Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی شریف دهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه را از ۳۰ شهریور تا یکم مهر ماه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ پس از برگزاری نه دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه طی سال‌های ۱۳۹۰ الی ۱۴۰۰ که با حضور گسترده برنامه نویسان حرفه‌ای از کل کشور و همکاری بی نظیر مجموعه‌های خصوصی و دولتی در این مسابقات همراه بود، هم اکنون دانشگاه صنعتی شریف و گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت استراتژیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال آماده سازی برگزاری "دهمین دور ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور MPM۱۰" در تاریخ ۳۰ شهریور الی یکم مهر ماه سال جاری و در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد یکی از بزرگترین، معتبر‌ترین و با سابقه‌ترین مسابقات در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه است که با هدف شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و همچنین شناسایی برنامه نویسان مستعد و برجسته کشور و ورود این افراد به بازار کار برگزار می‌گردد.

گفتنی است، ثبت نام در این مسابقات آغاز شده و تا ۲۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

لازم به توضیح است تیم‌های برتر مسابقات علاوه بر دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی شانس بسیار بالایی برای استخدام در شرکت‌های معتبر حوزه ICT و کمیته ارتباط با صنعت مسابقات را خواهند داشت.

 این مسابقات طی دو مرحله برگزار می‌شود،در مرحله اول شرکت کنندگان با ورود به سامانه مسابقات، چالش‌های رویداد را دریافت کرده و به مدت ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت تا پاسخ‌های خود را برای چالش‌های مسابقه ارسال نمایند.

 مرحله اول به صورت حضوری راس ساعت ۹:۰۰ صبح روز ۳۰ شهریور آغاز شده و راس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه یکم مهر ماه به پایان می‌رسد(۴۸ ساعت) و پس از پایان ۴۸ ساعت مسابقه، ۱۰ تیمی که بیشترین امتیاز را از تیم داوری دریافت کردند به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد.

 مرحله نهایی یا فینال مسابقات به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد. این مرحله حدود ساعت ۱۴:۰۰ روز جمعه یکم مهر ماه آغاز می‌شود و تیم‌های راه یافته به مرحله دوم به مدت ۱۰ دقیقه فرصت خواهد داشت که به ارائه ایده و برنامه خود بپردازند. در نهایت تیم‌های برتر با توجه به امتیاز مرحله اول و دوم مسابقه مشخص خواهند شد.

ثبت نام به صورت تیمی می‌باشد و تیم‌ها می‌بایست حداقل ۲ نفر و حداکثر ۴ نفر عضو باید داشته باشند. ثبت نام انفرادی هم مورد قبول است و تیم سازی برای ثبت نام‌های انفرادی در روز اول مسابقه انجام خواهد شد.

 شرکت در ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه می‌تواند فواید و مزایای متعددی برای شرکت کنندگان ایجاد نماید که به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱-  حضور در یک محیط جدی و واقعی جهت سنجش توانایی‌های فردی.

۲-  سنجش کیفیت ارتباط با هم تیمی‌ها در یک کار گروهی جهت رسیدن به هدف مشترک.

۳-  آشنایی با نقاط ضعف و قوت شخصی یا تیمی در مواجهه با چالش‌های واقعی

۴ - آشنایی و آموزش مباحث جدید که تا به حال با آن رو به رو نشده ایم.

۵- ارتباط با افراد با تجربه و حرفه‌ای که در حین مسابقه به عنوان داور و مشاور در کنار شرکت کنندگان هستند.

۶- ارتباط با مدیران شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات که به عنوان مشاور در حین مسابقه در کنار شرکت کنندگان هستند.

۷ امکان مصاحبه و استخدام در شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات

۸- امکان معرفی شرکت کنندگان در مسابقات به شتابدهنده‌ها و مراکز رشد

۹- امکان جذب سرمایه و اسپانسر برای استارتاپ‌ها

۱۰- دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی

۱۱- عضویت در خانواده بزرگ Sharif ICT و استفاده از امکانات این سامانه

 همچنین جهت ثبت نام در مسابقات و کسب اطلاعات بیشتر به سایت mpm.sharif.ir مراجعه و یا با دبیرخانه رویداد به شماره تلفن تماس: ۵-۶۶۰۲۸۹۶۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلفن همراه علم و فناوری حمایت مسابقات شرکت سامانه چالش کیفیت داور شهریور سنجش آنلاین اسپانسر برنامه نویسی مزایا صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه شریف غیرحضوری ماراتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟