Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه رویای ما برای جامعه ایده‌آل این است که زنان هم مدیران شایسته و پرتوان و هم مادران موفق، همسران وفادار و خواهرانی فداکار باشند، گفت: تحقق این رویا زمانی میسر است که دولت ها حمایت نمایند. زیرا ایفای این چهار نقش به صورت همزمان نیاز به حمایت و کمک دولت ها دارد. پیشنهاد ما این است که یک اتحادیه بین المللی برای دفاع از حقوق زنان به منظور به اشتراک گذاری ایده‌های حقوق زنان و تبادل تجربیات توانمندسازی زنان تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر فریده حق‌بین، سرپرست دانشگاه الزهرا(س) در جلسه ای که با حضور هیئت آفریقای جنوبی در این دانشگاه برگزار شد، به معرفی دانشگاه الزهرا به عنوان بزرگترین دانشگاه ویژه بانوان در جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

وی با ذکر تاریخ تاسیس و آمار دانشجویان، اساتید، دانشکده ها، پژوهشکده زنان و پردیس ارومیه دانشگاه الزهرا گفت: از افتخارات ما در دانشگاه الزهرا وجود پژوهشکده زنان و دپارتمان مطالعات زنان و خانواده در دانشگاه است که در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. از اهداف ما در پژوهشکده زنان مطالعه و تبیین نگرش پیشرو اسلام به عنوان ایده ئولوژی و مکتب مورد توجه جمهوری اسلامی ایران به زنان و حفظ کیان خانواده است.

سرپرست دانشگاه الزهرا(س) افزود: دومین هدف ما تلاش برای جلب حمایت بیشتر از زنان سرپرست خانوار و گرفتن امکانات حمایتی برای زنانی است که در کنار فعالیت اجتماعی نقش موثری در خانواده برای فرزندان و همسرانشان دارند.

دکتر حق‌بین در ادامه افزود: رویای ما برای جامعه ایده ال این است که زنان هم مدیران شایسته و پرتوان و هم مادران موفق، همسران وفادار و خواهرانی فداکار باشند. تحقق این رویا زمانی میسر است که دولت ها حمایت نمایند. زیرا ایفای این چهار نقش به صورت همزمان نیاز به حمایت و کمک دولت ها دارد. پیشنهاد ما این است که یک اتحادیه بین المللی برای دفاع از حقوق زنان به منظور به اشتراک گذاری ایده های حقوق زنان و تبادل تجربیات توانمندسازی زنان تشکیل شود.

در ادامه دکتر لیلا تاجیک، مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا(س)، با ذکر یادداشت تفاهم های موجود بین دانشگاه الزهرا و دانشگاههای آفریقای جنوبی، پیشنهاد اجرایی سازی موارد همکاری، از جمله برگزاری نشستها و کنفرانسهای تخصصی، همکاری علمی اساتید و تبادل دانشجویان به صورت متقابل را مطرح کرد.

خانم مالولکه میکاتئو دبیرکل وزارت زنان، جوانان و افراد دارای ناتوانی آفریقای جنوبی و رئیس هیات میهمان در سخنان خود با تشکر فراوان از استقبال شایسته دانشگاهیان دانشگاه الزهرا از هیات آفریقای جنوبی، گفت: ما در اینجا با نشان های مهم و بزرگی از توانمندسازی زنان روبرو شدیم، درحالی که در آفریقای جنوبی هنوز در حال مبارزه برای توانمندسازی زنان در ابعاد اجتماعی و اقتصادی هستیم. به عقیده ی من توسعه مشارکت اجتماعی زنان جز با همکاری بخشهای دانشگاهی و تبادل تجربیات پژوهشی امکان پذیر نیست.

وی افزود: در آفریقا به خاطر تاثیر نظام آپارتاید و تبعیض های نژادی و جنسیتی، زنان به شدت ضعیف نگاه داشته شده اند. به منظور تحقق توانمندسازی زنان برای ایفای چهار نقش مهم زنان در جامعه و خانواده که ریاست دانشگاه الزهرا بدان اشاره نمودند، نیاز به همکاری و تبادل تجربیات داریم.

وی افزود: من با تاسیس اتحادیه بین المللی دفاع از حقوق زنان بسیار موافقم و از این ایده استقبال می کنم. پارلمان آفریقای جنوبی نیز قوانینی برای حمایت از زنان و حفظ حقوق آنان، تصویب نموده است.

وی سپس به تشریح بخشهای وزارت زنان، جوانان و افراد ناتوان آفریقای جنوبی و فعالیتهای هر بخش به صورت جداگانه که گاه با یکدیگر همپوشانی دارند پرداخت. ایجاد اشتغال برای زنان و جوانان، اصلاح سیستم حمل و نقل شهری به منظور تسهیل رفت و آمد اجتماعی برای افراد ناتوان جسمی، و نیز تصویب قوانین جلوگیری از خشونت علیه زنان و کودکان از جمله اقدامات آن وزارت در آفریقای جنوبی است.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه الزهرا در پایان نشست دو هدیه یادبود دانشگاه الزهرا از سوی دکتر حق بین سرپرست دانشگاه به رئیس هیات میهمان و سفیر آفریقای جنوبی در کشورمان اهدا شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا سرپرست دانشگاه الزهرا اتحادیه بین المللی توانمندسازی زنان دفاع از حقوق زنان تبادل تجربیات آفریقای جنوبی دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبی
  • رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیسی فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • رییسی فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • کنعانی: آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند