Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@23:12:40 GMT

تشکیل کمیته ماده ۱۰ بند ۵۵ قانون شهرداری‌ها

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۶۹۸۴

تشکیل کمیته ماده ۱۰ بند ۵۵ قانون شهرداری‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست کارگروه تخصصی علمی و مطالعاتی حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی شهر تهران با حضور نمایندگان ارگان‌ها و سازمان‌های متولی برگزار شد. احمد احمدی صدر گفت: این نشست با تاکید بر مقوله انجام پروژه‌های مطالعاتی مرتبط با مفهوم مسئولیت اجتماعی سازمانی، شناسایی و استخراج خواسته‌ها و انتظارات ذی نفعان تعیین موضوعات اساسی مسئولیت اجتماعی سازمانی مرتبط با آن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد راهبری و رئیس دبیرخانه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران خاطرنشان کرد: اولین جلسه ستاد راهبردی مسئولیت پذیری سازمانی با حضور شهردار تهران با حضور مسئولین و نمایندگان سازمان‌ها و شرکت‌های اقتصادی و دولتی عضو این ستاد تشکیل شد و روندی نظام مند در بحث مسئولیت پذیری و اجتماعی با تدوین دستورالعمل‌های اجرایی بر اساس شاخص‌هایی همچون حفظ محیط زیست، حفظ و نگهداشت شهر، توسعه و ارتقای کیفیت زندگی در شهر تهران، زیست پذیر بودن شهر تهران و حمایت از اقشار آسیب دیده و به طور کلی حمایت از اقشار مختلف شهر تهران در چارچوبی منظم تدوین و اجرایی شکل گرفت.

وی تشکیل کمیته ماده ۱۰ بند ۵۵ قانون شهرداری‌ها و کارگروه سرمایه گذاری اجتماعی را از جمله اقدامات اجرایی انجام شده این دبیرخانه برشمرد و افزود: در نظام نامه مسئولیت پذیری اجتماعی و توجه به موضوعاتی همچون آسیب‌های پذیری و نگهداشت کلان شهر تهران، بحث آئین نامه‌ای و مطالعاتی است که باید در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی صورت پذیرد و بر اساس این پژوهش‌ها و تولید دستورالعمل‌های اجرایی سازمان‌ها در حیطه تصمیم شیوه اجرایی پذیرد.

احمدی صدر بررسی تشکیل کارگروه‌های تخصصی علمی و مطالعاتی حوزه مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران، بررسی تشکیل کارگروه‌های تخصصی جهت هم اندیشی و جلب مشارکت ذی نفعان و تعیین مطالبات، چالش‌ها و مسائل اساسی مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانی شهر تهران، بررسی ساز و کارهای قانونی و اجرایی درون سازمانی و برون سازمانی جهت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های واحدهای درون سازمانی و برون سازمانی در فرایند انجام پروژه‌های علمی، مطالعاتی و پژوهشی حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی و مدیریت هزینه‌های آن‌ها از طریق مشارکت سازمان‌های مسئولیت پذیری اجتماعی شهر تهران و بررسی تدوین دستورالعمل‌ها و فرآیندهای اجرایی حمایت است انجام و انتشار مطالعات و پژوهش‌های و مستند سازی اسناد و برنامه‌های عملیاتی استفاده از نتایج مطالعات انجام شده در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی داخلی و بین المللی را جمله دیگر موارد مورد بررسی در این نشست برشمرد.

کد خبر 5577056

منبع: مهر

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی شهر تهران شهرداری تهران شهرداری تهران اربعین حسینی اربعین 1401 سازمان محیط زیست کمیته امداد امام خمینی حفاظت از محیط زیست دادستانی تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه بهزیستی مدیریت بحران مدیریت شهری شرکت کنترل کیفیت هوای تهران انسیه خزعلی حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی اجتماعی سازمانی شهر تهران سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است

ایسنا/یزد مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است، از نمایندگان مجلس خواست با اصلاح قانون، حق اخراج این افراد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی سلب شود.

«محمدرضا فلاحتی» در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های به حق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحدهای تولیدی است.

وی با اشاره به این که ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. در این دو سال و نیم که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد، ۸۰ تشکل دیگر در واحدهای تولیدی شکل گرفته است.

تشکیل ۲۳ شورای اسلامی کار در استان

فلاحتی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی استان تاسیس شده در حالی که در ۳۱ سال گذشته، در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته‌اند.

وی اضافه کرد: باید به این نکته نیز اشاره کنم که وزارتخانه شش سهمیه را برای تشکیل شورای اسلامی کار در سال گذشته به استان یزد اختصاص داده بود ولی ۱۵ شورای اسلامی کار در کارخانه‌های استان راه‌اندازی شده یعنی ۲.۵ برابر بیشتر نسبت به تعهدات تکلیفی استان اتفاق افتاده است.

برگزاری انتخابات الکترونیکی تشکلات کارگری

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین در این رابطه گفت: برای اولین بار در کشور، سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه‌اندازی و برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به ۴۹۹۴ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و ۱۰۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدیدنظر استانی مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد ۳۹۸۶ درخواست مورد تائید قرار گرفته است.

خطای کمتر از یک درصد مراجع حل اختلاف استان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: در سال گذشته ۵۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

فلاحتی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

تشکیل سه کمیته برای نظارت بر حسن انجام کار

فلاحتی در ادامه عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران اداه کل بر تمامی امور، نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نشود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که در برخی از موارد رفع نقص‌هایی به کارفرمایان ارجاع داده می‌شد که متاسفانه عده معدودی توجه‌ای به این مسئله نداشتند. با مراجع قضایی نشست‌هایی را برگزار کردیم و در این کمیته نماینده دادستان حضور دارد و در صورتی که کارفرمایی پس از تذکرات متعدد اقدامی انجام نداد، صورت‌جلسه شده و به دادگاه جهت اعمال ماده ۱۰۵ معرفی می‌شود.

وی با اشاره به وظایف کمیته رصد نیز گفت: هفته‌ای دو بار به واحدهای تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند و در نشستی که نمایندگان کارگران و مدیرعامل حضور دارند، پیرامون حوزه کارگری و ایمنی کارگران بحث و تبادل‌نظر می‌شود.

فلاحتی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی یا اعتراضاتی که توسط مراجعان صورت می‌گیرد، پرونده‌های شکایت‌ها رسیدگی می‌شود و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در این نشست پیرامون مسکن کارگری، کمبود نیروی کار، امنیت شغلی و مجموعه‌های ورزشی کارگران بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • پلمب واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد