Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران در نشست خبری اظهار کرد: شرایط ترافیکی ما کاملا مشخص است. ترافیک تهران رو به افزایش است و برای مهر افزایش ۳۰ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم ترافیک را مدیریت کنیم، جلسات متعددی برگزار کردیم البته به صورت کامل ترافیک برطرف نمیشود زیرا در ماه مهر تعداد خودروها بین ۱۸ الی ۲۲ درصد افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حمیدی بیان کرد: آلودگی هوا هم قطعا با این ترافیک تاثیرگذار خواهد بود، همزمان پیگیر هستیم که ساعت کاری ادارات را به صورت شناور داشته باشیم، تردد کامیونت‌ها در هنگام صبح را محدود کردیم و ساعت کاری آن‌ها را از ۹ به بعد خواهیم داشت.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: قصد داریم ساعت عملیات‌های عمرانی را کاهش دهیم تا مشکلات به حداقل برسد. طرح جناغی کماکان در حال اجراست و خطوط اضطرار هم همیشه مورد کنترل همکاران ما بوده است.

وی تاکید کرد: توقیفات ساعتی برای تخلفات حادثه ساز در حال اجراست و متوقف نمی‌شود. طرح برخورد با موتورسیکلت سواران سنگین به صورت جدی در دستور کار است . روزانه حدود ۲۴۰ خودرو که متعلق به رانندگان پرخطر است، توقیف می‌شوند.

رئیس پلیس راهور تهران افزود: طرح ساماندهی جرثقیل‌های امداد خودرو انجام می‌شود. متاسفانه در دولت قبلی وزارت کشور به صورت کاملا غیرقانونی این تکلیف را از دوش شهرداری‌ها برداشته است و از سال ۹۵ تا به امروز بر دوش اصناف گذاشسته شده که این روند وضع را بدتر کرده است.

بضاعت ما برای کنترل ترافیک کم است

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: سفرهای ورودی به شهر تهران از از اوایل شهریور سنگین تر شده است اما به این معنا نیست که برنامه ای برای آن وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: بضاعت ما برای کنترل ترافیک همین است. وضعیت خیابان ها، خودروها و سامانه‌ها ه است.

حمیدی گفت: جمعیت و تعداد خودروها در حال افزایش است. متاسفانه خودروی جدید وارد شهر می شود اما خودروی فرسوده خارج نمی شود.

 دولت الکترونیک جدی گرفته شود

سردار حمیدی گفت: باید رغبت مردم نسبت به استفاده از وسایل شخصی به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: تا زمانی که رغبت وجود داشته باشد و سامانه ها وسیستم های خدمات شهری به صورت آنلاین و توسط دولت الکترونیک سفرهای مردم را کاهش ندهد، ترافیک کاهش نمی‌یابد.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش ترافیک، باید آمادگی آلودگی هوا را هم داشته باشیم متاسفانه ما مولدهای آلودگی را از بین نبرده ایم.

این مقام انتظامی افزود: ساعت طرح ترافیک مناسب است شاید کمی ترافیک سنگین شود اما زود به پایان می‌رسد و افراد می‌توانند به کارهایشان برسد و جنبه درآمدزایی هم برای شهرداری ندارد.

سردار حمیدی گفت: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت که تخلفات پلاک دارند به پارکینگ منتقل می‌شوند.

کد خبر 701851 منبع: مهر برچسب‌ها پاییز پلیس راهور - شهر ترافیک - شهری کارمندان مدرسه و مدارس ترافیک - مقررات دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پاییز پلیس راهور شهر ترافیک شهری کارمندان مدرسه و مدارس ترافیک مقررات دانش آموز رئیس پلیس راهور تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: تعداد کلانتری‌های موجود نسبت به تعدادی که طبق قانون باید باشد کم است و این کمبود در تهران بیشتر به چشم می‌خورد، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم با کمک سایر دستگاه‌ها این کمبود‌ها را جبران کنیم.

سردار علی مویدی، رئیس پلیس پیشگیری فراجا اظهار کرد: ابزار و الزامات کافی برای رصد کردن نوع ماموریت و نوع خطا و کم‌کاری همکاران وجود دارد.

او با بیان اینکه در مجموعه پلیس پیشگیری تلاش داریم تا خدمات با کیفیت بهتری انجام شود، گفت: همچنین برای زودتر به صحنه رسیدن پلیس ۱۱۰ هم برنامه‌های ویژه‌ای داریم تا باعث رضایت شهروندان هم شود.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا تاکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما در سال ۱۴۰۳، دیجیتالی شدن کلانتری‌ها است.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به کمبود کلانتری در کشور گفت: تعداد کلانتری‌های موجود نسبت به تعدادی که طبق قانون باید باشد، کم است و این کمبود در تهران بیشتر به چشم می‌خورد، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم با کمک سایر دستگاه‌ها این کمبود‌ها را جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند