Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدعلی ناصری ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت دستاوردهای صنعت نیشکر را تشریح کرد و افزود: صنعت نیشکر توانسته با ایجاد اشتغالی بالغ بر ۲۶ هزار نفر در کشت و صنعت‌های هشتگانه در تأمین معیشت تعداد زیادی از خوزستانی‌ها نقش فعالی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به جایگاه ویژه گیاه نیشکر به عنوان یک «محصول مادر و پایه‌ای» در کشاورزی خوزستان اشاره کرد و گفت: ده‌ها محصول باارزش افزوده اقتصادی قابل توجه از این محصول تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: شکر سفید با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن، شکر طعم‌دار، شکر ساشه، شکر پودری و شکر مایع با ظرفیت ۶۰ تن، شکر قهوه‌ای با ظرفیت ۷ هزار و ۵۰۰ تن، شکر دارویی با ظرفیت ۱۵ هزار تن، الکل طبی با ظرفیت ۳۳ میلیون لیتر، خمیرمایه با ظرفیت ۱۰ هزار تن، خوراک دام با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن، ام. دی. اف با ظرفیت تولید ۱۳۲ هزار متر مکعب و… از جمله ظرفیت‌های تولیدی این شرکت است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان از حرکت هدفمند این صنعت به سمت کشاورزی دانش‌بنیان خبر داد و تاکید کرد: کشاورزی دانش‌بنیان به فرموده رهبر معظم انقلاب، امنیت غذایی کشور را حاصل خواهد کرد.

ناصری در ادامه مدیریت مصرف آب و استفاده بهینه از منابع آبی را اقدامی دانش‌بنیان در صنعت توسعه نیشکر برشمرد و گفت: با دانش و تجربه توأم شده و با این اقدام، هم میزان مصرف آب در مزارع کاهش می‌یابد و هم موجب افزایش تولید در سطح خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان عنوان کرد: این صنعت با داشتن یکی از مهمترین دپارتمان‌های علمی و مجموعه مدیریت مطالعات کاربردی مستقر در واحدهای نیشکری با بهره‌گیری از صدها محقق، تلاش‌های مستمری را برای مصرف بهینه آب انجام داده است.

وی به شیوه نوین آبیاری زیرسطحی اشاره کرد و افزود: به منظور مدیریت هر چه بیشتر منابع آبی، سامانه آبیاری قطره‌ای زیرسطحی به صورت پایلوت در کشت و صنعت‌ها در دست اجراست تا پس از پشتِ سر گذاشتن آزمایش‌های اولیه در سطحی وسیع به کار گرفته شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان بیان کرد: در کنار این روش‌های آبیاری، صنعت نیشکر از روش آبیاری جویچه‌ای، آبیاری مزارع با زهاب نیشکر در شرایط خشکسالی و… بهره گرفته که سبب شده گیاه نیشکر در شرایط بحرانی هم آسیب چندانی نبیند.

طراحی و بومی‌سازی دستگاه‌ها و ادوات کشاورزی و صنعتی

طراحی و بومی‌سازی دستگاه‌ها و ادوات کشاورزی و صنعتی از دیگر موضوع‌های مورد اشاره مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان در بیان دستاوردهای این صنعت است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان اظهار کرد: برای رسیدن به تولید حداکثری، کمبودهایی در تأمین ادوات کشاورزی و قطعات صنعتی وجود داشت که بخشی از آن با اتخاذ تمهیدات ویژه به همت نیشکر طراحی و ساخته شده است.

وی در ادامه ساخت دروگر نیشکر را دستاوردی مهم دانست و افزود: دروگرهای نیشکر قدیمی و مربوط به بیست سال گذشته است اما با کارهای تحقیقاتی صورت گرفته این دستگاه بومی‌سازی و تکنولوژی آن به روز شد.

ناصری تصریح کرد: ساخت کارنده نیشکر، ساخت ربات جوشکار، ساخت دستگاه انتقال دهنده ملاس، ساخت اولین دستگاه هشداردهنده موتور، بخشی دیگر از اقدامات این شرکت در بومی سازی تجهیزات کشاورزی و صنعتی در راستای تولید دانش‌بنیان است.

هفت‌تپه از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان است که در این راستا «هفت‌تپه» را مهمترین دستاورد دولت در خوزستان دانست و تاکید کرد: این واحد نیشکری سال گذشته با پشتیبانی سران قوا در یک تصمیم مشترک به ریل تولید بازگشت.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان افزود: روند بازگشت قدیمی‌ترین واحد نیشکری به دوران طلایی و رسیدن به ظرفیت اسمی تولید، سرعت گرفته و این واحد نیشکری در برنامه‌ای تدوین شده، به سمت تولید حداکثری در حرکت است.

وی گفت: در سال جاری که به عنوان سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نام‎گذاری شده، صنعت نیشکر برای تحقق شعار سال، نهایت تلاش خود را به کار خواهد بست و برای نیل به سر منزل مقصود با تمامی ظرفیت‌ها پیش خواهد رفت.

کد خبر 5576450

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت نیشکر خوزستان آبیاری نوین کشاورزی خوزستان مدیریت منابع آب بازرگانی استانها هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی اربعین 1401 خطبه های نماز جمعه افتتاح طرح عمرانی گرگان قزوین دولت سیزدهم گناوه آمار کرونا اردبیل دانش بنیان صنعت نیشکر بومی سازی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟