Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:06:45 GMT

تهیه اطلس سرمایه‌گذاری استان زنجان

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۸۴۱۱

تهیه اطلس سرمایه‌گذاری استان زنجان

ایسنا/زنجان استاندار زنجان، از تهیه اطلس سرمایه‌گذاری برای استان خبر داد.

محسن افشارچی ظهر امروز (۸ شهریورماه) در جلسه شورای اداری شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه چند سالی است اوضاع مملکت با توجه به کمبودهای اعتباری و تحریم‌ها خوب نیست، اظهار کرد: با توجه همین موضوع، نسبت به عملکردها باید قضاوت منصفانه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، وضعیت توسعه‌یافتگی شهرستان‌ها بررسی شده است، عنوان کرد: در این زمینه شهرستان خرم‌دره در ردیف‌های اول و خدابنده و ماه‌نشان در ردیف‌های آخر قرار دارد.

نماینه عالی دولت در استان زنجان با توضیح اینکه یک بودجه در کل کشور به نام بودجه هزینه‌ای داریم که از این محل حقوق‌ها تامین می‌شود، تصریح کرد: یک بودجه نیز مربوط به تملک دارایی است که متعلق به پروژه‌های عمرانی و ساخت زیرساخت‌ها است.

استاندار زنجان با یادآوری اینکه بودجه استان زنجان از محل تملک دارایی ۹۵۰ میلیارد تومان است که در برخی از استان‌ها این بودجه دو برابر است، افزود: تاکنون ۶۰ میلیارد تومان از این محل به استان تخصیص داده شده که ۳۰ میلیارد تومان آن اوراق است.

وی با بیان اینکه از محل مالیات تاکنون به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دانشگاه علوم‌پزشکی در مجموع ۱۰۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، ادامه داد: امسال باید مجموعه مدیریت استان به دنبال افزایش بودجه استان باشند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه مالیات نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان مازاد مالیات از صنایع به صورت قانونی اخذ شده است، گفت: باید تلاش کنیم ۵۰ درصد این مالیات‌ها به استان بازگردد.

وی از تهیه اطلس سرمایه‌گذاری استان نیز خبر داد و متذکر شد: همه داشته‌ها و طرفیت‌های خرم‌دره نیز باید برای اطلاع‌رسانی در این اطلس معرفی شود.

این مسئول با اشاره به اینکه حجم سرمایه‌گذاری انجام شده در ابهر به نسبت زنجان بیشتر است که دلیل این امر نیز نزدیکی ابهر به پایتخت است، یادآور شد: ۴۳ درصد اشتغال خرم‌دره در حوزه صنعت است، این در حالی است که این میزان در استان ۳۷ درصد است.

افشارچی با بیان اینکه دو مدل فاضلاب یکی در ابهر و یکی در خرم‌دره داریم، اضافه کرد: در ابهر سرمایه‌گذار بخش خصوصی نسبت به تکمیل فاضلاب اقدام کرده است.

وی در ادامه، گریزی به موضوع قیر سهمیه‌ای زد و افزود: شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت، ۵۰ درصد قیر را خواهند گرفت و شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت نیز ۵۰ درصد دیگر را که خرم‌دره، ابهر و زنجان بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند.

استاندار زنجان با بیان اینکه امسال به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دو برابر سال‌های گذشته پرداختی داشتیم که بی‌سابقه است، ادامه داد: ۵۴ میلیارد تومان به شهرداری و ۱۲ میلیارد تومان نیز به دهیاری‌های خرم‌دره پرداخته شده که باید نسبت به عملکرد و هزینه‌کرد دهیاری‌ها نظارت شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با اشاره به نهایی شدن پروژه سلول‌درمانی در سلطانیه، ادامه داد: این پروژه یک و نیم سال پیش بدون اینکه مقدمات قانونی فراهم شود، کلنگ‌زنی شد که به همین علت امکان آغاز پروژه وجود نداشت.

در ادامه این جلسه، فرماندار خرم‌دره نیز عنوان کرد: ۴۳ درصد اشتغال شهرستان در حوزه صنعت، ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی و ۲۷ درصد نیز در حوزه خدمات است.

فیاض محبی با بیان اینکه شهرستان خرم‌دره دارای مشکلاتی است که حل این مشکلات از مطالبات مردم است، ادامه داد: از مهم‌ترین این مشکلات می‌توان به توسعه شهرک صنعتی، تسریع در احداث روند بیمارستان نور ولایت، اهتمام به پروژه راه شمال، وجود مشکلات شهری با توجه به جمعیت بالای شهری، آسفالت معابر، فاضلاب نیمه‌تمام شهر و نیاز راه‌های روستایی به بهسازی و آسفالت اشاره کرد.

وی با اشاره به پروژه‌های شهرستان در طول هفته دولت، خاطرنشان کرد: طی هفته دولت ۸۶ پروژه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی و یا افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان هفته دولت خرم دره اطلس سرمایه گذاری محسن افشارچی میلیارد تومان سرمایه گذاری استان زنجان دهیاری ها خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • صادرات استان زنجان صعودی شد