Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران گفت: به منظور تامین آب شرب عشایر در سطح کشور بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

مهدی میزبان، امروز دوشنبه ۷ شهریور در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل عشایر خراسان جنوبی اظهار کرد: بر عکس زندگی شهری، در زندگی عشایری اقلیم و جغرافیا بسیار مهم است و عشایر خود را بر آن انطباق و سازگار می‎‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه در کشوری مانند جمهوری اسلامی که سرزمین بزرگ و  پهناور و دارای ۱۲ تا ۱۳ اقلیم و چهار فصل است، جمعیت زیادی از زندگی عشایری کرد، لر، ترک، بلوچ، بختیاری و سایر داریم، افزود: خشکسالی‌ ها همواره بر زندگی عشایر، آسیب های جدی زده که اگر خدمات دولت در این دو دهه اخیر نبود، باید زندگی عشایری در برخی استان‌ها مانند خراسان جنوبی تعطیل می‌شد.

میزبان با اشاره به اینکه ارائه خدمات دولتی در کنار تامین انرژی، ارتقای تکنولوژی، حمل و نقل و ... سبب شد تا زندگی عشایری استمرار داشته باشد، گفت: عشایر یک جامعه تاریخی هستند که در طول تاریخ بسیار سازگار بوده اند، همچنین در طول چهار دهه اخیر در هیچ منطقه عشایری مشکل امنیتی مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه عشایر همواره از لحاظ پدافند غیرعامل در مرزها و مناطق حاشیه‌ای و صعب العبور نقش موثری دارند، افزود: با درک شرایط خراسان جنوبی، تا یک چهارم اعتبارات بند ب تبصره ۵۲ برای توسعه پرواربندی در سه سال گذشته برای این استان در نظر گرفته شد.

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران تصریح کرد: بیش از ۱۰ طرح بزرگ مطالعه شده در حوزه عشایری در حال اجرا است و تا پایان سال بیش از ۹۰ درصد این طرح‌ها اجرا خواهد شد.

میزبان با بیان اینکه در سطح ملی اقدامات خوبی به ویژه در دولت سیزدهم برای عشایر انجام شده است، گفت: برای تامین آب شرب عشایر در سطح کشور بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب داریم، همچنین ۱۱ هزار پنل خورشیدی میان عشایر در حال توزیع است.

وی ادامه داد: برای تامین برق مورد نیاز عشایر، تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌شود که در قالب آن تا پایان دولت برخورداری عشایر از برق، شبکه، مزرعه‌ و پنل‌های خورشیدی به بالای ۹۰ درصد برسد.

خشکسالی و خسارت به عشایر

مهدی عصمتی پور، مدیرکل پیشین امور عشایری خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه خشکسالی در سال‌های اخیر خسارت‌های زیادی در حوزه عشایری وارد کرده است، گفت: با توجه به نگاه ویژه دولت و نظام به این حوزه، تا حدودی توانستیم خسارت ها را جبران کنیم.

وی با اشاره به جذب اعتبارات خوب در حوزه عشایری، افزود: در سال ۱۴۰۰ مشکلات زیادی در حوزه آبرسانی سیار و بدهی های این حوزه داشتیم اما تمامی سنوات حوزه عشایری استان به ویژه در حوزه آب را توانستیم تامین کنیم.

مدیرکل پیشین امور عشایری خراسان جنوبی ادامه داد: ایجاد سایبان برای دام برای نخستین بار در استان داشتیم که به عنوان الگو در سایر استان ها اجرا شد.

عصمتی پور با اشاره به تفاهم نامه های متعدد با دستگاه های اجرایی از جمله هلال احمر گفت: برای آموزش به جوانان عشایر در حوزه کمک های اولیه توانستیم گواهینامه صادر کنیم که به صورت الگو به کل کشور ابلاغ شد.

وی یادآور شد: در سفر ریاست جمهوری به خراسان جنوبی ۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافت که تا کنون ۲۶ میلیارد تومان تخصیص یافته و چهار دستگاه تانکر خریداری و تا یک ماه آینده به حوزه آبرسانی اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عشاير هلال احمر سازمان امور عشایر ایران عشایر خراسان جنوبی آبرسانی به روستاها میلیارد تومان اعتبار خراسان جنوبی زندگی عشایری زندگی عشایر حوزه عشایری امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند