور توسط همکاران و کارشناسان اداره صورت گرفته است.

مدیر دامپزشکی شهرستان مهران در پایان گفت: از دیگر فعالیت های اداره دامپزشکی شهرستان هم افزایی و افزایش بازده عملکرد و خدمت رسانی به مردم که اولویت اول هر مجموعه ی خدمت رسان است، که به همین منظور در طی یک سال، مجموعه دامپزشکی با مشارکت در گشت های مشترک نظارتی با اداره جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت و مسئولین انتظامی و قضایی در ستاد تنظیم بازار سعی داشته که در روند تولید و عرضه بهداشتی و مناسب محصولات عملکرد موثری داشته باشد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: نظارت ماهی زینتی صادرات دامپزشکی شهرستان اداره دامپزشکی شهرستان مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور

 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،  حاضرین در جلسه هم اندیشی مسئولین فنی بهداشتی شرکت‌ها، کارخانجات و مراکز عرضه مواد پروتئینی با رئیس شبکه دامپزشکی و کارشناسان اداره کل خواستار ارتقاء جایگاه حقوقی، مالی و اداری مسئولین فنی بهداشتی شدند.

در این جلسه که با حضور بیش از ۳۰ نفر از مسئولین فنی بهداشتی در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: مسئولین فنی بهداشتی بازوی توانمند بخش دولتی در تحقق سلامت و امنیت غذایی در سطح جامعه می‌باشند و بایستی جایگاه آنها از هر نظر ارتقاء یابد.

سپس دکتر رضا افشاریان کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در ارتباط با تعهد، حضور بموقع مسئولین در سر کار، گزارش دهی مستمر و نمونه برداری بصورت ادواری و غیر ادواری مطالبی ارائه کرد.

در ادامه مسئولین فنی بهداشتی حاضر در جلسه نقطه نظرات خود در ارتباط با افزایش تعرفه‌های حقوقی، بیمه، مالیات وسختی شرایط کار  را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی