Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی گفت: ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در دولت سیزدهم رفع تداخل شد که معادل یک سوم کل اقدامات انجام شده در سال های گذشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در قرار گاه ملی صور اسناد و حفظ  کاربری اراضی کشاورزی خواستار هماهنگی بیشتر سازمان امور اراضی، سازمان ثبت اسناد و سازمان نقشه برداری برای  اتمام اقدامات در رفع تداخلات اراضی کشاورزی شد و مهلت یک هفته‌ای تعیین شد تا ظرفیتی بتوانند هماهنگی های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  با وجود اینکه در برخی از استان اقدامات خوبی برای رفع تداخلات اراضی کشاورزی انجام شده است اما فعالیت برخی از استان ها قابل قبول نیست به طوری که در استان‌های مانند خوزستان، کرمان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد عملکرد تقریبا صفر بوده است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه  برای افزایش سرعت در صدور اسناد کشاورزی روسای سازمان های استان های مختلف باید خود در جلسات شرکت کنند  ادامه داد: در صورتی که هر استانی با موضوع کمبود نیروی استانی نیز مواجه است از ظرفیت بخش خصوصی نظیر نظام مهندسی کشاورزی و نظام صنفی برای تسریع در رفع تداخلات کشاورزی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: برای اینکه بتوان سرعت رفع تداخلات اراضی کشاورزی در استان‌های مختلف افزایش یابد به جای برگزاری جلسات ماهانه باید هفت روز هفته جلسه تشکیل شود.

ساداتی نژاد اظهار داشت: 31 شهریور ماه سال جاری نیز عملکرد جهاد کشاورزی استان های مختلف در باره رفع تداخلات اراضی کشاورزی، سنجیده می شود و درباره آنها تصمیم گیری خواهد شد.

وی اضافه کرد: حداقل زمین های که در زمینه تداخلات مشکلات زیادی ندارند برای صدور سند و رفع تداخلات آنها باید با سرعت بشتری اقدام صورت گیرد.

دولت سیزدهم به اندازه یک سوم کل سال‌های گذشته از اراضی کشاوری رفع تداخل کرد

بنابراین گزارش صفدر نیازی رئیس سازمان امور اراضی کشور نیز در حاشیه این نشست اظهار داشت: 5 هدف اصلی در سازمان امور اراضی کشور در دولت سیزدهم تعیین شده که رفع تداخلات اراضی کشاورزی در این میان اولویت اول است و امیدواریم که تا پایان سال آینده تمام اراضی کشاورزی رفع تداخل و وضعیت آنها تعیین تکلیف شود.

وی افزود: سرعت رفع تداخلات افزایش یافته است و در اغلب استان ها سرعت مناسبی دارند هرچند برخی از استان ها در این امر هنوز به خوبی فعال نشده اند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بر اساس آمار موجود 18 میلیون و 700 هزار هکتار اراضی کشاورزی در کشور وجود دارد که از این تعداد 3 میلیون و 740 هزار هکتار  معادل 20 درصد رفع تداخل شده است و برخی از این اراضی نیز تداخل ندارد و پلاک زمین به صورت صد درصدی مستثنیات است یا اختلافی با نقشه های منابع طبیعی ندارد.

وی تصریح کرد: با سرعتی که امور اراضی و جهاد کشاورزی استان ها دارند امیدواریم رفع تداخلات قوانین موازی بر روی اراضی کشاورزی تا پایان سال آینده تمام شود و به وعده ای که داده ایم عمل کنیم.

نیازی اظهار دشت: بعد از رفع تداخلات اراضی کشاورزی، سازمان ثبت اسناد سند اراضی کشاورزی کشاورزان را صادر می‌کند به همین منظور در تلاش هستیم که با سرعت بیشتری رفع تداخلات انجام شود.

وی تصریح کرد: از سه میلیون و 740 هزار هکتاری رفع تداخل در اراضی کشاورزی یک سوم آن در یک ساله عمر فعالیت دولت سیزدهم بوده است که سرعت کار در مقایسه با گذشته قابل مقایسه نیست؛ با پیگیری‌های هفتگی وزیر جهاد کشاورزی در جلسات  قرار گاه ملی صور اسناد و حفظ  کاربری اراضی کشاورزی این سرعت افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: برای تسریع در انجام کار تصاویر ارتوفتو و دقیقی از نظر مختصات نیاز داریم که با تحقق این کار با سازمان نقشه برداری تفاهم هایی صورت گرفته است. 

وی اظهار داشت: پرژه بزرگی در کشور برای رفع تداخلات اراضی کشاورزی در حال انجام است و محدودیت های مانند کمبود نیروی انسانی و عدم هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط وجود دارد اما در استان ها تحت راهبری رئیس جهاد کشاورزی باید تعامل داشته باشند.

نیازی گفت: در برخی از استان ها که عملکرد مناسبی در رفع تداخلات اراضی کشاورزی وجود نداشته است همکاری مناسبی از سوی دستگاه های ذی ربط نظیر سازمان ثبت و نقشه برداری وجود نداشته است و نیازمند نقشه های دهه 40 هستیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: بر اساس قانون رئیس کمیسیون رفع تداخلات در هر استان، رئیس جهاد کشاورزی است و  مدیرکل دستگاه‌های ذی ربط مانند ثبت، منابع طبیعی و راه شهره سازی اعضای آن هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی رئیس سازمان امور اراضی کشور رفع تداخلات اراضی کشاورزی اراضی کشاورزی برخی از استان جهاد کشاورزی دولت سیزدهم هزار هکتار رفع تداخل استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند

فرید قشلاقی در بازدید ازاجرای عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد جزئیات این طرح،گفت: بر اساس این طرح مشارکتی، اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: برداشت آب از سد سهند از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزء فاز پنج سد سهند است.

وی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری و بر تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الکوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد

فرماندار هشترود به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان