Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت بر برگزاری این رویداد به صورت بین المللی و در گستره ایران اسلامی و کشور‌های منطقه تاکید کرد و افزود: این جشنواره از شهریور ماه آغاز و تا آذر ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید فخر موسوی با بیان اینکه جشنواره تئاتر مقاومت در ابتدای امر با نام جشنواره تئاتر دفاع مقدس برگزار می‌شد و در چندین دوره به عنوان جشنواره مقاومت برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفت: در چندین سال هم به صورت دوسالانه برگزار شد و سال گذشته هفدهمین دوره آن و امسال هجدهمین دوره آن برگزار خواهد شد.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت با اشاره به تفاوت هجدهمین دوره این جشنواره با دوره‌های پیشین جشنواره در مورد تفاوت جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نسبت به دوره‌های قبل گفت: افزوده شدن بخش بین الملل اول و بین الملل دوم و گستره جشنواره در ایران اسلامی و کشور‌های منطقه خواهد بود.

وحید فخر موسوی درباره افزایش بودجه هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت گفت: در این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های قبل بودجه جشنواره 50 درصد افزایش داشته است.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت یادآور شد: در بخش پیاده روی اربعین در دو سال گذشته 25 میلیون زائر حضور داشتند که پنج میلیون از این زائران ایرانی بودند و 20 میلیون زائر غیر ایرانی. در همین راستا ما آثار بدون دیالوگ را برای اجرا در پیاده روی اربعین انتخاب کردیم. بیشتر کار‌های اجرایی مبتنی بر تصویر از آیین‌های مختلتف سوگواری در ایران است.

فخر موسوی تصریح کرد: انجمن مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح آثار نمایشی اجرایی این دوره از جشنواره را ثبت و ضبط می‌کند.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا آثار با موضوع دفاع مقدس ممیزی می‌شوند و در جشنواره تئاتر مقاومت اجرا نمی‌شوند، گفت: ما در اجرای این آثار تابع قانون هستیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تابع قانون است، اینکه شرایط امروز با دیروز متفاوت است؛ ما بر اساس مر قانون به جلو می‌رویم، اگر کاری آن شرایط را داشته باشد اجرا می‌شود؛ شعار اصلی جشنواره تئاتر مقاومت هم افزایی و تعامل است.

وی درباره موازی کاری سازمان‌ها و نهاد‌ها در پیاده روی اربعین اظهار کرد: ما در دبیرخانه تئاتر مقاومت، مرکز هنر‌های نمایشی و حوزه هنری و سایر نهاد‌هایی که آثاری را در این رویداد اجرا می‌کند، همراه هستیم. هدف و سیاست ما این است که در کنار آن‌ها باشیم و با هیچ کدم تقابل نداریم.

فخر موسوی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو که آیا این جشنواره می‌تواند در بخش صحنه‌‎ای و تله تئاتر خروجی حرفه‌‎ای داشته باشد؟ گفت: من تئاتر مقاومت را جدای از تئاتر حرفه‌ای کشور نمی‌دانم. بسیاری از بزرگان تئاتر ما شروع کارشان با تئاتر مقاومت و دفاع مقدس بوده است. نباید گفت که تئاتر مقاومت با تئاتر کشور فرق دارند، گونه‌های تئاتری فرق می‌کنند، ولی همه در یک راستا کار می‌کنند، این تفکیک را بنده قائل نیستم. وی اضافه کرد: بخشی از کار‌های تولیدی جشنواره تئاتر مقاومت به اجرای عمومی می‌رسند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره تئاتر مقاومت سینما و تئاتر جشنواره تئاتر مقاومت فخر موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنر‌های نمایشی استان تهران با همکاری اداره کل هنر‌های نمایشی و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران را آبان ماه در پردیس تئاتر تهران و شهرستان‌های استان برگزار می‌کند.

موضوع ویژۀ این دوره جشنواره جوانی جمعیت و فرزندآوری است و استحکام بنیان خانواده با تأکید بر جایگاه زن، عفاف و حجاب، تأکید بر هویت ملی ایرانی براساس سه عنصر اصلی مسلمان‌بودن، انقلابی‌بودن و عمق تاریخی طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، تأکید بر امیدآفرینی و نشاط اجتماعی، موضوعات شهر و شهروندی با تکیه بر اخلاق، معرفی و شرح زندگانی شخصیت‌های مهم ملی، علمی و مذهبی، جهاد تبیین، ایثار و ارزش‌های جبهۀ انقلاب و مقاومت، آسیب‌های اجتماعی، ضرورت وحدت و یکپارچگی ملی، مذهبی و قومی و جهش تولید با مشارکت مردم از دیگر اولویت‌های موضوعی این رویداد هنری هستند.

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران شامل بخش مسابقه تئاتر استان تهران، ایثار، نهال (ویژۀ آموزشگاه‌های هنر‌های نمایشی شهرستان‌های استان تهران)، تئاتر خیابانی، لبخند (آثار کمدی، طنز و نمایش‌های آئینی و سنتی)، تئاتر کودک و نوجوان، نمایشنامه‌نویسی و کارگاه‌های آموزشی است که تمامی بخش‌های جشنواره، به استثنای کارگاه‌های آموزشی، به شکل رقابتی برگزار می‌شود.

بر اساس گاهشمار جشنواره، گروه‌های متقاضی شرکت در جشنواره، تا ۳۱ خردادماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه تئاتر استان تهران در تارنمای ایران تئاتر (به آدرس Tehran.theater.ir) در این رویداد هنری ثبت نام کنند.

ارزیابی آثار این دوره از جشنواره تئاتر استان تهران ۳۱ مرداد تا ۹ شهریور خواهد بود آثار برگزیده از ۲۵ شهریور تا ۴ آبان در شهرستان‌ها اجرا خواهند شد.
گفتنی است، بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران از ۹ تا ۱۶ آبان به دبیری امیرحسین شفیعی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است