Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@04:23:24 GMT

علت سانحه تصادف در شوشتر ریشه‌یابی شود

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۸۹۵۳

علت سانحه تصادف در شوشتر ریشه‌یابی شود

حجت‌السلام سید عبدالنبی موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان که برای ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار جان باختگان حادثه تصادف شوشتر به این شهرستان رفته بود، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: این بخشی از خوزستان است و شاید بتوان گفت جای جای این استان چنین مناطقی وجود دارد که مردم با فقر زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به سرشاری منابع نفتی، گاز و معدنی در استان خوزستان سزاوار مردم ما نیست که به این شکل برای کار، جان خود را از دست بدهند.

وی افزود: عموم عزیزانی که در این اتفاق از دست رفته‌اند جزء خانواده‌های فقیر بوده‌اند. این‌ها برای امرار معاش خود، هر روز صبح از منزل خارج شده و به سمت زمین‌های کشاورزی می‌رفتند که بعضاً هم نوجوان بوده و در بین آن‌ها مادرانی وجود داشته که 5 فرزند داشتند.

وی ادامه داد: زمین‌های فراوانی در شهر شهید شرافت وجود دارد که گزارش دادند حتی سرمایه‌گذارانی حاضر به کار در اینجا هستند و منابع آبی هم در نزدیکی وجود دارد. می‌توان برنامه‌ریزی کرد که این زن‌ها و فرزندان را در همین‌جا مشغول به کار کرد تا مجبور نباشد مسافتی را برای کار در اراضی کشاورزی طی کنند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز بیان کرد: این‌ها تلنگری است که مسئولین توجه بیشتری به وضعیت مردم این منطقه کنند تا دیگر شاهد چنین رویدادهای تلخی نباشیم.

گفتنی است، حجت‌الاسلام موسوی فرد با حضور در منزل همه خانواده‌های جان باختگان این حادثه، با آن‌ها ابراز همدردی کرد و تسلیت گفت.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: حادثه تصادف در شوشتر شهر شهید شرافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • تصادف مرگبار در محور اندیمشک _دهلران
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • پیکر بسکتبالیست نوجوان قزوینی تشییع شد
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود