Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، انسان‌ها و خفاش‌ها بیشترین جمعیت گوشتخوار جهان را تشکیل می‌دهند و پس از آنها سگ‌ها در جایگاه سوم قرار دارند. اگر سگ گله، سگ نگهبان و سگ‌هایی که حامیان و افراد حقیقی از آنها نگهداری‌ می‌کنند را فاکتور بگیریم، 75درصد سگ‌های جهان بلاصاحب هستند. سگ‌ها به طبیعت تعلق دارند و در شرایط عادی حریم خود را در طبیعت تعیین می‌کنند، اما زندگی شهری حریم سگ‌ها را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنان‌که در همین کلانشهر تهران بسیاری از سگ‌های ولگرد حریم خود را در شهر جست‌وجو می‌کنند و این موضوع، نوع برخورد با سگ‌های ولگرد را در شهرداری تهران با مشکلاتی روبه‌رو کرده است.

زنده‌گیری سگ تا ساماندهی ۶۰۰ شغل مزاحم در منطقه ۱۴  ایده جالب شهردار سنندج برای ساماندهی سگ‌های ولگرد | استفاده از صندوق‌های خیریه برای نگهداری سگ‌ها  سگ‌های بی‌صاحب اینجا خانه ندارند | افزایش چهار برابری اکیپ‌های زنده‌گیری سگ‌های بلاصاحب

به‌گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند، اکنون وضعیت سگ‌های ولگرد در شهر تهران به نقطه بحرانی رسیده است: «در واقع دستورالعمل‌ها به‌تنهایی پاسخگو نیست؛ ضمن اینکه مسئله دوستداران حیوانات و حامیان سگ نیز کار را پیچیده‌تر کرده است.»

محمدمهدی عزیزی معتقد است برای اینکه عقیم‌سازی سگ‌ها در شهر تهران به نتیجه قابل‌قبولی برسد، باید این برنامه در سراسر کشور اجرا شود. او به همشهری می‌گوید: «برنامه‌های عقیم‌سازی برای اینکه جواب دهد، باید در کل کشور صورت بگیرد، اما در شهرستان‌های اطراف سگ‌های ولگرد را زنده‌گیری کرده و به‌دلیل نداشتن پناهگاه در حریم تهران رها می‌کنند.»

روش‌های برخورد با سگ‌های ولگرد

در دنیا معدوم‌سازی سگ‌های ولگرد تا 15درصد استانداردسازی شده است، در شهر تهران اما سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران معدوم‌سازی را جزو روش‌های برخورد با سگ‌های ولگرد قرار نداده است. معدوم‌سازی سگ‌ها مخالفان بسیاری در تهران دارد و حامیان سگ‌ها مخالف سرسخت معدوم‌سازی محسوب می‌شوند. در عین حال، گزیدگی انسان‌ها، به‌خصوص کودکان توسط سگ‌ها نگرانی‌های بسیاری را به‌وجود آورده است. سگ‌های ولگرد برای انسان‌ها می‌توانند خطرآفرین باشند، اما روش برخورد با سگ‌ها نیز اهمیت بسیاری دارد. هم‌اکنون روش زنده‌گیری، عقیم‌سازی و نگهداری برای سگ‌های ولگرد توسط شهرداری تهران صورت می‌گیرد.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهر تهران درباره حمله سگ‌ به انسان به همشهری می‌گوید: «گفته می‌شود اگر سگ‌ها توسط انسان‌ها تحریک نشوند، اغلب حمله نمی‌کنند، اما واقعیت این است که ما در مناطق شهری نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که وقتی شهروندان با سگ ولگرد مواجه می‌شوند، از روی ترس عکس‌المللی نشان ندهند.» شادی مالکی اضافه می‌کند: «در عین حال، آموزش همه شهروندان تهرانی با این کثرت جمعیت امکان‌پذیر نیست.»

به هر ترتیب آنطور که بررسی‌ها و پژوهش‌های آماری مرکز مطالعات و سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با همراهی کارشناسان محیط‌زیستی نشان می‌دهد، رفتار غیرآگاهانه برخی از شهروندان و حامیان حیوانات با سگ‌های ولگرد از یک‌سو و سوءاستفاده عده‌ای از وضعیت پیش‌آمده برای درآمدزایی (مثل درآمد از محل تامین غذا برای سگ‌ها، توله‌گیری از سگ‌ها و فروش آنها و...) باعث شده جمعیت سگ‌های حاشیه شهر تهران، ‌ رو به افزایش بگذارد و حریم خود را رها کنند و بیشتر در سطح معابر شهری حضور یابند. این در حالی است که نتیجه رهاکردن سکونتگاهی از سوی سگ‌ها در دامنه کوه‌ها و فضاهای حاشیه‌ای شهر، جلوآمدن و قدم گذاشتن حیوانات غیراهلی مانند گرگ‌ها به حریم سگ‌ها درپی دارد. به‌عبارتی گرگ‌ها یا گرگاس‌ها (گرگ-سگ) به محل سکونتگاهی انسان‌ها نزدیک شده‌اند که می‌تواند بسیار خطرناک باشد؛ به‌گونه‌ای که طی ماه‌های اخیر برخی از ساکنان سوهانک در تماس با روزنامه همشهری اعلام کرده‌اند که در محله خود و بالاتر از محدوده‌های سرآسیاب، شاهد تردد گرگ بوده‌اند. از سوی دیگر به همه اینها باید تغییرات مخرب زیست‌محیطی و برهم خوردن شرایط سکونتگاهی حیوانات و همچنین شیوع برخی از بیماری‌ها را هم اضافه کرد.

کد خبر 701739 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها خبر مهم شهرداری سگ بدون صاحب تهران پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم شهرداری سگ بدون صاحب تهران پایتخت سازمان مدیریت پسماند سگ های ولگرد برخورد با سگ ها معدوم سازی زنده گیری شهر تهران انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • وحشت‌آفرینی شرور سابقه‌دار در غرب تهران
  • وحشت‌آفرینی شرور سابقه‌دار در غرب تهران | قدرت‌نمایی این مرد به زندان ختم شد
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • بازداشت شرور وحشت آفرین در غرب تهران
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده