Web Analytics Made Easy - Statcounter


زنگانه امروز سه شنبه ۸ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طرح گردشگری و طبیعت گردی جزیره آشوراده علی رغم تمام اراده‌هایی که مانع انجام آن می‌شوند با قدرت و قوت هر چه بیشتر در حال انجام است و تاکنون جاده دسترسی در سایت پشتیبان با کسب تمام مجوز‌های زیست محیطی احداث شده است.

او ادامه داد: همچنین در سایت ۱۳۸ هکتاری پشتیبان و ۲۲ هکتاری داخل جزیره نیازمند توان مالی سرمایه گذاران هستیم و در عین حال از ظرفیت تغییر کاربری فضا‌های موجود نیز استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او گفت: برای تکمیل طرح‌های حوزه فرهنگی و تکمیل مجتمع‌های فرهنگی ۱۸۰ میلیارد تومان در سفر رییس جمهور به گلستان اختصاص داده شده است.

زنگانه گفت: گلستان پایلوت طرح کنترل کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور شد تا مداخلات محله محور را برای معضلات اجتماعی داشته باشیم.

استاندار گلستان گفت: تعهد ما در نهضت ملی مسکن ساخت ۹۴ هزار واحد مسکونی در ۴ سال است که تا کنون قریب به ۹۰ هزار نفر ثبت نام کرده اند و نیازمند ۱۸۰۰ هکتار زمین هستیم.

زنگانه گفت: در حوزه مسکن روستایی ۲۸ هزار واحد تعهد داشتیم که ۶۰ درصد زمین آن تامین شده است و با استفاده از کمیته فرعی مسکن اراضی تحت تملک دستگاه‌ها را شناسایی کردیم.

زنگانه افزود: همه توانند با سوت زنی نسبت به اعلام اراضی مازاد دستگاه‌ها اقدام کنند تا مراحل تحویل آن‌ها به اداره کل راه و شهرسازی صورت گیرد

او ادامه داد: دولت اشتغال جوانان را مورد توجه قرار داده و از ۱۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مصوب سفر رییس جمهور، ۱۰ درصد به اشتغال دانش بنیان و هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ازدواج جوانان در نظر گرفته شده است.

استاندار گلستان گفت: فضای خبری، اطلاع رسانی و مجازی استان باید فضایی مبتنی بر اخلاق باشد و البته دامان جامعه خبری و خبرنگاری استان پاک است و به هیچ عنوان کانال و صفحه‌های بی هویت را جزیی از جامعه خبری نمی‌دانیم.

پتروشیمی گلستان، یک گام مانده به پایان رفع مشکلات

زنگانه افزود: در سفر رییس قوه قضاییه اختیارات کامل در خصوص پتروشیمی گلستان به رییس کل دادگستری استان تفویض شد و تا کنون ۱۱ گام از ۱۲ گام حل مشکلات پتروشیمی برداشته شده است.

او گفت: با پرداخت بدهی پتروشیمی گلستان به شرکت پتروشیمی ایران و معرفی بزرگترین هلدینگ این حوزه، امیدواریم هر چه زودتر مرحله اجرایی آن آغاز شود.

او گفت: مرحله ۶ هزار هکتاری مجتمع پرورش میگو گمیشان با محوریت اشتغال بومیان و گلستانی‌ها در سفر رییس جمهور مورد تاکید قرار گرفت و بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مصوبه به آن اختصاص یافته است، البته مجتمع ۵۰۰ هکتاری ماهیان خاویاری نیز در کنار مجتمع پرورش میگو مورد توجه است.

استاندار گلستان گفت: گلستان روزگاری قطب پرورش خاویار و ماهیان خاویاری بوده، اما به دلیل مشکلات خلیج گرگان که حکم رحم دریای خزر را دارد در حال حاضر تولیدات استان به شدت کاهش یافته است.

زنگانه گفت: اکتشافات نفت و گاز در استان با سرعت خوبی در حال انجام است و امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسیم.

او افزود: در سفر رییس جمهور منابع خوبی برای بیمارستان‌ها در نظر گرفته شد به طوری که ۱۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان گالیکش مصوب شد، طرح بیمارستان گمیشان فعال است و بیش از هزار میلیارد تومان برای بیمارستان جایگزین ۵ آذر مصوب شده است.



استاندار گلستان گفت: مسیر ریلی اینچه برون به شاهرود به عنوان یک کلان طرح می‌تواند ارتباط ما را با کشور‌های آسیای مرکزی برقرار کند و معتقدیم این طرح می‌تواند در سطح ملی ارزشمند باشد.

او گفت: خوشبختانه اساسنامه منطقه آزاد اینچه برون تهیه شده و پس از تایید شورای نگهبان با توجه به مصوبه ۸۰۰ میلیارد تومانی طرح جامع آماده خواهد شد تا این اعتبار از محل تهاتر نفت وارد مکانیزم اجرایی شود.


استاندار گلستان گفت: شاخص مقاوم سازی مدارس استان از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و بر اساس مصوبه سفر هیئت دولت به گلستان بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان به تکمیل مدارس خیرساز اختصاص یافت.

زنگانه گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته با جمهوری ترکمنستان بزودی تجارت چمدانی و تبادل کامیونی به شرایط قبل از همه گیری کرونا بازخواهد گشت و حجم مبادلات تجاری استان از ۱۸۶ میلیون دلار فعلی به ۵۰۰ میلیون دلار در افق برنامه ریزی شده خواهد رسید.

نیاز به اعتبار ۲۴۰۰ میلیارد تومانی برای بهره برداری از سد نرماب

او افزود: خشکی خلیج گرگان نه تنها شهر‌های استان گلستان بلکه استان‌های مازندران و سمنان و حتی جمهوری ترکمنستان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و تلاش ما با کمک رسانه‌ها بازگشت خلیج به اکوسیتم طبیعی گذشته است.

استاندار گلستان گفت: سد نرماب به عنوان تامین کننده‌ی آب شرب ۵۳۵ هزار نفر در شرق استان مورد توجه جدی بوده است و البته علیرغم مصوبه‌ی ۲ هزار میلیارد تومانی برای آن نیازمند ۲۴۰۰ میلیارد تومان تا بهره برداری هستیم.

زنگانه افزود: بیش از ۹۰ آببندان در حوزه گرگانرود در بستر رودخانه و یا به صورت غیر مجاز در حال فعالیت هستند که بر اساس مصوبه شورای تامین در زمان مشخص و در نیمه آبان ماه فعلی اقدام لازم برای تخریب آن‌ها صورت خواهد گرفت و البته باید توجه داشت که دستگاه‌های اجرایی مرتبط ملزم به پاسخگویی در خصوص این آب بندان‌ها هستند چرا که وجود آن‌ها مانع دسترسی زمین‌های پایین دست به حقابه گرگانرود می‌شود و باید عدالت در این منطقه رعایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری گلستان نشست خبری آشوراده استاندار گلستان گفت سفر رییس جمهور میلیارد تومان سفر رییس او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!