Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@13:36:22 GMT

قطع کننده همزمان از انحصار آمریکا خارج شد

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۴۲۱۰

قطع کننده همزمان از انحصار آمریکا خارج شد

قطع‌کننده همزمان، محصول انحصاری شرکت‌های آمریکایی بود که توسط یک شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی و عرضه شد، مهم‌ترین استفاده این دستگاه در خطوط انتقال گاز و نفت است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زری نصرتی عضو هیات مدیره شرکت پارس سایان الکترونیک توس با اشاره به قابلیت‌های این دستگاه ایران‌ساخت گفت: قطع کننده همزمان دارای قابلیت‌های زیادی است که می‌تواند کمک کند تا در زمان ایجاد مشکل در خطوط انتقال، هدررفت کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین استفاده قطع کننده همزمان در خطوط انتقال گاز و نفت است و به همین علت می‌توان در این عرصه فعالیت خوبی در منطقه داشت.

قطع و وصل جریان در آمپر‌های ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ آمپر و ولتاژ ۲۵۰ ولت، حذف نویز کلید زنی و طول عمر بالا به دلیل استفاده از سوئیچ الکترونیکی، امکان برنامه ریزی پنج بازه تاریخی مجزا و هر تاریخ چهار بازه زمانی مختلف، سنکرون اتوماتیک در صورت قطع برق و باطری به هر دلیل، داشتن نشانگر وضعیت باطری بر روی صفحه نمایش و سنکرون مداوم با استفاده از gps از جمله قابلیت‌های دستگاه ایران‌ساخت است.

وصل نگه داشتن ترانس در حالت بدون اینتراپت

همچنین دستگاه قطع کننده همزمان، قادر به تحمل قدرت جریان لحظه‌ای تا چهار برابر جریان نامی است و قابلیت کارکرد با باطری خارجی را نیز دارد. از سوی دیگر آنتن GPS خارجی دارای مگنت و کابل ۵ متری نیز برای استفاده بهتر کاربران در آن تعبیه شده است. وصل نگه داشتن ترانس در حالت بدون اینتراپت از قابلیت‌های دیگر دستگاه است.

دستگاه قطع کننده همزمان پیش از این فقط توسط شرکت‌های آمریکایی ساخته می‌شد که با تولید آن در داخل توانستیم انحصار آن را شکسته و با قیمت یک پنجم نمونه خارجی آن را به بازار عرضه کنیم که کمک بزرگی در صرفه جویی ارزی در کشور بود.

کاربرد دستگاه قطع کننده همزمان

مدیر حوزه دانش‌بنیان افزود: تولید دستگاه قطع کننده همزمان سبب شده تا حدود ۱۵ فرصت شغلی در کشور به صورت مستقیم ایجاد شود که در مرحله بعد به دنبال صادرات این دستگاه به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه هستیم که علاوه بر ارزآوری می‌تواند، فرصت‌های شغلی بیشتری در کشور ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان ایران ساخت انحصاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • لغوسخنرانی سفیرآمریکادر دانشگاه ورمونت همزمان بااعتراضات دانشجویی
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • فلومتر التراسونیک کانال باز چیست؟