Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@18:33:46 GMT

برنامه‌محوری و ثبات مدیریت اصول توسعه شهری است

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۳۳۱۱

برنامه‌محوری و ثبات مدیریت اصول توسعه شهری است

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه هیچ مشکلی در انتخاب شهردار وجود نداشت، گفت: برنامه‌محوری و ثبات مدیریت از جمله اصول مهم توسعه شهری است و با توجه به عملکرد رضایت‌بخش شهردار اهواز وی تا پایان دوره شهردار خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیاوش محمودی امروز _هشتم شهریورماه_ در یک نشست خبری به مناسبت هفته دولت در نمایشگاه بین‌المللی اهواز، اظهار کرد: برنامه محوری و داشتن برنامه یکی از مهم‌ترین اصول در راه رسیدن به توسعه شهری است، با روی کار آمدن شورای اسلامی دوره ششم از روز اول تلاش برای تدوین برنامه راهبردی عملیاتی اهواز ۱۴۰۵ آغاز شد و مهرماه سال جاری در صحن شورای اسلامی شهر اهواز بررسی و تصویب می‌شود، این در حالی است که سایر کلانشهرها از سال‌های گذشته برنامه و افق ۱۴۲۰ تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داشتن برنامه راهبردی و عملیاتی در ارزیابی و نظارت بر عملکرد شهرداری نقش مهمی دارد، چرا که به وسیله آن است که شورای اسلامی شهر می‌تواند میزان فعالیت‌های شهرداری را بسنجد و با میزان پیش‌بینی شده مقایسه و قضاوت کند، اما بدون داشتن برنامه چنین اقدامی امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: پسماند، نظافت و خدمات شهری، نخاله‌های ساختمانی و زباله‌گردها از جمله مهم‌ترین گلایه‌های شهروندان است، در حوزه جمع‌آوری، نظافت شهری و جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی برنامه‌ریزی انجام شده است، به گونه‌ای که از شرکت‌هایی که در بحث تفکیک از مبدا فعالیت می‌کنند برای اجرای این طرح در اهواز دعوت شده است، از آنجایی که در اهواز روزانه بیش از ۸۰۰ تن زباله تولید می‌شود، محدودیتی در جذب شرکت‌ها نیست و برای آنها مناقصه‌ای نیز برگزار نمی‌شود، چرا که نزدیک به ۴۰ درصد زباله‌های اهواز قابلیت بازیافت دارد.

عوارض آلایندگی شرکت‌های آلاینده پرداخت شود

وی تاکید کرد: در حالی که در دوره‌های قبل از تسهیلات، اوراق مشارکت و منابع ملی در سطح شهرداری استفاده نشده و در این دوره با پیگیری‌های شهرداری چنین مواردی برای شهرداری اهواز در حال رخ دادن است و با خارج شدن شهرداری اهواز از لیست سیاه بانکی امکان دریافت تسهیلات و اوراق مشارکت فراهم شده است، در اولین مرحله سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت تهیه شد و در سال جاری نیز ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز تهیه می‌شود.

محمودی تاکید کرد: از سال ۱۳۹۳ تاکنون عوارض آلایندگی شرکت‌های آلاینده در استان خوزستان پرداخت نشده بود که با پیگیری شهرداری اهواز شش هزار میلیارد تومان مربوط به سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ به شهرداری‌های استان خوزستان تعلق گرفت است، علاوه‌بر آن تا سال ۱۴۰۰ نیز ۱۲ هزار میلیارد تومان دیگر نیز باید پرداخت شود که با جریمه‌های آنها نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان می‌شود.

وی اضافه کرد: یک سال از موضوع انتخاب شهردار گذشته است و بارها نیز در خصوص آن توضیح داده‌ایم، با توجه به اینکه ثابت مدیریت یکی از اصول این دوره شورای اسلامی شهر است، شهردار کنونی اهواز با توجه به عملکرد رضایت‌بخشی که داشته است، تا پایان دوره در سمت خود باقی می‌ماند، چرا که اهواز نیازمند ثبات مدیریتی است.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: انتظار می‌رود افرادی که از وضعیت اهواز انتقاد می‌کنند، حداقل ساکن اهواز باشند، همچنین انتقاد باید منصفانه و سازنده باشد، شهردار انتخاب شورای اسلامی شهر بوده و هیچ گونه فشار سیاسی برای انتخاب شهردار وجود نداشته است.

کد خبر 600836

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری توسعه شهری برنامه ریزی شهری شوراي شهر اهواز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اهواز میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود