Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@11:09:42 GMT

ریاست، به خسروی «وفا» کرد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۵۸۵۶

ریاست، به خسروی «وفا» کرد

رئیس جدید کمیته ملی المپیک از پارالمپیک آمد. کسی که بسیاری پیش‌بینی حضور او در این سمت را می‌‌کردند. محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در حالی با 28 رأی و یک رأی بیشتر از رقیبش مهدی علی نژاد، به عنوان رئیس جدید کمیته ملی المپیک انتخاب شد که سیدرضا صالحی امیری، رئیس سابق کمیته ملی المپیک از او اعلام حمایت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران: خسروی وفا که با تکیه کلام «کارگر شما هستم» معروف است، بعد از تجربه موفق 25 ساله در کمیته ملی پارالمپیک، حالا قرار است المپیکی‌ها را هم زیر بال و پر خودش بگیرد. اما این انتخابات، آبی روی آتش حاشیه‌های چند ماهه کمیته ملی المپیک بود. انتخاباتی که بعد از همه حاشیه‌های ریز و درشت، به رغم شائبه‌هایی که برای تعویق آن به وجود آمده بود، برگزار شد. حتی رؤسایی که گفته بودند به مجمع نمی‌آیند هم خودشان را به سالن فارسی آکادمی رساندند. مجمع حتی دو مهمان ویژه هم داشت. برخلاف دوره‌های قبلی، این بار حیدر فرمان مدیر بازی‌های شورای المپیک آسیا که شنبه شب به تهران آمده بود، دیروز در مجمع حاضر شد و صالحی امیری بعد از انتخاب خسروی وفا گفت: «انتخابات در حضور نماینده شورای المپیک آسیا انجام شد و درخواست داریم این پیام را به شورای المپیک منتقل کنید که روند دموکراتیک انتخابات، همین انتخابات کمیته ملی المپیک ایران بود، برخلاف تبلیغات سوئی که انجام شد.»


دبیر و بحث‌های تمام نشدنی‌اش
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی دیروز هم مثل مجمع قبلی با اعضای هیأت اجرایی شروع به بحث کرد. او این بار بعد از پیشنهاد محمد علیپور برای انتخاب ناظر از بین سجاد گنج‌زاده و نصرالله سجادی و طاهریان، با طعنه پرسید علیپور بابت عضویت در هیأت اجرایی صحبت می‌‌کند یا عضو مجمع؟ چون در جایگاه هیأت اجرایی اختیاری ندارد و عملکرد هشت ساله هیأت اجرایی برای همه مشخص است و عملکرد خود را پس داده است.» علیپور در واکنش به صحبت دبیر گفت: «شما نمی‌توانید تعیین تکلیف کنید.» دبیر هم پاسخ داد: شما چهار سال حرف زدید الان قدرت با ما است.» و علیپور هم گفت: «من پیشنهاد دادم.» دبیر باز هم عنوان کرد: «من هم به مجمع پیشنهاد می‌‌دهم پیشنهاد شما را گوش نکنند چون 4 سال حرف زدید.» ولی با دخالت صالحی امیری و صلوات اعضا مشاجره تمام شد.


انصراف شایسته بعد از بحث با صالحی امیری
مجید شایسته دیگر کاندیدای پست ریاست کمیته ملی المپیک، با شروع مجمع درخواست صحبت داد که با مخالفت صالحی امیری مواجه شد که به او اعلام کرد بعد از او، بقیه هم اجازه صحبت می‌‌خواهند. شایسته در ادامه با گفتن اینکه با چه منطقی اجازه صحبت داده نمی‌شود در حالی که 3 کاندیدای دیگر موافق هستند، با عصبانیت گفت: «به نشانه نبود اخلاق در ورزش، خداحافظی می‌کنم.» صالحی امیری هم از فرصت استفاده کرده و پرسید: «این خداحافظی به منزله انصراف است؟» که شایسته جواب مثبت داد و صالحی امیری خواست تا فرم انصراف را به او بدهند تا به همین راحتی یکی از کاندیداهای ریاست کنار برود و رقابت بین خسروی وفا، فضل‌الله باقرزاده و مهدی علی‌نژاد برای صندلی ریاست شکل بگیرد.


انتخاب خسروی‌وفا در دور دوم
با شروع رأی‌گیری از ۵۳ عضو مجمع، ۲۸ عضو المپیکی و ۲۵ غیرالمپیکی حضور داشتند که بعد از شمارش آرا، رأی خسروی وفا و علی‌نژاد هر کدام  ۲۴ رأی بود و باقرزاده هم 5 رأی کسب کرد. با این شرایط رقابت خسروی وفا و علی نژاد به دور دوم کشید. در این دور رأی‌گیری 2 عضو غیرالمپیکی دیگر به مجمع اضافه شدند و تعداد اعضا ۵۵ نفره شد. در پایان رأی‌گیری خسروی وفا ۲۸ رأی و علی‌نژاد ۲۷ رأی گرفت تا خسروی وفا با یک رأی بیشتر برای 4‌سال آینده سکان کمیته ملی المپیک را هم به دست بگیرد. خسروی وفا بعد از انتخابش در حالی که همه اعضای مجمع برایش کف می‌‌زدند با سلام نظامی به حاضران در سالن استاد فارسی ادای احترام کرد تا به این ترتیب ریاست به او «وفا» کرده باشد.


اعضای هیأت اجرایی
مهین فرهادی زاده تنها کاندیدای زن با 54 رأی نایب رئیس بانوان شد و از بین 6 کاندیدا هم غلامرضا نوروزی با 29 رأی نایب رئیس شد . مهرداد علی قارداشی، مهدی پاکدل ، علیرضا سهرابیان ، داورزنی ، غلامرضا شعبانی بهار ، مهدی گودرزی و حمید عزیزی  به ترتیب با 42 ،38 ، 30 ، 29، 28 ،30 و 20 رأی عضو هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک شدند.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک صالحی امیری هیأت اجرایی خسروی وفا علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • سلیمانی: تعلیق مسابقات لیگ ۲ اهمیت جایگاه داوران را نشان داد
  • کمیته ملی المپیک قهرمانی تیم ملی فوتسال را تبریک گفت
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین