Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با تاکید بر فعال‌سازی صنایع نفت و پتروشیمی در شمال استان گفت: پیمانکارانی که امنیت مناطق نفتی را به هم بریزند در لیست سیاه قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های پارس جنوبی با حضور وزیر نفت در عسلویه با اشاره به جایگاه استان بوشهر در عرصه تولید ناخالص ملی اظهار داشت: 90 درصد نفت خام کشور از این استان صادر و بیش از 80 درصد گاز کشور در استان بوشهر تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 50 درصد مواد اولیه محصولات تولیدی صنایع پتروشیمی در این استان قرار دارد گفت: در آینده نزدیک با بهره‌برداری از طرح‌های جدید تولیدات صنایع پتروشیمی به 60 درصد افزایش می‌یابد.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه شش درصد تولید ناخالص ملی مربوط به استان بوشهر است اضافه کرد: این استان بعد از تهران و خوزستان رتبه سوم تولید ناخالص داخلی در کشور را دارد.

وی با قدردانی از کارکنان صنعت نفت گاز و پتروشیمی که تولید کننده ثروت و رزمندگان میدان جنگ اقتصادی هستند خاطر نشان کرد: به طور خاص از قرارگاه خاتم‌الانبیا در راستای افتخار آفرینی در دستیابی به فناوری شیرین‌سازی میعانات گازی در ایران قدردانی می‌کنم.

محمدی‌زاده با اشاره به اینکه بسیاری اوقات کارهای بزرگ معطل تصمیمات کوچک هستند، افزود: برای مثال سال‌ها در مورد پرداخت حق مسئولیت‌های اجتماعی بین مسئولین استان بوشهر و مدیران صنعت نفت اختلاف بود اما اکنون با دستور رئیس جمهور و مساعدت وزارت نفت چارچوب مشخص تعیین و مشکل حل شد.

وی باتأکید بر اینکه صنایع نفت گاز پتروشیمی در ضلع جنوبی استان بوشهر متمرکز شده است، عنوان کرد: بخش‌های مرکزی و شمالی این استان با 20 درصد بیکاری روبه‌رو هستند، ضمن اینکه میادین پارس شمالی، گلشن و فرزاد A و B در مناطق مرکزی قرار گرفته‌اند.

استاندار بوشهر ادامه داد: کمک کنید واحدهایی از پالایشگاه و پتروشیمی در مناطق شمالی این استان برای توسعه و پیشرفت شکل بگیرد.

محمدی‌زاده باتأکید بر اینکه وظیفه اصلی دولت‌ها در گام نخست ایجاد امنیت است، اظهار کرد: استانداران و فرمانداران مسئول حفظ امنیت هستند، در اینجا برخی از پیمانکاران اقداماتی را خواسته و ناخواسته انجام می‌دهند که امنیت این منطقه حساس و حیاتی کشور را به خطر می‌اندازد.

وی افزود: بارها شاهد اعتراضات کارگری در مناطق صنعتی استان بوشهر بوده‌ایم که منشاء آن تخلفات برخی از پیمانکاران که عمدتاً غیربومی هستند، بوده است، در این راستا باید سازوکار لازم فراهم شود که هر کس در امنیت این منطقه خللی وارد کند در لیست سیاه قرار بگیرد و از این منطقه برای همیشه حذف شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه کار آزاد سازی سواحل در این منطقه به خوبی پیش نرفته است، گفت: باید با یک سازوکار بر اساس دستور رئیس جمهور و تصمیم نظام در خصوص آزاد سازی حریم 60 متری دریا به تناسب شرایط امنیتی واحدهای صنعتی اجرا شود.

وزیر نفت: دانش مرکاپتان‌زدایی از میعانات گازی بومی شد/ یک گامی دیگر تا خودکفایی شیرین‌سازیوزیر نفت: امسال کسری گاز داریم/ تدابیر خوبی ‌برای جبران کسری اندیشیده‌ایمششمین روز هفته دولت در استان بوشهر/ افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی/ بهره‌برداری از واحد مرکاپتان‌زدایی میعانات گازی + تصاویر

محمدی‌زاده یادآور شد: درحالی که صنعت نفت پالایشگاه شش میلیارد دلاری و پتروشیمی 4 میلیارد دلاری در این جا می‌سازد چرا باید این صنعت برای خود در این منطقه یک بیمارستان نسازند، و ما در استان بوشهر سال برای ساخت یک آب‌شیرین‌کن با ظرفیت 28 هزار مترمکعب معطل باشیم.

وی ادامه داد: صنعت نفت باید در حوزه‌های خدماتی مثل آب‌شیرین‌کن‌ها و مسائلی که به زندگی شهرک‌نشینان و مسائل مربوط به همین منطقه است ورود کند.

استاندار بوشهر عنوان کرد: صنایع پایین دستی پتروشیمی باید در جایی باشد که ارزش افزوده و شغل ایجاد کند، بارها حرفش را زدیم اما عمل نکردیم در این خصوص باید سازوکار مشخصی تعیین شود.

انتهای پیام/190/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار بوشهر استان بوشهر صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • مسؤولان به وضعیت راه‌های نامطلوب استان بوشهر رسیدگی کنند
  • پتروشیمی‌ها از ورزش استان بوشهر نیز حمایت کنند
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • بازدید معاون وزیر نفت از طرح بزرگ پتروشیمی بوشهر
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم