Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عبدالله نژاد عضو شورای شهر بندر مقام گفت: «ساکنین این منطقه از کمبود آب به‌شدت ناراضی هستند و بارها این مورد را به مسئولین گوشزد کرده‌ایم ولی هنوز هیچ اقدام مآثری صورت نگرفته است».

عبدالله نژاد افزود: «لوله‌کشی آب‌شیرین‌کن بندر مقام از بندر «نخیلو» به همت شوراهای گذشته این شهر انجام‌شده؛ اما حالا با افزایش تعداد انشعابات، هرروز با قطعی آب یا خرابی قطعات همراه است؛ این قطعی به‌طور مداوم روزها و ساعت‌ها ادامه دارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای شهر مقام در ادامه تشریح کرد: «این آب‌شیرین‌کن درگذشته برای جمعیت ۴۰۰ خانوار در این بندر نصب‌شده و در حال حاضر بندر مقام بیش از دو هزار خانوار دارد؛ در حال حاضر انشعاب‌های آب افزایش‌یافته و با این تعداد جمعیت، آب‌شیرین‌کنی با این ظرفیت تولید که هرروز هم با خرابی قطعات همراه است، جوابگو نیست و بارها این مسئله را با مسئولین این حوزه مطرح کرده‌ایم».

این عضو شورای شهر بندر مقام اضافه کرد: «مردم بندر مقام در بی‌آبی هستند و حتی این موضوع را با «عبدالحمید حمزه پور» مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان در سفری که داشتند، مطرح کردیم؛ اما اقدام صورت نگرفت؛ هزینه‌های آب شرب برای مردم بندر مقام بسیار بالاست باوجود تمام این قطعی‌ها و فشار کم آب، قبض دوماهه آب برای یک خانوار ساکن این بندر بیشتر از یک‌میلیون تومان است».

حسن عبدالله نژاد در پایان با اشاره به چگونگی تأمین آب مصرفی خود، گفت: «ما برای تأمین آب مصرفی خود در بهترین حالت باید با رایزنی، آب را از شهرهای مجاوری چون پارسیان تأمین کنیم و در غیر این صورت مجبور به خرید آب‌معدنی هستیم؛ مشکل آب بندر مقام بحرانی است و امیدواریم هرچه زودتر به آن رسیدگی شود.

46

کد خبر 1667630

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کم آبی خشکسالی بندر مقام آب شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است