Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با هفته دولت و با حضور استاندار مرکزی، معاونان استاندار، فرماندار اراک و جمعی از مدیران ۱۰۰ واگن واگن‌پارس به ناوگان ریلی کشور تحویل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در جریان بازدید از شرکت واگن پارس مپنا در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تولید سنگر اصلی دفاع اقتصادی کشور است اظهار داشت: هم اکنون شرکت واگن پارس مپنا یکی از مهم‌ترین سنگرهای دفاع اقتصادی کشور  محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:مفتخریم امروز در گروه صنعتی مپنا حضور پیدا کردیم و به مناسبت هفته دولت در حضور جمع کارگران، مهندسان و مدیران و فعالان این مجموعه مراسم تحویل 100 واگن و لوکوموتیو تولیدی که شامل واگن‌های باری و مسافری است رسماً انجام شد.

استاندار مرکزی ادامه داد: تعدادی از واگن‌ها هم‌اکنون مستقیم برای بارگیری محموله‌های خود از جمله گندم اعزام می‌شوند، گروه صنعتی مپنا و واگن‌سازی از افتخارات صنایع ریلی کشور و همچنین صنایع سنگین استان مرکزی است، با درایت مجموعه مدیریت شرکت مپنا و تلاش‌های صورت گرفته به لطف خداوند به دوران شکوفایی خود بازگشته‌اند.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: این شرکت در گذشته نه چندان دور با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کرد که کم و بیش علاقه‌مندان به این مجموعه از وضعیت شرکت آگاه هستند و هم‌اکنون توانسته به دوران بالندگی خود بازگردد و از ظرفیت قابل توجهی برخوردار است که در هر زمان بتواند محصولات خود را تحویل دهد.

مدیرعامل مپنا: واگن پارس به گروه مپنا الحاق می‌شود / تولیدکننده 200 نوع محصول هایتک در سطح جهانی هستیم43 درصد مطالبات تأمین اجتماعی استان مرکزی مربوط به هپکو، آذرآب، واگن پارس و آونگان است + فیلممشکلات "واگن پارس" و "آذرآب" استان مرکزی با حضور وزیر صمت رسیدگی می‌شود

وی بیان کرد: اراده جدی دولت در جهت حمایت از ظرفیت‌های این چنینی است، در  واگن‌سازی مپنا حداقل 50 شاخه صنعتی دیگر به حرکت در می‌آید این درحالی است که با استفاده از ظرفیت خود پیشران صنایع کشور  محسوب می‌شوند چراکه صنایعی مانند صنایع واگن‌سازی، کشتی‌سازی و صنعت خودرو‌سازی پیشران صنایع دیگر محسوب می‌شوند و جزو صنایع خاص هستند.

استاندار مرکزی ادامه داد: بسیار خرسند هستیم که شرکت واگن‌سازی مپنا درحال حاضر فعال و روپاست هرچند ظرفیت‌های استفاده نشده همچنان وجود دارد و مجموعه شرکت این آمادگی را دارد که با ظرفیت بالاتر ارائه خدمت و ارائه محصول داشته باشد و از اینجا از  مصرف‌کنندگان عمده تولیدات واگن‌پارس دعوت می‌کنیم که از نزدیک ظرفیت‌های این شرکت را مشاهده و محصولات خود را خریداری کنند.

مخلص‌الائمه خاطرنشان کرد: با سیاست راهبردی مقام معظم رهبری و رئیس جمهور مطلقا اجازه واردات محصولاتی که این شرکت تولید می‌کند داده نمی‌شود بنابراین این امکان وجود ندارد که محصولی در این شرکت تولید شود ولی آن را وارد کنند.

وی تصریح کرد: قطب صنایع ریلی حول شرکت واگن‌پارس مپنا در استان مرکزی شکل گرفته است بنابراین امیدواریم مدیران، کارکنان و مهندسان این شرکت در مسیر خود بیش از گذشته موفق باشند و مسیر پیشرفت خود را با سرعت ‌تر از گذشته طی کنند.

انتهای پیام/712/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی واگن پارس شرکت واگن ریلی کشور واگن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته‌ای سه ونیم حادثه رسید
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی