Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فرگل صحاف ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش بهزیستی در یک سال فعالیت دولت سیزدهم اظهار داشت: خوشبختانه در این مدت توجه ویژه ای به نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی شده به طوری که امسال در بحث خانوارهای تحت پوشش دارای پرونده که در نوبت دریافت مستمری بودند، شاهد افزایش ۱۰ درصدی تأمین مستمری برای چنین خانوارهایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد افراد مستمری بگیر از جمعیت ۱۲۰ هزار نفری تحت پوشش بهزیستی استان را ۸۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: در یک سال گذشته در بحث افراد تحت پوشش با ضایع نخاعی که علاوه بر مستمری ماهانه، یک میلیون تومان حق پرستاری نیز دریافت می کنند، افزایش ۸.۲ درصدی پرداخت این حق پرستاری به متقاضیان پشت نوبت را داشته ایم و همچنین توانمندسازی یکهزار و ۵۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار نیز در همین مدت صورت گرفته است.

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: افزایش ۳۷.۵ درصدی خرید وسایل کمک توانبخشی به عنوان یکی از اقلام مصرفی مورد استفاده در مجموعه بهزیستی در مقایسه با مدت مشابه در دولت دوازدهم از دیگر اقدامات صورت گرفته در یک سال فعالیت دولت انقلابی است که برای نمونه در تهیه وسایلی مانند ویلچر و سمعک که به دلیل تحریم ها افزایش قیمت چشمگیری داشته اند، موثر بوده و این وسایل را با  اولویت کودکان و جوانان تهیه می کنیم و برای سنین بالا نیز کمک هزینه تعمیر ارائه می کنیم.

وی از آمار منفی و کاهشی در حوزه خدمت‌رسانی امور آسیب‌های اجتماعی و مداخلات روانشناسی بهزیستی در یک سال گذشته و در قیاس با دوران کرونا نیز خبر داد و گفت: در همین مدت برنامه های خدمات پیشگیری از معلولیت و غربالگری اجرا شده توسط اداره کل بهزیستی استان نیز ۹۲.۹ درصد افزایش داشته و از ۱۴۴ هزار غربالگری صورت گرفته در استان ۲.۶ درصد نیاز به درمان تشخیص داده شده اند که شناسایی ۱۷۱ نوزاد نیازمند به کاشت حلزون از بین ۵۱ هزار کودک متولد شده در استان و هفت هزار و ۶۵۴ مورد غربالگری ژنتیک نتیجه همین اقدامات بوده و برنامه پیشگیری از تنبلی چشم کودکان سه تا شش ساله نیز اکنون به صورت مستمر در کل سال انجام می شود.

ساخت۷۶۱ مسکن برای خانواده معلولان

صحاف توانمندسازی جمعیت تحت پوشش را مهمترین اولویت مجموعه بهزیستی برشمرد و اظهار داشت: بر همین اساس علاوه بر پرداخت مستمری، ارائه کمک های غیرمستمری چون کمک هزینه ساخت مسکن نیز با همکاری سایر دستگاه های مرتبط در دستور کار است و بر همین اساس در یک سال گذشته ۷۶۱ مسکن با ۵۷ میلیارد تومان هزینه کرد  برای خانواده های دارای دو معلول و بیشتر ساخته و تحویل شده و در دولت سیزدهم در بحث ساخت، تعمیر و نوسازی این مساکن هم در شهرها و هم روستاها، نسبت به دولت قبل ۲۹.۹ درصد افزایش را تجربه کرده ایم.

وی از پرداخت ۱۲ میلیارد تومان ودیعه مسکن بلاعوض به ۷۴۳ نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی در استان خبر داد و افزود: در هفته دولت امسال نیز ۶۰ واحد مسکونی علاوه بر واحدهای تحویل داده شده قبلی، در سراسر استان به بهره برداری رسیده و تحویل مددجویان داده خواهد شد و این در حالی است که مجموع واحدهای ساخته و تحویل داده شده در ۱۲ سال اجرای نهضت مسکن برای مددجویان بهزیستی هفت هزار و ۶۰۰  واحد بوده است.

کمک برای کسب و کار ۶ هزار و ۴۱۳ مددجو

مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی اشتغال را دیگر اولویت فعالیت های این مجموعه عنوان و تصریح کرد: در همین راستا در یک سال گذشته برای تسهیل گری اشتغال مددجویان ۱۸۲ میلیارد تومان برای ایجاد و حفظ کسب و کار شش هزار و ۴۱۳ مددجو کمک کرده ایم و در بحث مشوق ها برای کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را به کار بگیرند نیز ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با بهره چهار درصد برای هر مددجو و تا سقف ۲۰ ارائه می شود که این بخش نیز در دولت سیزدهم ۶.۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است و پس از دریافت تسهیلات نیز روند اشتغال پایدار آنها را ارزیابی و کنترل می کنیم چون اشتغال پایدار مهمترین عامل در توانمندسازی مستمر مددجویان است.

 

فعالیت ۷۶ مرکز درمان و بازتوانی تخصصی اعتیاد 

وی با اشاره به فعالیت ۷۶ مرکز درمان و بازتوانی تخصصی اعتیاد در استان اظهار داشت: در یک سال گذشته ۲۴ هزار و ۸۸۳ معتاد از این مراکز خدمات کرده اند و ۳۲۶ نفر از این معتادان نیز پس از درمان و رهایی کامل از دام اعتیاد ۱۴.۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال دریافت کرده اند.

صحاف با تأکید بر اهمیت مشارکت های نقدی، غیر نقدی و خدماتی در کنار اعتبارات دولتی برای خدمت رسانی به افراد تحت پوشش بهزیستی گفت: با توجه به فرهنگ بالای مردم آذربایجان شرقی در زمینه کمک و دستگیری، در یک سال گذشته ۱۷۰میلیارد تومان در این بخش ثبت و در مراکز زیر نظر بهزیستی هزینه شده است که رشد ۳۶.۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.

فعالیت ۵۵۷ مرکز نگهداری هیات امنایی و غیر دولتی

وی از فعالیت ۵۵۷ مرکز نگهداری هیات امنایی و غیر دولتی تحت نظر اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: بر خلاف گذشته اکنون کمک های مردمی و مشارکت های خیران به مراکزی مانند شیرخوارگاه احسان به صورت مستقیم به حساب خود آنها واریز و هر سه سال نیز گردش حساب آنها با هدف شفاف سازی و تقویت اعتماد خیران حسابرسی و بررسی می شود.

مدیر کل بهزیستی استان خاطرنشان کرد: سعی می کنیم در مناسبت ها و ایام مختلف سال با اجرای پویش هایی مانند پویش ویلچر یا پویش مهرانه در ابتدای مهر و همزمان با بازگشایی مدارس نسبت به جذب هدفمند و مستقیم کمک ها و مشارکت های مردمی و خیران برای مراکز خود اقدام کنیم و در نتیجه چنین رویکردی در شش ماهه دوم ۱۴۰۰ برحسب نسبت جمعیت به میزان مشارکت های مردمی رتبه دوم کشور را کسب کردیم.

وی با تقدیر از همکاری مناسب دادگستری استان در موضوع تعیین مجازات جایگزین برای خدمت در مراکز بهزیستی و تأثیر آن در ارائه خدمات و تهیه اقلام مورد نیاز این مجموعه گفت: از ۸۷ مرکز روزانه با سه هزار و ۷۴۳ نفر خدمات گیرنده خرید خدمت می کنیم که این ارزش ریالی این خرید خدمت در سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان بوده و همچنین ۷۱۰ دانشجوی معلول را نیز تحت پوشش داریم که هزینه های آنها را به نسبت میزان معلولیت پرداخت می کنیم.

اعزام ۱۱ فرزند بهزیستی به کربلا

صحاف از اعزام ۱۱ فرزند ۱۴ تا ۱۷ساله بی سرپرست و شاخص تحت پوشش بهزیستی استان به کربلا و برای حضور در مراسم اربعین با هزینه سازمان بهزیستی کشور خبر داد و افزود: دهه فجر سال گذشته سه پروژه عمرانی نیمه تمام در مناطق محروم مراغه، کلیبر و ملکان از محل افزایش بودجه های دولتی به بهره برداری رسید و هفته دولت امسال نیز تعدادی پروژه های نیمه تمام از جمله اورژانس اجتماعی شهر جدید سهند با استفاده از مصوبات سفر استانی رییس جمهور که مرحله اول اعتبارات آن به بهزیستی داده شده، به بهره برداری می رسند و از محل همین مصوبات قول هایی در مورد تامین نیروی مورد نیاز نیز داده شده است.

نگهداری ۲۴ هزار سالمند در خانه سالمندان

وی تعداد سالمندان بالای ۶۰ سال تحت پوشش این مجموعه در استان را ۲۴ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد تنها ۵.۴ درصد از جمعیت سالمند ۴۴۲ هزار نفری استان طبق سرشماری سال ۹۶ را شامل می شود و نشان می دهد هر چند آذربایجان شرقی جز استان های پیر کشور محسوب می شود، اما به واسطه فرهنگ بالای مردم استان در احترام به این قشر، نسبت به دیگر مناطق استان کمتر شاهد ارجاع سالمندان به مراکز نگهداری هستیم.

 

بهزیستی تنها در حوزه کودکان کار زیر ۱۸ مسئولیت دارد

مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی در مورد وظایف این مجموعه در بخش هایی مانند تکدی گری نیز گفت: تنها در حوزه کودکان کار زیر ۱۸ سال مسئولیت داریم و در این بخش باید شهرداری پس از شناسایی موارد احتمالی در سطح شهر، آنها را به ما معرفی کند که متأسفانه میزان این همکاری مطلوب نیست و در واقع در این بخش تنها هستیم و در مورد زنان خیابانی نیز تنها به عنوان محل ارجاع از سمت دستگاه قضایی محسوب می شویم و افراد معرفی شده را نگهداری می کنیم و وظیفه ای در خصوص شناسایی و جمع آوری آنها متوجه بهزیستی نیست.
انتهای پیام/ ۶۰۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی فرگل صحاف تبریز بهزیستی اسیب های اجتماعی معلولیت و غربالگری کمک توانبخشی سمعک ویلچر تنبلی چشم کودکان ودیعه مسکن بلاعوض کودکان کار زنان خیابانی سالمندان آذربایجان شرقی غربالگری ژنتیک کاشت حلزون بهزیستی آذربایجان شرقی تحت پوشش بهزیستی یک سال گذشته بهزیستی استان میلیارد تومان کل بهزیستی داده شده هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی