Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم رئیسی در دومین نشست خبری خود در قامت رئیس دولت جمهوری اسلامی و در شرایطی که بیش از یک سال از نخستین‌بار که در این سطح پاسخگوی اصحاب رسانه بود، می‌گذرد به پرسش بعضی خبرنگاران حاضر در این نشست پاسخ گفت. حال آن‌که به بعضی پرسش‌هایی که در نشست خبری سال گذشته نیز مطرح شده بود، پاسخی تکراری داد و در مواجهه با پرسش‌های اقتصادی، باز از اعداد و ارقامی سخن گفت که نه فقط با واقعیت معیشت شهروندان، بلکه حتی با آمار رسمی و داده‌های مرکز آمار ایران نیز همخوانی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما در حالی که عملکرد دولت انقلابی حالا انتقاد برخی نمایندگان مجلس انقلابی را نیز برانگیخته، سخنگوی فراکسیون اقلیت پارلمان، با اشاره به سفرهای استانی گاه و بی‌گاه رئیسی و واکسیناسیون کرونا تاکید کرد: «حضور آقای رئیسی در میان مردم و اقداماتی که او و مجموعه دولت سیزدهم، با هماهنگی دیگر نهادها در راستای واکسیناسیون و در مجموع مدیریت کرونا در دستور کار قرار دادند، از جمله اقدامات مثبت دولت در این یک سال بود.»

محمدعلی محسنی بندپی که از بحث و بررسی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در نشست فراکسیون اقلیت مجلس انقلابی خبر داد، به بیان و تشریح برخی از این انتقادهای نمایندگان در نشست فراکسیون مستقلین ولایی پرداخت و گفت: «در بحث مدیریت اقتصادی و وظایفی که دولت در این حوزه برعهده دارد، کاستی‌هایی دیده می‌شود که فقدان برنامه منسجم اقتصادی و راهبرد یکپارچه و منطقی برای بهبود وضعیت معیشتی شهروندان از جمله این موارد است.»

بیشتر بخوانید :

سیاهکلی : استیضاح وزیر صمت پابرجاست / معاون رئیسی علیه رئیسی است طعنه سنگین زیباکلام به انتقادهای رئیسی از دولت قبل سیاستمداران چه نمره‌ای به کارنامه یک‌ساله دولت دادند؟

او همچنین گفت: «ناتوانی دولت در تحقق وعده کنترل تورم و نبود وحدت در تیم اقتصادی دولت از دیگر انتقادها به عملکرد یک سال نخست دولت است.» سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس انقلابی همچنین گفت: «درنظر نگرفتن شایسته‌سالاری در انتصابات، غالب بودن نگاه جریانی و حزبی در این انتصابات و عدم بهره‌گیری از نخبگان در مدیریت کشور نیز مورد انتقاد است.»

این نماینده مجلس یازدهم که معتقد است «دولت در تحقق برخی وعده‌های یک‌ساله ناکام بود»، می‌گوید: «از جمله این وعده‌ها، تامین مسکن و اشتغال بود که دولت در تحقق‌شان ناموفق بوده است.»

محسنی بندپی که «گرانی کالاهای اساسی» و «دشواری‌های معیشتی ناشی از آن» را از جمله مواردی خوانده که در این یک سال گذشته، مردم را با دشواری‌های تازه روبرو کرد، با بیان این‌که ادامه این وضع بسیار نگران‌کننده است، گفت: «مطالبات بازنشستگان، همسان‌سازی حقوق‌ها، رتبه‌بندی معلمان و عدم تناسب درآمد و هزینه معلمان نیز موجب نگرانی است و لازم است دولتمردان به این مسائل توجهی ویژه داشته باشد.»

۲۱۲۲۰

کد خبر 1668076

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی مجلس یازدهم یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • پدیده مشکوکی که این روزها بین جوانان مُد شده!
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟