Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و غلامحسین حسینی‌نیا رییس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور روز دوشنبه  در راستای ایجاد اردوگاه مهارت‌آموزی ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران و ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان، دو موافقت‌نامه امضا کردند که بر اساس آن حق بهره‌برداری از دو مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای در کشور به مدت ۱۵ سال به دانشگاه تهران واگذار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس موافقت‌نامه سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و دانشگاه تهران، حق استفاده و بهره‌برداری از مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای اشتهارد به متراژ بیش از ۵۳ هزار مترمربع با هدف ایجاد مجتمع (اردوگاه) مهارت‌آموزی و همچنین عملیاتی کردن طرح کهاد مهارت‌آموزی و طرح مهارت‌آموزی فارغ‌التحصیلان با تاکید بر فناوری‌های IT و سایر فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان، به مدت ۱۵ سال در اختیار دانشگاه تهران قرار می‌گیرد.

در موافقت‌نامه دیگری که امروز بین سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و دانشگاه تهران به امضا رسید، حق استفاده و بهره‌برداری از مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شماره ۵ شهید مروتی تهران به متراژ بیش از ۱۹ هزار مترمربع و با هدف ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان و به منظور ایجاد چتر مهارت‌آموزی دانش‌بنیان، به مدت ۱۵ سال در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت.

بر اساس این دو موافقت‌نامه، فضای واگذارشده مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای اشتهارد برای توسعه زیرساخت زیست‌بوم فناوری و نوآوری اعضای هیأت علمی و کارکنان و کارآموزی و مهارت‌آموزی دانش‌بنیان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و سایر ذینفعان دانشگاه تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور که مجری طرح مهارت‌آموزی دانش‌بنیان اعم از طراحی استانداردهای مهارت‌آموزی دانش‌بنیان و مجری طرح آموزش مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار هستند، مورد توافق قرار گرفته است.

راه‌اندازی مجتمع (اردوگاه) مهارت‌آموزی دانش‌بنیان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران، ایجاد شرایط آموزشی مهارتی در محیط واقعی کار در فعالیت‌های دانش‌بنیان و همچنین طراحی دوره‌های آموزش فنی‌وحرفه‌ای مهارتی در حوزه فناوری‌های برافکن برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و طراحی استانداردها و محتوای آموزشی مهارتی دانش‌بنیان از جمله محورهای این موافقت‌نامه‌ها است.

دانشگاه تهران در این دو موافقت‌نامه موظف شده است تا پژوهشی در راستای نیازهای سازمان فنی‌وحرفه‌ای در زمینه مهارت‌های مورد نیاز مشاغل آینده و آینده مشاغل انجام دهد. همچنین ارائه مشاوره و خدمات تخصصی به سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و اجرای دوره‌های آموزشی ارتقای مهارت و توانمندسازی مربیان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور از خدماتی است که دانشگاه تهران در قالب این موافقت‌نامه به این سازمان ارائه می کند.

این موافقت‌نامه‌ها امروز (دوشنبه هفتم شهریور ماه۱۴۰۱) به امضای مقیمی رییس دانشگاه تهران، غلامحسین حسینی‌نیا رییس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، جواد روانبخش مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران و بهزاد غفاری مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان البرز رسید.

برچسب‌ها دانش بنیان امضای تفاهمنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سید ‌محمد مقیمی دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانش بنیان امضای تفاهمنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دانش بنیان امضای تفاهمنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سید محمد مقیمی دانشگاه تهران سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز آموزش فنی وحرفه ای مهارت آموزی دانش بنیان سازمان آموزش فنی دانش بنیان دانشگاه تهران مهارت آموزی دانش بنیان موافقت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، گفت: این مرکز در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا به اصطلاح «اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی» را در کشور راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز_شنبه هشتم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه‌ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صدها جی پی یو (GPU واحدهای پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و و یادآور شد: برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشورها بررسی شد.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داد که بعضاً برخی کشورها وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده‌اند.

اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در حال تدوین

وی افزود: با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیأت امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد.

معاون علمی رئیس جمهور یادآور شد: اسفندماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست.

دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک مأموریت اختصاصی برخوردار هستند.

وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تأثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و تصریح کرد: در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهادهایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتورها تقبل کرده‌اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحاً یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند، یعنی یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در بخش دیگری از این نشست خبری در پاسخ به این سوال که تدوین و اجرای نظام ارزیابی دانش بنیان‌ها چه تغییری در اکوسیستم و زیست بوم حوزه دانش بنیان‌های کشور ایجاد کرده است، گفت: در نظام جدید ارزیابی دانش بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت‌ها مورد سنجش قرار می‌گیرد و شرکت‌های فناور بر این اساس به شرکت‌های نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

دهقانی فیروزآبادی در مورد اینکه گفته شده این همان سیستم دسته بندی نوع یک، دو و سه سابق است، تاکید کرد: مطلقاً این صحبت اشتباهی است چراکه قبل از این مجموعه‌های فناور تنها براساس فناوری دسته بندی می‌شدند.

وی اظهار داشت: نظام ارزیابی جدید مجموعه‌های فناور در حال حاضر به یک ابزار جدی برنامه ریزی و مدیریت تسهیلات برای ساز و کارهای حمایتی برای معاونت علمی تبدیل شده است و اینکه می‌گوئیم ۷ هزار از مجموعه‌های فناور ما شرکت نوپا و قریب به ۸۰۰ تا هزار فناور هستند و ۲ هزار نوآور هستند، یک دید واقعی به ما می‌گوید که حجم اقتصاد و حجم صادراتی کشور در چه مرحله و شرایطی است برای یک برنامه ریزی جدی از سوی معاونت علمی است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در سه ماه آینده بحث ارزیابی مجموعه‌های فناور به شکل اساسی به روز رسانی می‌شود و ارزیابی‌ها توسط پارک‌ها انجام و آسان گیرانه تر و بعضاً غیرحضوری خواهد بود، افزود: هم اکنون ۱۰ پارک علم و فناوری در کشور کارگزار معاونت علمی ریاست جمهوری در شرکت‌های نوپا فعالیت می‌کنند.

دهقانی فیروزآبادی در عین حال تاکید کرد: تمرکز ارزیابی‌های جدی و حضوری بر روی شرکت‌های نوآور و فناوری خواهد بود که بازی اصلی دست آنها است.

وی پیش بینی کرد امسال علاوه بر متوازن شدن نظام حمایت از مجموعه‌های فناور و واقعی شدن ارزیابی‌ها، حداقل یک هزار شرکت جدیدی از شرکت‌هایی که قبلاً در پارک‌ها بوده‌اند به شرکت‌های دانش بنیان نوپا تبدیل می‌شوند.

۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کند

دهقانی فیروزآبادی در ادامه نشست خبری از حضور ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس خبر داد و گفت: امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند

وی افزود: یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها توسط سرمایه مردم است.، لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی ریاست جمهوری مراجعه کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ادامه داد: وقتی بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی ریاست جمهوری تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

کد خبر 748400

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری