Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سیدمصطفی فاطمی با اشاره به تحولات و اتفاقات کشور عراق، اظهار کرد: ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و ستاد مرکزی اربعین هماهنگی کامل با هم دارند و در این‌باره بین این دو دستگاه هماهنگی لازم برای ارائه خدمات شایسته به زائران صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی افزود: درخواست ما از زائران این است که با توجه به اتفاقات کشور عراق تا اطلاع ثانوی از مراجعه به مرزهای استان‌های خوزستان، کرمانشاه و ایلام خودداری کنند تا شاهد ازدحام در مرزها نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین گفت: به‌ منظور ارائه خدمات شایسته به زئران اربعین، پیش‌بینی اسکان موقت برای آن‌ها در مرزها انجام شده و تا این لحظه گزارشی درباره مشکلات زائران نداشتیم. خوشبختانه با کمک مردم و مسؤولان آرامش در مرزها برقرار است و زائران در سلامت کامل هستند.

فاطمی ادامه داد:‌ در هر سه استان که با کشور عراق مرز مشترک دارند، تمهیدات لازم اندیشیده شده و پیش‌بینی‌های لازم تدارک دیده شده است. ادارت کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سه استان خوزستان، کرمانشاه و ایلام در خدمت زائران هستند.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی همچنین گفت:‌ برنامه‌ریزی‌ها برای بازگشت آن دسته از زائرانی که قصد بازگشت به شهرهای خود را دارند انجام شده و وسائل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس به تعداد کافی در نظر گرفته شده است.

مرزهای شلمچه و چزابه آرام است/مشکلی برای اقامت و بازگشت نیست

محمدحسین ارسطوزاده ـ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان ـ‌ نیز از فراهم کردن ظرفیت اسکان موقت برای پنج میلیون نفر در نقاط مرزی این استان خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچ مشکل امنیتی در مرزها نداریم و همه چیز روال عادی دارد و خدمات‌دهی موکب‌ها و پذیرایی و میزبانی از زائران اربعین در مرزهای استان ادامه دارد.

به گفته او، برای زائرانی که از قبل به مرزها مراجعه کرده‌اند، در مرز شلمچه برای اسکان چهارمیلیون نفر و در مرز چذابه برای یک میلیون نفر ظرفیت اقامت موقت در نظر گرفته شده که خدمات رایگان عرضه می‌کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان گفت: خوشبختانه زائران مشکلی در اقامت و نیز برای بازگشت ندارند و وسایل نقلیه عمومی برای بازگشت زائرانی که قصد برگشت به شهرهای خود را دارند، آماده‌سازی شده‌اند.

زائران از مرز مهران برگردند

فرزاد شریفی ـ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام ـ نیز گفت: مرز مهران به علت ناآرامی‌های شکل گرفته در کشور عراق از عصر روز گذشته، دوشنبه هفتم شهریورماه بسته شده است. به همین دلیل برخی از هموطنان در آن‌سوی مرز و تعدادی هم در داخل شهر مهران هستند که هیچ جای نگرانی نیست و امید است در چند روز آینده مرزها باز شود و عزیزان به زیارت عتبات عالیات مشرف شوند.

او با اشاره به تمهیدات لازم برای اسکان و اقامت زائران در نظر گرفته در مرز مهران، افزود: ۵۲ زائرسرای فعال، ۳۰ کمپینگ گردشگری، یک هتل و یک واحد اقامتی بین‌راهی در شهرستان مهران وجود دارد که آماده خدمات‌دهی به زوار اربعین هستند و جایی برای نگرانی درباره اسکان و اقامت زائرانی که هم‌اکنون در مرزها هستند، وجود ندارد.

شریفی یادآور شد: طبق مصوبه شورای امنیت ملی سامان‌دهی تمام زائران عتبات بر عهده سازمان حج و زیارت است که با توجه به مشکلات پیش آمده امنیت زوار وسامان‌دهی آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام همچنین گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، استان ایلام تا فردا ظهر چهارشنبه، نهم شهریورماه‌ میزبان زائران است، اما لازم است این عزیزان به استان‌ها و شهرستان‌های خود برگردند.

تا قبل از صدور دستورالعمل و مجوز به مرز خسروی نیایید

محمدرضا سهیلی ـ مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه ـ هم از زائران درخواست کرد با توجه به بسته شدن مرزهای ایران و عراق فعلا به خسروی مراجعه نکنند.

او افزود: طرح اسکان رایگان در قالب پویش هر خانه یک موکب که قبلا راه‌اندازی شده بود به قوت خود باقی است و آمادگی لازم برای اسکان رایگان زائران پس از رفع مشکل مرزی دارند.

روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی به نقل از سهیلی، شماره تلفن ۰۹۹۰۱۱۵۲۰۱۱ که به طرح اسکان رایگان اختصاص دارد، برای بعد از بازگشایی مرزها و آغاز تردد زائران، اعلام کرد.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه به زائران توصیه کرد: منتظر صدور دستورالعمل‌های جدید از طرف دستگاه‌ها و مسؤولان ذی‌ربط باشند و تا قبل از صدور مجوزهای لازم از مراجعه به مرزها خودداری کنند.

جواد واحدی ـ معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ نیز گفت که با دستور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تمام مدیران کل در پنج استان مرزی موظف شده‌اند تمام ظرفیت‌های اقامتی از قبیل مجتمع‌های گردشگری را برای ارائه خدمات به زائران به کار گیرند، به همین منظور تیم‌های نظارتی از سوی معاونت امور استان‌های این وزارتخانه به استان‌های مرزی اعزام شده‌اند.

مرزهای زمینی ایران و عراق از روز دوشنبه به دنبال نارآرامی و تحولات داخلی عراق، بسته شد. همچنین پروازهای ایران به سمت عراق به حالت تعلیق درآمد. سازمان حج و زیارت نیز از توقف اعزام‌های کاروانی خبر داده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عراق مرزهای ایران و عراق زائران اربعین گردشگری و صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی کشور عراق استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد