Web Analytics Made Easy - Statcounter

از آغاز ثبت‌نام در «سامانه خرید از کتابفروشی» تا یکشنبه (ششم شهریورماه ۱۴۰۱)، ۴۲۰ کتابفروشی از سراسر کشور برای فعالیت در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابفروشی‌ها اختصاص داده شده است.

در «سامانه خرید از کتابفروشی» امکان فروش مجازی در کنار فروش حضوری فراهم شده و کتابفروشی‌های متقاضی باید اطلاعات خود را به‌روز و فهرست کتاب‌های خود را به‌صورت آنلاین یا در قالب یک فایل در سامانه ثبت کنند تا پس از انطباق با اطلاعات خانه کتاب و ادبیات ایران، امکان عرضه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن جواز کسب معتبر و مطابقت مدارک هویتی با مشخصات جواز کسب و شماره حساب اعلام‌شده از دیگر شرایط ثبت‌نام در این سامانه است. همچنین کتابفروشان باید دو تصویر از داخل و نمای بیرونی کتابفروشی خود که تابلو و اسم آن مشخص باشد ارسال کنند، چراکه صرفا کتابفروشی‌هایی که شکل فروشگاهی دارند، مجاز به ثبت‌نام هستند.

اگر مالک اصلی کتابفروشی شخص دیگری باشد، ارائه وکالت‌نامه الزامی است. کتابفروشی‌های زنجیره‌ای هم باید طی نامه‌ای از سوی دفتر مرکزی معرفی شوند تا نحوه وابستگی حقوقی و مالی به ستاد مرکزی مشخص شود. متقاضیانی که در حال حاضر جواز کسب آن‌ها در جریان صدور یا تمدید اعتبار است نیز می‌توانند با ارائه نامه‌ای از اتحادیه مربوطه، در سامانه فعالیت کنند.

مدارک ارسالی از سوی کتابفروشی‌ها توسط پشتیبانی سامانه به‌صورت روزانه بررسی و در صورت صحیح و کامل بودن، تأیید می‌شود. همچنین نقص مدارک به متقاضی اطلاع داده می‌شود تا نسبت به رفع آن اقدام کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتاب فروش کتاب سامانه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه کسب برای بازنشستگان

 به گزارش صدای ایران، دریافت جواز کسب برای هرکسی امکان‌پذیر است. حتی بازنشستگان و کارمندان مختلف نیز می‌توانند برای دریافت جواز مرتبط با بیزینس خود اقدامات لازم را انجام دهند. به طور حتم اگر اطلاعات جامع و کاملی درباره شرایط و مراحل دریافت جواز در اختیارتان باشد، در بازه زمانی بسیار کوتاهی می‌توانید این سند حقوقی را دریافت کنید.

در کل اگر فعالیت قانونی دارید، فرقی ندارد که حوزه فعالیت شما چیست. چه بازنشسته و‌کارمند باشید و چه در حال تحصیل، اگر شرایط و مدارک شما کامل باشد، به راحتی می‌توانید پروانه کسب برای فعالیت‌های تجاری خود دریافت کنید. قطعا با دریافت این مجوز نه تنها از محصولات و خدمات خود به صورت قانونی محافظت می‌کنید، بلکه امکانات دیگری نیز در اختیارتان قرار می‌گیرد که در ادامه بیشتر در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.

معرفی انواع پروانه کسب

پیش از اقدام برای ثبت نام و دریافت پروانه کسب، باید با انواع آن آشنا شوید. در واقع این گواهی براساس نوع مشاغل به چهار دسته مختلف تقسیم شده است که باید متناسب با نوع بیزینس خود پروانه کسب مورد نظر را انتخاب کنید. اکنون به معرفی هریک از این دسته‌ها می‌پردازیم:

جواز کسب توزیعی

جواز کسب توزیعی به آن دسته از افرادی تعلق می‌گیرد که در زمینه فروش اقلام مصرفی فعالیت می‌کنند. بنابراین اگر شما فروشنده لباس هستید یا اقلام آرایشی و بهداشتی برای فروش دارید، باید مجوز رسمی توزیعی دریافت کنید. در غیر اینصورت تمام فعالیت‌های شما غیر قانونی خواهد بود.

جواز کسب تولیدی

افرادی که می‌خواهند در زمینه تولید پوشاک، مواد پلاستیکی، نان و شیرینی و... یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود انتخاب کنند، باید جواز کسب تولید را از صنف مربوطه دریافت کنند. در واقع این جواز برای افرادی صادر می‌شود که قصد تولید محصولات مختلف را دارند و باید شرایط آن را به طور کامل رعایت کنند.

جواز کسب فنی

این نوع جواز مختص افرادی است که در حوزه تعمیرات وسایل الکتریکی یا ابزارهای فنی فعالیت می‌کنند. هدف اصلی این افراد تعمیرات وسایل مختلف است. به همین علت حتما باید مدرک فنی و حرفه‌ای مختص به شغل خود را داشته باشند تا جواز کسب برایشان صادر شود.

جواز کسب خدماتی

مشاغلی که به جای ارائه و تولید کالا، خدمات مختلفی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند، نیاز به دریافت جواز کسب خدماتی دارند. آرایشگاه‌های مردانه و زنانه نمونه بارزی از این نوع مشاغل هستند که به این نوع جواز کسب احتیاج دارند و بدون این مجوز هرگونه فعالیت آن‌ها غیر قانونی خواهد بود.

شرایط دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چیست؟

شرایط دریافت جواز کسب با توجه به نوع مشاغلی که در نظر دارید، متفاوت خواهد بود. اما در حالت کلی به دو صورت موقتی و دائم اهدا می‌شود. جواز موقتی یکساله است و نیاز به تمدید مجدد دارد. اما جواز دائم تا پنج سال اعتبار دارد و در صورت اتمام می‌توانید آن را تمدید کنید.

بدون شک برای دریافت هریک از این مجوزهای کسب شرایطی وجود دارد که فرد باید به طور کامل آن‌ها را رعایت کند. بنابراین فرقی ندارد که بازنشسته باشید یا یک کارمند فعال، در هر صورت باید شرایط و ضوابط زیر را رعایت کنید تا جواز کسب به شما تعلق گیرد.

بیش از هرچیز باید بدانید که جواز کسب تنها به افرادی تعلق می‌گیرد که در گذشته هیچ‌گونه مجوزی را دریافت نکرده باشند. اگر آقا هستید حتما باید گواهی پایان خدمت، معافیت و پایان تحصیل در اختیارتان باشد تا بتوانید جواز کسب دریافت کنید. برای دریافت پروانه کسب باید وضعیت ملک مورد نظر مشخص شود. اگر مالک هستید و قصد دارید جواز کسب برای ملک خود دریافت کنید، باید سند مالکیت را به همراه داشته باشید. اگر ملک شما استیجاری است، باید اجاره‌نامه ارائه دهید. اگر قصد فعالیت با سازمان‌های دولتی دارید، باید مبایعه نامه به نام خود داشته باشید. بازنشستگان باید مانند سایر افراد گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر و سابقه سو پیشبنه را از سازمان‌های نظارتی و آزمایشگاه‌های مربوطه دریافت کنند تا به آن‌ها جواز کسب تعلق گیرد. ارائه آخرین مدرک تحصیلی نیز جزو شرایط دریافت پروانه کسب است. البته اگر سن بالاتری دارید تنها کافیست سواد خواندن و نوشتن خود را اثبات کنید. می‌توانید در این زمینه مدارک مربوط به دوران ابتدایی را ارائه دهید. برای دریافت پروانه کسب حتما باید در حوزه مربوط به فعالیت‌های تجاری خود حداقل ده ساعت آموزش دریافت کنید و گواهی آن را برای اخذ مجوز به همراه داشته باشید. این آموزش‌ باید در مراکز و موسسات معتبر انجام شود. در آخر نیز شما باید از اداره اماکن نیروی انتظامی یک برگه تاییدیه به عنوان موافقت‌نامه داشته باشید تا بتوانید یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود ثبت کنید. 

ارائه گواهی سلامت و بهداشت نیز یکی دیگر از شرایط ثبت مجوز کسب و کار برای بازنشستگان است. البته برای همه کسب‌و‌کارها این برگه لازم نیست و در صورت نیاز باید دریافت کنید. 

مدت زمان دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چقدر است؟

بازنشستگان یا هر صنف دیگری برای دریافت جواز کسب باید شرایط و مدارکی که عنوان شد را به همراه داشته باشند. پس از ثبت درخواست اولیه، اگر شرایط شما برای صدور مجوز برقرار باشد، یک نامه کتبی از سوی سازمان اصلی دریافت می‌کنید. از صدور این نامه به مدت سه ماه فرصت دارید که مدارک مورد نیاز را تکمیل کنید. این مدارک شامل گواهی وضعیت فعلی واحد، گواهی پایان خدمات، گواهی بهداشت و سلامت و... می‌شود. اگر مدارک کامل بود در عرض ۱۵ روز پروانه کسب در اختیار شماست.

افرادی هستند که به دلیل مشغله‌های کاری یا عدم تجربه در این زمینه نمی‌توانند برای دریافت جواز کسب اقدام کنند. در اینجا می‌توانید از کارشناسان مجموعه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مانند ثبت شو، برای دریافت این گواهی کمک بگیرید. ثبت شو یک وبسایت معتبر است که در زمینه خدمات ثبت و مالیات فعالیت می‌کند و می‌توانید برای دریافت پروانه کسب روی این مجموعه حساب کنید. همکاری با این پلتفرم بسیار راحت و سریع است و با یک هزینه مناسب تمام کارها بدون دردسر انجام می‌شود.

برگرفته شده از وبلاگ سایت ثبت شو


دیگر خبرها

  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و آلومینیوم آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است
  • اعلام زمان و مکان بررسی مدارک آزمون استخدامی آموزگاری در فارس
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • فهرست قیمت کتاب‌های درسی سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ + سایت و مدارک ثبت نام
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید